Z dobrych aktorek to Tera Patrick lub Jill Kelly![]()
[Raccoon] - chlopie glupot nie opowiadaj takich nawet ...
Danzel to aktor wybitny - zdobywca dwóch Nagród Akademii Filmowej oraz dwóch Złotych Globów, jest rowniez drugim Afroamerykaninem w historii, który otrzymał Oscara dla najlepszego aktora pierwszoplanowego
To raczej obliguje na cos wiecej niz 4 z plusem
Czy jest aktorem kasowym ? - tak i nie... - filmy z jego udzialem to srednio budzetowe, pozniej dochodowe produkcje , gaze jakie dostaje za role nie sa tak wygorowane jak chocby gaze - Willa Smitha, Johnny Deppa, Brad Pitta czy Leonardo DiCaprio. Każdy ma swoje upodobania które nie zawsze otrzymują wielkie nagrody. Na pewno jest to jakimś prestiżem, ale są ludzie którzy powiedzą "ale za co n to dostał". Dla mnie Denzele
Danzel Washington to bezdyskusyjnie aktor wybitny ,posiadajacy niepowtarzalny styl![]()
Z pewnoscia zaslugujacy na cos duzo wiecej ni 4 z plusem .
FFooXX5 - sorry , ale to nie jest kwestia gustu, to kwestia kunsztu aktorskiego ,ktory Danzel opanował do perfekcji .Na tej podst i nie tylko wystawia sie notke
Nominacje nie opieraja sie na kwestii gustu![]()
Z tym Wesley Snipes to oczywiście był żart?dla mnie Denzel jest wybitny, ale gust tez tu ma sporo dopowiedzenia. Taki Wesley Snipes dla większości przeciętny. Dla mnie jest super i oglądałem z nim wszystkie filmy
Coś dostaje najwyższe laury, a ktoś powie "za co on to dostał", są pewne własne upodobania i nic się na to nie poradzi. Tak jak dla mnie super horrorem jest Mucha i Doktor Gigles![]()
widzisz dla Ciebie żart , a dla mnie pewnie czynniki spowodowały, że jest to bardzo dobry aktorZ tym Wesley Snipes to oczywiście był żart?
u mnie, słonce jak balija, ale co z tego jak mam po wczorajszym jaskrę hehe![]()
Kaca właśnie nie mamKac w niedziele rano to masakra ,chyba gorzej nawet jak w poniedzialek rano jak trzeba do pracusi![]()
Oj, na tym polu moglibysmy się powymieniac doswiadczeniem, a raczej spostrzeżeniami
Jeszcze armanig się uruchomi i juz po temacie![]()
rzeczywiście dobry filmik.Jest na czym oko i ucho zawieśićObejrzyjcie sobie nowego Star Treka - jak dla mnie bardzo dobry film.
Scenka z uderzającym o Ziemię statkiem kosmicznym po prostu rewelacja.....
rzeczywiście dobry filmik.Jest na czym oko i ucho zawieśić