Ja mam wieczny okres. Może i dla gimbazy ktokolwiek to jest? ale ja po ciężkim tyg pracy odstresuje się przy tym co lubie. A to co dałeś tą parodie to jest gorsze od tych wszystkich strasznych filmów, parodii jeszcze głupszych filmów
to co wrzucam, to taki temat więc daje, a daje to co kupuje, a kupuje co mi się podoba i wielokrotnie wróce do tego. A tej parodii nawet w tv nie puszczą w tv puls, bo wybiorą sharkanado vs mega kojot i pustynny lis
Poza tym tutaj ludzie co mają kina domowe te konkretne i sale oglądają większe ścierwa tylko dlatego że dźwięk niszczy wszystko po drodze. Więc zakąłdam że mówisz o tych transformerach co kupięłm. Dzwiękowo te filmy są super.
No już ciiiiii, nie denerwuj się
Ciekawe masz podejście , filmy których nie widziałeś, ba nawet jeszcze nie ma ich w kinach, już Ci się nie podobają i wiesz jakie są???
Powiedz jak to jest, każdy musi oglądać to co Tobie się podoba? Mnie się podoba może coś innego. Wyluzuj poślady, powiedz coś wesołego dla odstresowania.
Ed nie obraź sie ale bez kitu nie kumam takich filmów, tym bardziej tego zwiastuna, jak dorosło człowiek może się czymś takim zachwycić??
Ależ ja się nie obrażam drogi Caprazo, tylko nigdzie nie napisałem, że zachwycam się tym filmem, bo nie widziałem i do tego wrzuciłem jako zapowiedź filmu , który ma być.
Coś jesteś dzisiaj wkurzony, ale ze względu na stres jaki masz w pracy , rozumiem to, trzymaj się chłopaku .
P.S.
Akurat lubię z Tobą pogadać, pisz częściej, śmiej się jeszcze częściej.
A ja Ci powiem Kolego pisz na co masz ochotę, ja piszę to co myślę i to że dla kogoś filmy typu np. Transformers, Kapitan Ameryka, Hobbit itp. to dziecinada - trudno jakoś to przeżyję, nie będę się z tego powodu kroił że ktoś ma inne zdanie.
Najzabawniejsze, że jeszcze nie oglądałem Hobbita ( no pierwszą część może połowę), czekam może kiedyś z kimś zobaczę.
Dla rozluźnienia oglądam czasem z bratankiem ,stare Godzille i Gamery itp. ( ot taka podróż w dzieciństwo).