Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tylko widzisz braciszku.Takie "Ziarno Prawdy" jest u nas mało znane,ponieważ dla większości to "nudy",a tematy - "Żydzi","wojna" itd. (nie mówię że to złe filmy,ale już mam powoli przesyt...) lub jakaś głupkowata komedia do obejrzenia z laską,to wabik na widzów...;-)

Henry

Active member
Bez reklam
Tylko widzisz braciszku.Takie "Ziarno Prawdy" jest u nas mało znane,ponieważ dla większości to "nudy",a tematy - "Żydzi","wojna" itd. (nie mówię że to złe filmy,ale już mam powoli przesyt...) lub jakaś głupkowata komedia do obejrzenia z laską,to wabik na widzów...;-)
Tam nie do końca o to chodzi, ale nie będę spoilerować....trzeba obejrzeć z dwóch powodów
1. to dobry film i warty uwagi
2. j.w. :)

D

Deleted member 121090

Guest
A macie jakieś źródło na czeskie filmy?
Bo mi zlikwidowali wypożyczalnię video w Czeskim Cieszynie. Mam co prawda kilkanaście czeskich i słowackich kanałów ale to już nie wypożyczalnia.

Henry

Active member
Bez reklam
A macie jakieś źródło na czeskie filmy?
Bo mi zlikwidowali wypożyczalnię video w Czeskim Cieszynie. Mam co prawda kilkanaście czeskich i słowackich kanałów ale to już nie wypożyczalnia.
Jeśli nie widziałeś W cieniu , to polecam dobry film i świetnie utrzymany klimat lat 50-tych
[youtube]Uq0nrQ6ZePc[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tam nie do końca o to chodzi,

To znaczy nie chodzi o co ? ;)
Zakładam że będzie mi się bardziej podobał od gustu nastolatka...;-)

W ogóle ostatnio rozkminiałem sobie na jaki film iść do kina i z 20 paru wybrałem 3 :

Ziarno Prawdy
Sniper
Jupiter: Intronizacja

Jednak nie poszedłem na żaden,bo nie chciało mi się ruszyć tyłka... :mrgreen:

Henry

Active member
Bez reklam
To znaczy nie chodzi o co ? ;)
Zakładam że będzie mi się bardziej podobał od gustu nastolatka...;-)
Kwestie żydowskie, wojna etc... owszem są tłem, ale.....obejrzyj, a będziesz wiedział o co mi chodzi, nie będę za dużo pisać, żeby nie zepsuć seansu ;)
A film ci się spodoba :)

eedviking

Banned
Żona namówiła mnie na film American sniper - hmmm...dosyć patetyczny charakter filmu, gra aktorska głównego bohatera, taka sobie, brak zaskoczenia, zwrotów akcji i napięcia. Dźwięk też nie zaskakuje i nic ciekawego nie wnosi, czasem dotykałem suba, czy działa. :mrgreen: Tak wiem, to miał być film biograficzny, jednak dla mnie to średniak. Skusiłem się ze względu na reżysera, żona też była zawiedziona filmem. ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Żona namówiła mnie na film American sniper - hmmm...dosyć patetyczny charakter filmu, gra aktorska głównego bohatera, taka sobie, brak zaskoczenia, zwrotów akcji i napięcia. Dźwięk też nie zaskakuje i nic ciekawego nie wnosi, czasem dotykałem suba, czy działa. :mrgreen: Tak wiem, to miał być film biograficzny, jednak dla mnie to średniak. Skusiłem się ze względu na reżysera. ;)
Ciesz się, że nie znowu na Grey'a :D

@HQ, ten film ze Stuhrem podobno będzie niezły, jest to słowacki film na podstawie bestselerów Dana, ale dopiero jesienią...

Do góry