Tam nie do końca o to chodzi, ale nie będę spoilerować....trzeba obejrzeć z dwóch powodówTylko widzisz braciszku.Takie "Ziarno Prawdy" jest u nas mało znane,ponieważ dla większości to "nudy",a tematy - "Żydzi","wojna" itd. (nie mówię że to złe filmy,ale już mam powoli przesyt...) lub jakaś głupkowata komedia do obejrzenia z laską,to wabik na widzów...
Jeśli nie widziałeś W cieniu , to polecam dobry film i świetnie utrzymany klimat lat 50-tychA macie jakieś źródło na czeskie filmy?
Bo mi zlikwidowali wypożyczalnię video w Czeskim Cieszynie. Mam co prawda kilkanaście czeskich i słowackich kanałów ale to już nie wypożyczalnia.
Tam nie do końca o to chodzi,
Kwestie żydowskie, wojna etc... owszem są tłem, ale.....obejrzyj, a będziesz wiedział o co mi chodzi, nie będę za dużo pisać, żeby nie zepsuć seansuTo znaczy nie chodzi o co ?
Zakładam że będzie mi się bardziej podobał od gustu nastolatka...
A film ci się spodoba
Heńków ci u nas dostatekJak mi się nie spodoba,znajdę Cię po imieniu
Ja mam łatwiej, bo jednego ....... mam pod ręką, szukać nie muszęZrobię odpowiedni sort,oddzielę ....ków i znajdę winowajcę
Ja mam łatwiej, bo jednego ....... mam pod ręką, szukać nie muszę
A to widziałem. Fajny.Jeśli nie widziałeś W cieniu , to polecam dobry film i świetnie utrzymany klimat lat 50-tych
[youtube]Uq0nrQ6ZePc[/youtube]
Ciesz się, że nie znowu na Grey'aŻona namówiła mnie na film American sniper - hmmm...dosyć patetyczny charakter filmu, gra aktorska głównego bohatera, taka sobie, brak zaskoczenia, zwrotów akcji i napięcia. Dźwięk też nie zaskakuje i nic ciekawego nie wnosi, czasem dotykałem suba, czy działa. Tak wiem, to miał być film biograficzny, jednak dla mnie to średniak. Skusiłem się ze względu na reżysera.
czasem dotykałem suba, czy działa.
Edzi ma taką grę wstępną, najpierw dotyka suba, a później.....