Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
Prezentował się świetnie z racji zbiegów które sprawiają, że wygląda sporo młodziej jak na swój wiek, o czym już wspomniałem wcześniej. Nie zmienia to jednak faktu, że jego chwilami chomikowata twarz, pozwala sądzić iż nie jest tylko wynikiem dobrych genów, higienicznego trybu życia i zdrowej diety.
Mumii nie widziałem, ale w Barry Seal, od samgo początku coś mi nie pasowało co nie oznacza, że wyglądał źle.

Chirurgia plastyczna napewno nie jest mu obca , bo na pierwszy rzut oka widac ze nie jeden lifting twarzy juz przeszedl czego oznakami jest faktycznie chomikowata twarz momentami (co zauwazyles), ale przeciez rzecz jasna ze sie do tego nie przyzna .

Michael Douglas' Sylvester Stallone - ci to sa dopiero ponaciagani ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj obejrzałem Life - moja ocena nie wyższa niż to co na filmweb.

Life (2017) - Filmweb

A najbardziej się wkurzyłem na samym końcu. Nie będę zdradzał, bo może ktoś jeszcze nie oglądał. Ale nie należy nastawiać się na film pokroju Obcego.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
It już się nie może doczekać aby wyjść na BD :wink:
fde34e5746815fed027883ecbff86c34.gif

Już wylazł z dziury ;-)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Chyba można już powoli podsumować ten rok

[youtube]Gnbch2osEeo[/youtube]

Można by rzec marnie jak nigdy dotąd.

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
:evil: Gów...any, przerekłamowany, bezwartościowy, przeciętny gniot.
Ale.....tą kurtkę kupię z przyjemnością. Jak , kto wie, gdzie można nabyć tą żółtą kurtkę-płaszcz z tego filmu, to poproszę o link. :)

To sie dopiero okaze, bo opinie sa rozne ;)

Rozumie ze ekranizacja spartolona po calosci wedlug Ciebie ?, bo przeczytales powiesc i skonsrtuowal bys to wszystko zupelnie inaczej...

Savron

Well-known member
Bez reklam
:):) Cóż takiego,jak u Artur Pietras:).https://www.youtube.com/watch?v=j3LXERUbyl4
To sie dopiero okaze, bo opinie sa rozne ;)

Rozumie ze ekranizacja spartolona po calosci wedlug Ciebie ?, bo przeczytales powiesc i skonsrtuowal bys to wszystko zupelnie inaczej...

Nie lubię książek Kinga. Dla mnie jego książki , to zwykła literatura "śmieciowa". Konwejer. Żadnej wartości "wysokiej literatury" nie niesie. To taka "zwykła stołówka", po protu cóż na przekąskę. Gwiazdki Michellin, jego książki nie otrzymają nigdzie w życiu. Do przeczytania w podróży , nic innego.
A film, to komedia a nie horror.:) Ostatnie 10 minut filmu można śmiało pokazywać na kursach początkujących pilotów jednostek jednosilnikowych.:) Letające dzieci , to kunszt nie do przebicia. Strasznie.:D:D:D:blagam::blagam:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
:):) Cóż takiego,jak u Artur Pietras:).https://www.youtube.com/watch?v=j3LXERUbyl4

Nie lubię książek Kinga. Dla mnie jego książki , to zwykła literatura "śmieciowa". Konwejer. Żadnej wartości "wysokiej literatury" nie niesie. To taka "zwykła stołówka", po protu cóż na przekąskę. Gwiazdki Michellin, jego książki nie otrzymają nigdzie w życiu. Do przeczytania w podróży , nic innego.
A film, to komedia a nie horror.:) Ostatnie 10 minut filmu można śmiało pokazywać na kursach początkujących pilotów jednostek jednosilnikowych.:) Letające dzieci , to kunszt nie do przebicia. Strasznie.:D:D:D:blagam::blagam:
Nu Gieroj.
Zgoda. Co do filmu, ekranizacji i ksiazkie tez mi srednio podchodza. Ale zawsze jest jakieś odstępstwo od reguły... jak ten gościu w Singapurze co ma * Michelina, a sprzedaje chicken wingsy?! ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Nu Gieroj.
Zgoda. Co do filmu, ekranizacji i ksiazkie tez mi srednio podchodza. Ale zawsze jest jakieś odstępstwo od reguły... jak ten gościu w Singapurze co ma * Michelina, a sprzedaje chicken wingsy?! ;)

:D:D Takich już dwa, BUBAFAT:) Jeszcze jedna kobietka w tym roku z Tajlandji chyba. Też "uliczna knajpa".:)

Ostatnia edycja:
Do góry