Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja z chęcią obejrzę Kamienie na szaniec w tv bo nie mam tego filmu...

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W tym miesiącu będzie :) cienko jest jeśli chodzi o premiery polskie - może taki patent maja żeby więcej osób kupiło filmy... chociaż z tymi premierami to różnie bywa..

pantomima

Banned
Kwestia jest tego typu że ludzie ogólnie skarżą síę na nad wyraz szeroki repertuar polskich produkcji dost na platformie nc+. Takie info dost dyskutując min.i w tej materii na infolinii a dryniłem głównie w tej sprawie. W wieczornych godzinach było "tego"aż za hoho
I taki fakt miał miejsce,od jakiegoś czasu nast ograniczenie. Hbo w małym stopniu emitowało pl produkcje ale na Canale non stop co chwilę widniał polski tytuł . Na szczeście ktoś mądry wprowadził ograniczenia.

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
To wszystko zależy od wzroku.Już kiedyś pisałem że z 5 lat temu testowałem masę filmów MKV 720p vs 1080p na ekranie LCD 32" FULL HD oglądanego z prawie 4m i potrafiłem wychwycić różnice.Oczywiście,tak jak pisze Armanig - widzieć a delektować się tą różnicą,to co innego ;-)
Wielki RA, ja nie mogę zejść z tego świata nie poznawszy Ciebie:D Ja Ci zapłacę :D Podnieś swoi pośladki , zabierz ze sobą Jego Jegomość Vikinga i przyjedz do mnie:D. Chcę zobaczyć tę oczy, wspaniały oczy, oczy bez skazy, oczy Boskie , oczy prawdziwego orła , oczy Anioła Apokalipsy i Dnia Sądu Ostatecznego:D:D.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Savron, wielce prawdopodobne, że w trakcie ich wizyty zejdziesz, Edziu zabierze ze sobą całą hordę Vikingów, a Piramida wszystkie plagi egipskie ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Albo jeszcze gorzej. Obejrza dzisiaj na VoDzie i zaczerpia inspiracje co Ci zrobic : :
http://youtu.be/tSEETdINiGY

Jeszcze nie widzialem, ale to sprawka tego samego goscia co nakrecil The Man from Nowhere

Edit: az sie wierzyc nie chce. Co za sh1t.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Właśnie oglądam Avatara na 21" crt, taka stara wypukła bańka.
Pół loga Polsatu zjadło.
Wrażenia bezcenne :) Pomyśleć, że kiedyś się człowiek z tego cieszył i nie marudził, a tu dziś 4k puka do drzwi i potrafimy marudzić całymi dniami :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I Orły polskie rozdane - króluje film Bogowie - w sumie nawet mi się podobał, chociaż osobiście wolałbym żeby Miasto 44 wygrało...

Armanig jeszcze wiele ludzi by się zdziwiło jak dużo takich tv jest u ludzi w mieszkaniach.. :)

Ostatnia edycja:

agniesia

New member
I Orły polskie rozdane - króluje film Bogowie - w sumie nawet mi się podobał, chociaż osobiście wolałbym żeby Miasto 44 wygrało...

Armanig jeszcze wiele ludzi by się zdziwiło jak dużo takich tv jest u ludzi w mieszkaniach.. :)

ja akurat kibicowałam "Bogom" wiec jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy. Właściwie to większość była do przewidzenia ;) Szkoda trochę Jacka Stronga, że został z jedną nagrodą i Smarzowskiego, ale widocznie nie był to ich rok.
Ostatnio nadrabiałam oscarowe filmy i jestem pod wielkim wrażeniem "Birdmana"! Fenomenalny film, piękne zdjęcia. Z polskich byłam na "Disco polo", tu znów hollywoodzki rozmach robi wrażenie i nie kpię absolutnie. Widać, ze sporo kasy zostało włożone w produkcję tego filmu a efekty są naprawde niesamowite. A obsada, wiadomo, pierwszoligowa :)

Do góry