Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mnie co zdziwiło w tym filmie (nie oglądałem go, ale w C+ o nim troszkę mówili) to fakt że wykonawcy naprawdę uczyli się śpiewać i piosenki były nagrywane przez aktorów w studio, a później w czasie kręcenia filmu aktorzy ruszali tylko ustami :) ale śpiewali sami co by nie mówić...
Nie można tego porównać do śpiewu profesjonalnego ale jednak... ja bym tak nie zaśpiewał :)

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
ja akurat kibicowałam "Bogom" wiec jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy. Właściwie to większość była do przewidzenia ;) Szkoda trochę Jacka Stronga, że został z jedną nagrodą i Smarzowskiego, ale widocznie nie był to ich rok.
Ostatnio nadrabiałam oscarowe filmy i jestem pod wielkim wrażeniem "Birdmana"! Fenomenalny film, piękne zdjęcia. Z polskich byłam na "Disco polo", tu znów hollywoodzki rozmach robi wrażenie i nie kpię absolutnie. Widać, ze sporo kasy zostało włożone w produkcję tego filmu a efekty są naprawde niesamowite. A obsada, wiadomo, pierwszoligowa :)

A kto tam grał bo ja tylko Kota na reklamie widziałem, reszta to jakieś łajzy:banned:

On zresztą też, żadna 1 liga hehe

Piramida

Well-known member
Bez reklam
I Orły polskie rozdane - króluje film Bogowie - w sumie nawet mi się podobał, chociaż osobiście wolałbym żeby Miasto 44 wygrało...

Wygrana mnie nie zdziwiła,chociaż mi z kolei bardziej podobał się "Jack Strong" :wink:
Tutaj mała relacja z Orłów i wywiady :
relacja wideo - Orły 2015: Relacja z gali - Filmweb
Braciak,co to za aktor z długimi włosami w 35 sek ? :D;)

Zobaczcie to jest reklama - film premiera w czerwcu a Empik już daje zapowiedź - śmiech na sali :smile:
Pięćdziesiąt twarzy Greya (DVD) - Taylor-Johnson Sam za 36,99 zł | Filmy empik.com
I jak tu film miał nie zarobić tyle ile zarobił...

Film strasznie cienki.To będzie chyba największe rozczarowanie 2015 roku...

Ptaszki śpiewają że w najbliższych kilku/kilkunastu dniach zobaczę w HD :
Interstellar
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
Exodus: Bogowie i królowie

:D;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale już swoje zarobił także myślę że producent jest zadowolony , zresztą zaraz będzie kręcona II część ....
A jak ptaszki Ci ćwierkają to zapewne i tak będzie... :)

U mnie ptaszki śpiewają Interstellar za jakieś 8 miesięcy :) w tv
Hobbit rozszerzona wersja listopad

Exodus za miesiąc - tak myślę że będzie w kwietniu premiera ...

Ostatnia edycja:
Do góry