Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Właśnie skończyłem oglądać American Assassin .
Powiem krótko świetne kino akcji.
Jak w dzisiejszych czasach brakuje takich filmów. Już nawet pomijam fakt głupich wpadek ujęć w tym filmie. Najlepszą była jak gość jechał automatem w pozycji P i udawał jeszcze że zmienia biegi .
Ale naprawdę polecam
Ostatnim dobrym sensacyjnym filmem był Sleeples i mimo wszystko Baby Driver który też z sensacją miał wiele wspólnego

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

szejos

New member
Ja chciałem w niedzielę do Imaxa podjechać, ale wczoraj okazało się, że wszystkie przyzwoite miejsca od kilku tygodni wykupione.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj w HBO pokazywali nowości jakie będą zapewne w styczniu i powiem Wam, że coraz szybciej wchodzą najnowsze filmy w stosunku do premier na BR. A na razie w sobotę LIfe co mnie cieszy, gdyż nie kupiłem tego filmu, więc z chęcią sobie obejrzę. Chociaż patrząc na oceny filmu - to szału nie ma.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jest na to duża szansa Kolego:- ) O ile nie będzie to stracony czas, bo wtedy oglądanie filmu zakończę po 20-30 min.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
ja dobre miejsce kupiłem 10 października :p

A ja z zaskoczenia dostalem miejsce w directors box, czyli dzwiekowym centrum sali. Nie mniej ciekaw tego, jak odnowili sale kinowa (skorzane reclinery ze stolikami i ze 2m przestrzeni pomiedzy rzedami), co samego filmu, pojechalem na premiere.
Pierwsze 5-10 min swiadczy o tym, ze producenci najwyrazniej celuja w nagrode "Komedia Roku", poniewaz mozna w nich znalezc humor kazdego rodzaju, ktory pozniej juz rownomiernie rozlewa sie po calym filmie. Z cala powaga moge napisac, ze film posiada wszystko, co powinny miec Gwiezdne Wojny, aby uszczesliwic 7-latka. 10-latek prawdopodobnie tez bedzie podjarany na maxa, chyba ze przyjdzie mu do glowy kwestionowac zasadnosc atakow bombowych w zerowej grawitacji przestrzeni kosmicznej, czy inne, przeczace znanej nam fizyce, pajacyki. Rezyser postaral sie o momenty climaxowe, wiec lepiej zabrac pociechy przed seansem do toalety, albo jesli do kina ktos zabiera juz wnuczki i prostatka daje juz znac o sobie, skorzystac samemu, bo film jest dlugasny, choc wcale sie takim nie wydaje! Sound-mix jest w Dolby Atmos, ale zapamietalem z niego jedynie przelatujacego obok ramienia BB-8 i wydaje mi sie ze ktos podpier^*Ł$il subwoofery, bo jakos nic nie drzalo. Producenci natomiast przypomnieli sobie, ze rownie dobry efekt daje kompletna cisza, ktora czasem przynosi ekspolzje wrazen, badz przynajmmniej uatrakcyjnia scene w oczach widzow. Dla wzrokowcow, za to znajdzie sie pare cukiereczkow.
Jest to kolejny film, ktory uzmyslawia mi, ze najlepszym i niedoscignionym elementem SW byl Darth Vader.

Ostatnia edycja:
Do góry