Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
[Raccoon] - chlopie glupot nie opowiadaj takich nawet ...

Danzel Washington to aktor wybitny - zdobywca dwóch Nagród Akademii Filmowej oraz dwóch Złotych Globów, jest rowniez drugim Afroamerykaninem w historii, który otrzymał Oscara dla najlepszego aktora pierwszoplanowego

To raczej obliguje na cos wiecej niz 4 z plusem

Czy jest aktorem kasowym ? - tak i nie... - filmy z jego udzialem to srednio budzetowe, pozniej dochodowe produkcje , gaze jakie dostaje za role nie sa tak wygorowane jak chocby gaze - Willa Smitha, Johnny Deppa, Brad Pitta czy Leonardo DiCaprio.

Danzel Washington to bezdyskusyjnie aktor wybitny ,posiadajacy niepowtarzalny styl :D
Z pewnoscia zaslugujacy na cos duzo wiecej ni 4 z plusem .

FFooXX5 - sorry , ale to nie jest kwestia gustu :p , to kwestia kunsztu aktorskiego ,ktory Danzel opanował do perfekcji .

Np.krytyk filmowy , ktorego zadaniem jest dyskusja , formułowanie osądów daleki jest przy formulowaniu oceny od bazowania na czyms takim jak "własny gust"

Nominacje nie opieraja sie na kwestii gustu ;)

Ostatnia edycja:

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
[Raccoon] - chlopie glupot nie opowiadaj takich nawet ...

Danzel to aktor wybitny - zdobywca dwóch Nagród Akademii Filmowej oraz dwóch Złotych Globów, jest rowniez drugim Afroamerykaninem w historii, który otrzymał Oscara dla najlepszego aktora pierwszoplanowego

To raczej obliguje na cos wiecej niz 4 z plusem

Czy jest aktorem kasowym ? - tak i nie... - filmy z jego udzialem to srednio budzetowe, pozniej dochodowe produkcje , gaze jakie dostaje za role nie sa tak wygorowane jak chocby gaze - Willa Smitha, Johnny Deppa, Brad Pitta czy Leonardo DiCaprio. Każdy ma swoje upodobania które nie zawsze otrzymują wielkie nagrody :p. Na pewno jest to jakimś prestiżem, ale są ludzie którzy powiedzą "ale za co n to dostał". Dla mnie Denzele

Danzel Washington to bezdyskusyjnie aktor wybitny ,posiadajacy niepowtarzalny styl :D
Z pewnoscia zaslugujacy na cos duzo wiecej ni 4 z plusem .

FFooXX5 - sorry , ale to nie jest kwestia gustu :p , to kwestia kunsztu aktorskiego ,ktory Danzel opanował do perfekcji .Na tej podst i nie tylko wystawia sie notke

Nominacje nie opieraja sie na kwestii gustu ;)

dla mnie Denzel jest wybitny, ale gust tez tu ma sporo dopowiedzenia:). Taki Wesley Snipes dla większości przeciętny. Dla mnie jest super i oglądałem z nim wszystkie filmy:)

Coś dostaje najwyższe laury, a ktoś powie "za co on to dostał", są pewne własne upodobania i nic się na to nie poradzi. Tak jak dla mnie super horrorem jest Mucha i Doktor Gigles:)

Ostatnia edycja:

gerus6

Active member
Bez reklam
dla mnie Denzel jest wybitny, ale gust tez tu ma sporo dopowiedzenia:). Taki Wesley Snipes dla większości przeciętny. Dla mnie jest super i oglądałem z nim wszystkie filmy:)

Coś dostaje najwyższe laury, a ktoś powie "za co on to dostał", są pewne własne upodobania i nic się na to nie poradzi. Tak jak dla mnie super horrorem jest Mucha i Doktor Gigles:)
Z tym Wesley Snipes to oczywiście był żart?

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
czyli nie jestem taki mody skoro taki stary film potrafił mnie przestraszyć:D
Mucha (1986) - Filmweb
Mucha (1986) - Filmweb
pewne czynniki kształtują upodobania i preferencje człowieka. Ktoś powie :ale gó..o, a dla mnie jest to mistrzostwo świata:)

Z tym Wesley Snipes to oczywiście był żart?
widzisz dla Ciebie żart , a dla mnie pewnie czynniki spowodowały, że jest to bardzo dobry aktor :) podobnie jak Keanu Reeves:wink:

Ostatnia edycja:

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
Ja Blade'a oglądam zawsze jak jestem na cyku:) A tak poważnie to bardzo lubię Wesley'a Snipes'a. Przeciez to aktor kina akcji, a nie pretendent do oscara.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzyjcie sobie nowego Star Treka - jak dla mnie bardzo dobry film.
Scenka z uderzającym o Ziemię statkiem kosmicznym po prostu rewelacja.....

nokinomaniak

New member
A ja zakupilem wczoraj Oblivion , i nawet po polsku sobie ogladne co mnie zdziwilo , tylko dylemat czy na Elysium nie uderzyc do kina bo leje dzis okropelnie :)

nokinomaniak

New member
A ja sie wlasnie regeneruje , postawilem na kino w domu , po objadku odpalam projektor , a teraz odpalilem juz trzeciego browarka przy gotowaniu obiadku :( , no coz zona tez musi sobie czasem dychnoc .

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oj, na tym polu moglibysmy się powymieniac doswiadczeniem, a raczej spostrzeżeniami :D
Jeszcze armanig się uruchomi i juz po temacie :D

Oj tak, moim odkryciem jest Annette Schwarz, nie za urode, a za zaangazowanie, niektore jej role sa wybitne :D Wszak sam Kazik spiewa, ze wszyscy artysci to prostytutki, podobnego zdanie jest Megan Foxx.
Co do Willa Smitha, kocham tego goscia, juz za Bajer w Bel-Air, reszta jego tworczosci to juz byla tylko formalnosc.
Polecam tez jego wypowiedzi nt. zycia, celow itp. bardzo madry gosc.
Tutaj cos dla fanow Bajer w Bel-Air, ekipa po latach Will, DJ Jazzy Jeff, no i Carlton:
Will & Jaden Smith on The Graham Norton Show (24th May 2013) - Original Upload - YouTube

Do góry