Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,na Indiańca lubię,Minnetou i te sprawy :D:mrgreen::wink:

Henio,naganianie brunatnej kropli już mnie nie klepie.Rano jem 3 kwasy i dopiero się budzę :twisted::mrgreen::wink:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Widze, ze oddalilismy sie na dobre od Disneya ;)
Czyzby dzisiaj na tapecie, druga, starsza czesc dziecinstwa?

Ps Piramida. Czy to prawda, ze to Ty wynalazles gre w sloneczko?

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie no,zgrywam się :)
Wiesz,mieszkając na Warszawskiej Pradze ciężko nie znać tych określeń...
Jednak ja od małolata wolałem sport :)

Bubafat,powiedź lepiej skąd Ty znasz takie powiedzenia :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Sloneczko? Z telewizji. My w podstawowce gralismy tylko w butelke. Sporty tez pamietam, ale palenie jakos mi nie imponowalo ;).
Wracamy fo filmow
Widzialem The Loft wczoraj.
Cienizna.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Cytat :

"Kilka dni temu Neill Blomkamp, reżyser uznanego filmu science fiction Dystrykt 9, ujawnił, że zajmie się kolejną odsłoną kinowej serii Obcy. Nie znamy jeszcze zbyt wielu szczegółów dotyczących tego obrazu, ale według najnowszych informacji, Sigourney Weaver jest zaangażowana w projekt, a sam reżyser zamierza zignorować filmy Obcy 3 (Alien 3) i Obcy: Przebudzenie (Alien: Resurrection). Nowy obraz będzie więc kontynuacją Obcego - decydujące starcie (Aliens). Niestety obecnie to wszystko co wiemy ".

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To że Blomkamp się za to bierze,wrzucał Lolek jakiś czas temu,jednak nie wiedziałem że ma być to kontynuacja drugiej części...:)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Po cholere. Kazdy kto sie interesuje, tweekuje sobie liste zrodel Flipboarda tak, ze ma czytania plotek i ploteczek na kilka godzin dziennie. Ta historia z Obcym ciagnie sie juz dlugo. Ten przytoczony kawalek akurat nie jest tym, ktory mialem na mysli, tylko pierwszym lepszym z brzegu, ale swietnie dowodzi tego co napisalem. Stoi jak byk, ze Blown-kampf ma rozterki na tym punkcie od ponad roku i wlasnie odpuszcza. Najwyrazniej jednak zmienil On (czy raczej Fox) zdanie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To po co w ogóle jest temat,w którym piszemy ?
Każdy może sobie czytać informacje lub rozmawiać z ludźmi także gdzie indziej...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ja nie pisze, ze to generalnie nie ma sensu, ale mam pewne osobiste doswiadczenia, ktore obieraja sens takiej "szczytnej" idei. Tak wiec niech inni spelniaja sie w przyniszebiu niusow. Komentowac za to chyba moge co? Dobra chyba dzisiaj wyczerpalem misieczny limit.

Savron

Well-known member
Bez reklam
"RA", już mam wiertarkę :D Bardzo ciekawa dyskusja na trzy strony. Serio. A co do filmów Polskich i ich obecność w kolekcjach , to nie zgadzam się. Ja na przykład mam dużo polskich filmów w kolekcji. "Obława", "Róża", "Odwróceni" i td. A Dorociński dla mnie jeden z najlepszych aktorów i nie tylko kina Polskiego.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,mam jednak nadzieję że ten limit szybko wróci :)

Siemasz Savronik :) Ooooo,wiertareczka.Już się nie mogę doczekać :)
Dorocińki to bardzo dobry aktor.Wczoraj oglądałem z nim film "Serce, Serduszko".Grał tam alkoholoka,którego córka ucieka z domu dziecka...Jednak w gruncie rzeczy film nie był dołujący i biło od niego sporo pozytywnej energii :)

Nikt nie wrzuca nowych trailerów,to sobie pozwolę : :)
https://www.youtube.com/watch?v=Vqg...p=&client=mv-google&app=desktop&persist_app=1

Do góry