nic nie przychodzi mi do głowy ;P
może .. wchodzi baba do windy a tam schody ? ;P
Zadowolony z czarnego charakteru w Spectre Kolega?
A wydaje mi się, że jak już jest się w jakiejś społeczności np jak tutaj na forum i jest grono jakiś użytkowników co mają po pare tyś postów i są długo, to wielu ludzi boi się lub nie chce napisać coś złego na dany temat np jakiegoś filmu, żeby zaraz nie posypała się lawina komentarzy negatywnych na niego. Ale to tylko takie moje spostrzeżenie ;P nic osobistego do kogoś
To na pewno nie jak,bo nawet ostatnio zwracałem Ediemu uwagę,że napił się za dużo kawy,wrzucając jeden trailer
Tylko widzisz Caparzo,ja to zrobiłem w żartobliwy sposób,a Ty się od razu spinasz...
Poza tym potrafię podziękować za jakiś film,który ktoś tutaj polecił i mi się spodobał (bardzo dużo razy tą osobą był Edi),a niektórzy odzywają się tylko w tym wątku,gdy coś im nie pasuje...
P.S.
Chyba za dużo tutaj spinek w ostatnich dniach.
:hihirzestań chłopie w końcu chrzanić, tych bzdetów co wrzucasz już oglądać nie można! Tylko John Wick i John Wick! A takie ambitne filmy jak Kac Wawa całkiem pomijasz
Piramida..... View attachment 11483Wam wrzucałem najgorsze trailery i opisywałem najsłabsze filmy,a samą śmietankę zostawiałem tylko dla siebie
Wam wrzucałem najgorsze trailery i opisywałem najsłabsze filmy,a samą śmietankę zostawiałem tylko dla siebie
Nie kłam, lepiej powiedz co naprawdę oglądamy.
Dobra, rozumiem, :hihi:całą śmietankę spijałeś.......
Dzięki za przypomnienie.... zaczął się trzeci sezon mojego ulubionego serialu obecnie , vikings !
Masz cierpliwość, z braciakiem pogadaj, on ma już pewnie trailer 4Hmmm...ja czekam na wszystkie odcinki Vikingów z 3 sezonu.
Troszkę się co niektórzy pogubili. Sam kiedyś tak miałem, że efekt przelatującego helikoptera był ważniejszy od treści filmu.
Masz cierpliwość, z braciakiem pogadaj, on ma już pewnie trailer 4
Wiedziałem, że na ciebie można liczyćJa już nawet wiem jak się skończy cały serial ale nie będę spoilerował
Głównym czarnym charakterem ma być Christoph Waltz
To na pewno nie jak,bo nawet ostatnio zwracałem Ediemu uwagę,że napił się za dużo kawy,wrzucając jeden trailer
Tylko widzisz Caparzo,ja to zrobiłem w żartobliwy sposób,a Ty się od razu spinasz...
Poza tym potrafię podziękować za jakiś film,który ktoś tutaj polecił i mi się spodobał (bardzo dużo razy tą osobą był Edi),a niektórzy odzywają się tylko w tym wątku,gdy coś im nie pasuje...
P.S.
Chyba za dużo tutaj spinek w ostatnich dniach.