Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Również obejrzałem :
Dzikie historie (2014) - IMDb
Potwierdzam to,co pisali @boromirep oraz @Savron.Bardzo dobry film.Dopisuję go do swoich najlepszych,które miały światową premierę w 2014r.Dodatkowo są w ścisłej czołówce :)
Boromirep,masz rację,powinniśmy mieć takiego Pana Bombkę ;)
Mi osobiście najbardziej podobała się historyjka o gościu,który złapał gumę w Audii oraz wesele :D
Także polecam film, a w szczególności tym,którzy lubią trochę czarnego humoru :eek:k:

D

Deleted member 121090

Guest
Boyhood.
Film którego zdjęcia były rozłożone w czasie na 11 lat, tak aby aktorzy starzeli się tak samo jak grani przez nich bohaterowie. To daje niesamowity efekt. I to główny powód dla którego pamięta się ten film. Fajna, subtelna historia opowiedziana bardzo prostymi środkami.
Warto obejrzeć, ale jak na film do którego realizacji przyłożono tyle wysiłku, to chyba czuje się pewien niedosyt.

eedviking

Banned
Poker Night,
Niby założenia całkiem fajne, ale jako całość, powiało deko nudą. Obejrzeć można, jak się nie obejrzy, żalu nie będzie również. Obejrzałem ze względu na grę Rona Perlmana. Moja ocena to 5,2/10 :mrgreen:;)
[youtube]PhaqpgsN-lY[/youtube]

Film z mafią w roli głównej, może być dobre kino...:D;)

[youtube]D5gUDIIe67Y[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,"Dzikie historie" przegrały z "Idą" w walce o Oscara,jednak mi się bardziej podobały,pomimo że "Idę" oceniłem dość wysoko... Pewnie to po części dlatego,gdyż lubię czarny humor... :)

Co do "Boyhood" - film dobry,jednak również miałem pewien mały niedosyt...

pantomima

Banned
"Wszyscy ludzie króla " - taki obyczaj ,melodramacik z Sean'em Pennem w roli głównej,właśnie obejrzałem na Hbo i polecam . Ciekawa pozycja .

Do góry