Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zadowolony z czarnego charakteru w Spectre Kolega?

Głównym czarnym charakterem ma być Christoph Waltz :wink:

A wydaje mi się, że jak już jest się w jakiejś społeczności np jak tutaj na forum i jest grono jakiś użytkowników co mają po pare tyś postów i są długo, to wielu ludzi boi się lub nie chce napisać coś złego na dany temat np jakiegoś filmu, żeby zaraz nie posypała się lawina komentarzy negatywnych na niego. Ale to tylko takie moje spostrzeżenie ;P nic osobistego do kogoś

To na pewno nie jak,bo nawet ostatnio zwracałem Ediemu uwagę,że napił się za dużo kawy,wrzucając jeden trailer :D;)
Tylko widzisz Caparzo,ja to zrobiłem w żartobliwy sposób,a Ty się od razu spinasz...;)
Poza tym potrafię podziękować za jakiś film,który ktoś tutaj polecił i mi się spodobał (bardzo dużo razy tą osobą był Edi),a niektórzy odzywają się tylko w tym wątku,gdy coś im nie pasuje...;)

P.S.
Chyba za dużo tutaj spinek w ostatnich dniach.

Henry

Active member
Bez reklam
To na pewno nie jak,bo nawet ostatnio zwracałem Ediemu uwagę,że napił się za dużo kawy,wrzucając jeden trailer :D;)
Tylko widzisz Caparzo,ja to zrobiłem w żartobliwy sposób,a Ty się od razu spinasz...;)
Poza tym potrafię podziękować za jakiś film,który ktoś tutaj polecił i mi się spodobał (bardzo dużo razy tą osobą był Edi),a niektórzy odzywają się tylko w tym wątku,gdy coś im nie pasuje...;)

P.S.

:hihi:przestań chłopie w końcu chrzanić, tych bzdetów co wrzucasz już oglądać nie można! Tylko John Wick i John Wick! A takie ambitne filmy jak Kac Wawa całkiem pomijasz:evil:
A o Edim to już nawet nie wspomnę.... Viking jeden cholera się znalazł.....
:razz::razz::razz::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
:hihi:przestań chłopie w końcu chrzanić, tych bzdetów co wrzucasz już oglądać nie można! Tylko John Wick i John Wick! A takie ambitne filmy jak Kac Wawa całkiem pomijasz:evil:

Wam wrzucałem najgorsze trailery i opisywałem najsłabsze filmy,a samą śmietankę zostawiałem tylko dla siebie :razz::mrgreen:;)

eedviking

Banned
Wam wrzucałem najgorsze trailery i opisywałem najsłabsze filmy,a samą śmietankę zostawiałem tylko dla siebie :razz::mrgreen:;)

:lol::lol::lol::lol:
Nie kłam, lepiej powiedz co naprawdę oglądamy. :mrgreen::twisted:;)

-42c272da-b85e-4762-b4b5-ed0eb54cd734.gif

Ostatnia edycja:

boromirep

New member
ja nie jestem obiektywny w tym temacie bo się na ten serial napaliłem i nowy odcinek był bardzo dobry , nowa bitwa , przymierze itd. w zapowiedziach widziałem że będzie plądrowanie Paryża !

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Troszkę się co niektórzy pogubili. Sam kiedyś tak miałem, że efekt przelatującego helikoptera był ważniejszy od treści filmu.

Co ma piernik do wiatraka?
Ja lubię spokojne filmy, obyczaje, dramaty, thillery i jak najmniej akcji. To te filmy przeżywam.
12 gniewnych, Skazani na Shawshank to jest absolutny TOP.
Za to Szybcy i wściekli, Niezniszczalni itp. nie są moim konikiem, ale to właśnie ten sort filmów ZRYWA beret na kinie domowym. Nie rozumiem, dlaczego coś ma być ważniejsze od czegoś, te gatunki się uzupełniają. Raz siadasz z popcornem i rwiesz dziewczynie kiece podmuchem z suba, a innym razem wczuwasz się w treść dobrego kina. W najlepszym wypadku masz 2in1.

Ten przysłowiowy przelatujący helikopter w "kwadracie" (pokój w bloku) to najlepszy wynalazek dla każdego kinomaniaka i nie sądze, żeby ktoś miał się w czymkolwiek pogubić.
To tylko filmy, rozrywka i ludzie odgrywający scenki.
Co niektórzy przeżywają temat jak mrówka okres.

Caparzo

New member
Bez reklam
Głównym czarnym charakterem ma być Christoph Waltz :wink:

P.S.

Piramida ale serio nie wiem o co kaman :blagam: nie miałem na myśli ciebie, edvikinga czy kogokolwiek. To takie moje przemyślenie co zauważyłem tak mi się przynajmniej wydaje. Bo wielu się udziela ale żaden nie skrytykuje bo się boi? takie mam wrażenie. Ja tam się nie boje :krol: ( nie chodzi mi tylko o to forum ale też o inne ;))
Najgorsze jest pisanie po forach, bo gdybyśmy się spotkali żywcem na jakimś browarku pizzy, rozmowa całkiem była by inna;) słowa były luźne i nikt nie odebrał by tego jako spiny itp.. no wiadomo o co mi chodzi. Ja się nie spinam, tylko zacząłem dyskusję :) Zero nerwa :bober::p

Do góry