Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
Też wrzucę trailerek. :D;)

[youtube]R1zzA8rWrm4[/youtube]

[youtube]2ctMc4DFpik[/youtube]

[youtube]1p2EyiaWyJw[/youtube]

[youtube]_lM44VpM2wc[/youtube]

[youtube]cByF6KsxfhI[/youtube]

[youtube]ikN5icKZzQ4[/youtube]

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pitu pitu w robocie. Wlasnie szukam powodu zeby sie zwolnic, ale przeciez nie powiem, ze HoC chce obejrzec. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jestem ciekawy tego filmu czy będzie warty uwagi: Gunman

Również jestem ciekawy,ponieważ mało ostatnio kina sensacyjnego...:wink:

Schab Dave Bautista jako czarny charakter w "Spectre" :
Spectre-premiere-photo-de-Dave-Bautista-en-mechant-du-prochain-James-Bond-et-nouvelle-photo-de-Lea-Seydoux.jpg

Caparzo

New member
Bez reklam
Też wrzucę trailerek. :D;)

[youtube]1p2EyiaWyJw[/youtube]

Jeżeli powiesz mi że będziesz oglądał taki shit (nie daj Boże jak ci się to spodoba i będziesz polecać ) jak to co dałeś to uważam, że oglądasz straszne g*wno i nie można sie kierować twoimi opiniami co do filmów :hihi::hihi::razz::bober:

eedviking

Banned
Zobacz te świetne filmy, które Ty oglądasz( wrzuty Twoich filmów BR) większość dla gimbazy. :mrgreen:
Na marginesie, okresu dostałeś?
star-trek-picard-facepalm-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1381.gif

Caparzo

New member
Bez reklam
Ja mam wieczny okres. Może i dla gimbazy ktokolwiek to jest? ale ja po ciężkim tyg pracy odstresuje się przy tym co lubie. A to co dałeś tą parodie to jest gorsze od tych wszystkich strasznych filmów, parodii jeszcze głupszych filmów

to co wrzucam, to taki temat więc daje, a daje to co kupuje, a kupuje co mi się podoba i wielokrotnie wróce do tego. A tej parodii nawet w tv nie puszczą w tv puls, bo wybiorą sharkanado vs mega kojot i pustynny lis

Poza tym tutaj ludzie co mają kina domowe te konkretne i sale oglądają większe ścierwa tylko dlatego że dźwięk niszczy wszystko po drodze. Więc zakąłdam że mówisz o tych transformerach co kupięłm. Dzwiękowo te filmy są super.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja tam zawsze mówię że każdy ogląda filmy i słucha muzyki pod swój gust... ostatnio np słyszałem że za dobrych czasów muzyki disco polo ( miesięcznie po 60 tys kaset sprzedawali, bo raczej nie chodziło o taką sprzedaż tygodniowo) niektóre z zespołów. Pomimo że nie słucham takiej muzyki to ile zespołów z tych co My słuchamy w większości wypadków mogłoby pochwalić się taką sprzedażą płyt :) Albo inna liczba wczoraj w tv mówili co roku w Ostródzie jakiś jest coroczny koncert tej muzyki i uwaga w tamtym roku było ponad 50 tys ludzi ... a od dobrych dwunastu lat nie było mniej na tych koncertach jak 40 tys ludzi rocznie... aż wierzyć się nie chce.. To tyle ludzi przychodzi na koncert jednego z moich ulubionych zespołów jak U2...:)

Caparzo

New member
Bez reklam
lolek przyjacielu ja to wszystko rozumiem, jeden woli jak mu stoi drugiemu jak skarpety walą, ale kurde są grancie na wielkie dziadostwo. Dla jednego hary poter 10/10 dla mnie 0/10 nigdy to u mnie nie pójdzie, ale takie parodie z trupami to już naprawdę kolosalna przesada. Jakiś pseudo fan-made za pare dolców który nie zasługuje na tak poważne forum jak jest tutaj, dla poważnych ludzi co mają droższe kina domowe niż moje 20 letnie BMW.
Rozumiem, ktoś szuka innego kina niż amerykańska papka, filmu duńskie norweskie ok, ostatnio na którymś kanale hd leciał ten norweski o trolach. zatrzymałem się na tym i oglądałem nawet ;)
Ed nie obraź sie ale bez kitu nie kumam takich filmów, tym bardziej tego zwiastuna, jak dorosło człowiek może się czymś takim zachwycić??

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wszystko Kolego kwestia gustu tak jak napisałeś jeden woli to - drugi tamto jeden woli jeździć w klimaty Skandynawskie jak np. nasz Kolega, a inny jak ja w cieple kraje bo Polska jest w takim, a nie w innym klimacie i lubię słońce i cieplutkie morze, a niestety u nas nie ma go za dużo, nie wspominając o temp. naszego morza.... A co do filmów uważam że każdy ma prawo oglądać filmy jakie mu się podoba, a inni powinni to uszanować... w przeciwnym wypadku to już by nie było forum wolnego kraju :) A często jest tak jak np. filmy typu Transformers, które jako filmy to nie są za specjalne lekko mówiąc ale pod względem wizualnym czy też technicznym są świetne dla tych co mają kina domowe w domu.. i jak ma się odpowiednie podejście do takich filmów ( dystans) to można 2 godziny miło spędzić czas...

Ostatnia edycja:

Rudeford

New member
Poza tym tutaj ludzie co mają kina domowe te konkretne i sale oglądają większe ścierwa tylko dlatego że dźwięk niszczy wszystko po drodze. Więc zakąłdam że mówisz o tych transformerach co kupięłm. Dzwiękowo te filmy są super.

Troszkę się co niektórzy pogubili. Sam kiedyś tak miałem, że efekt przelatującego helikoptera był ważniejszy od treści filmu.

Caparzo

New member
Bez reklam
ale po to jest forum żeby też pogadać i popisać ;P gdzieś wyżalić się trzeba hehe i napisać swoje zdanie nt. jakiegoś filmu.

A wydaje mi się, że jak już jest się w jakiejś społeczności np jak tutaj na forum i jest grono jakiś użytkowników co mają po pare tyś postów i są długo, to wielu ludzi boi się lub nie chce napisać coś złego na dany temat np jakiegoś filmu, żeby zaraz nie posypała się lawina komentarzy negatywnych na niego. Ale to tylko takie moje spostrzeżenie ;P nic osobistego do kogoś

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja Ci powiem Kolego pisz na co masz ochotę, ja piszę to co myślę i to że dla kogoś filmy typu np. Transformers, Kapitan Ameryka, Hobbit itp. to dziecinada - trudno jakoś to przeżyję, nie będę się z tego powodu kroił że ktoś ma inne zdanie. Jak ktoś nie potrafi tego uszanować to trudno życie toczy się dalej. Ale niestety człowiek nie ma kasy ile lodu jest na Antarktydzie i nie można sobie pozwolić na kupowanie wszystkich filmów które ma się ochotę obejrzeć, a które tak naprawdę mogę obejrzeć w normalnej tv po pewnym czasie.. Do tego to, że się kupuje pewne filmy to nie oznacza że tylko się takie filmy lubi.. tylko to trzeba umieć zrozumieć.. że ktoś woli kupić film na bd Transformers bo jest to jakaś frajda z obejrzenia tego filmu w kinie domowym niż np. jakaś komedia która również może być fajna ale nie ma znaczenia czy obejrzy się jąprzez kino domowe czy w tv.. i uszanować że ktoś coś innego lubi..

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Ja mam wieczny okres. Może i dla gimbazy ktokolwiek to jest? ale ja po ciężkim tyg pracy odstresuje się przy tym co lubie. A to co dałeś tą parodie to jest gorsze od tych wszystkich strasznych filmów, parodii jeszcze głupszych filmów

to co wrzucam, to taki temat więc daje, a daje to co kupuje, a kupuje co mi się podoba i wielokrotnie wróce do tego. A tej parodii nawet w tv nie puszczą w tv puls, bo wybiorą sharkanado vs mega kojot i pustynny lis

No już ciiiiii, nie denerwuj się ;):D :p Ciekawe masz podejście , filmy których nie widziałeś, ba nawet jeszcze nie ma ich w kinach, już Ci się nie podobają i wiesz jakie są???
Powiedz jak to jest, każdy musi oglądać to co Tobie się podoba? Mnie się podoba może coś innego. Wyluzuj poślady, powiedz coś wesołego dla odstresowania. :D:D;)

Ed nie obraź sie ale bez kitu nie kumam takich filmów, tym bardziej tego zwiastuna, jak dorosło człowiek może się czymś takim zachwycić??
Ależ ja się nie obrażam drogi Caprazo, tylko nigdzie nie napisałem, że zachwycam się tym filmem, bo nie widziałem i do tego wrzuciłem jako zapowiedź filmu , który ma być.
Coś jesteś dzisiaj wkurzony, ale ze względu na stres jaki masz w pracy , rozumiem to, trzymaj się chłopaku . :D;)

P.S.
Akurat lubię z Tobą pogadać, pisz częściej, śmiej się jeszcze częściej. ;)

A ja Ci powiem Kolego pisz na co masz ochotę, ja piszę to co myślę i to że dla kogoś filmy typu np. Transformers, Kapitan Ameryka, Hobbit itp. to dziecinada - trudno jakoś to przeżyję, nie będę się z tego powodu kroił że ktoś ma inne zdanie.

Najzabawniejsze, że jeszcze nie oglądałem Hobbita ( no pierwszą część może połowę), czekam może kiedyś z kimś zobaczę. :D
Dla rozluźnienia oglądam czasem z bratankiem ,stare Godzille i Gamery itp. ( ot taka podróż w dzieciństwo). :mrgreen:;)

Ostatnia edycja:
Do góry