One chyba mają obie brązowe oczy?
Charlotte Le Bon z daleka wygląda jakby miała brązowe oczy,jednak naprawdę ma zielone
One chyba mają obie brązowe oczy?
Jakieś tam są, na 100% w MM jest Artur i Minimki 3.Savron popatrzylem na steele animacji w sieci. Super są. Te od Anime też. Szkoda że w Polsce ich nie ma![]()
Braciak, ja to na inne oczy patrzę.Charlotte Le Bon z daleka wygląda jakby miała brązowe oczy,jednak naprawdę ma zielone![]()
Kręcioły.![]()
To nie widziałem. Ale akurat Minimkow bym nie kupił :-/Jakieś tam są, na 100% w MM jest Artur i Minimki 3.
Moja mama tak miała, że już gdzieś widziała ten filmCo któryś film, to jakiś znajomy jest.![]()
Fajny, dobrze zrobiony koreański kryminał.
Detektyw ma zły dzień, umiera mu matka, dostaje papiery rozwodowe, jest podejrzany o malwersacje, potrąca człowieka i próbuje go ukryć w trumnie matki. Dostaje też anonimowy telefon od świadka wypadku, który zaczyna go szantażować.
I tu się mylisz.czy byli tam Blake i Crystal ??
tak go pięknie opisałeś, że nie ma sensu oglądać :banned:
Obejrzałem przed chwilą film Imigrantka i powiem Wam że film do mnie trafił... Polecam obejrzeć... Nie jest to jakieś dzieło ale coś w sobie film ma, że można nad pewnym tematem się zastanowić...
Fajnie było posłuchać Marion Cotillard mówiącą po Polsku.Sporo tych dialogów miała![]()
Lolek,polecam Ci ten film z Marion
Kosci i rdza (2012) - IMDb
https://www.youtube.com/watch?v=1u74RX6o-8I