Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
4-5 mld $ :grin:
A serio,to myślę,że będzie jakieś 700-800 baniek w Boxoffice.

[Youtube]FN6b6JngKNw[/Youtube]

[Youtube]VoJc2tH3WBw[/Youtube]

[Youtube]TcPk2p0Zaw4[/Youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jest w stanie tyle zarobić :) co napisałeś.. przy dobrym układzie, nawet deczko więcej..

Jak ten koleś spierdzieli Batmana to chyba nikt mu nie wybaczy.. :)

venomas200

New member
Bez reklam
Czarno widzę tego Pattinsona w roli Batmana.
Szkoda że Danny De Vito ma już swoje lata , może zagrał by drugi raz w Batmanie, tylko tym razem Batmana. W sumie Pattinson jakoś tak samo mi pasuje do tej roli

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Czarno widzę tego Pattinsona w roli Batmana.
Szkoda że Danny De Vito ma już swoje lata , może zagrał by drugi raz w Batmanie, tylko tym razem Batmana. W sumie Pattinson jakoś tak samo mi pasuje do tej roli

Wiesz, wydaje mi się , ze z góry nie ma co zakładać, kiedyś z Piramidą dyskutowaliśmy o B. Afflecu w roli batmana i podobnie pisałem, że będzie lipa.. a wyszło przyzwoicie. Trzeba poczekać, choć obawy i ja mam.. :)

ikar1975

Active member
Bez reklam
Jeśli ktoś już polecał to sorry, ale jeżeli nie to obejrzałem Dżentelmenów w piątek i tak jak Przekręt i Porachunki dobry poziom. Pzdr

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem ten Parasite. Mieszane uczucia. Niby fajny, niby nie do końca. Ale czy na te Oskary zasłużył? Moim zdaniem nie. Normalny, zwykły.

JanVid

New member
swoim przesłaniem ...... Boże Ciało znacznie przebija tą koreańską produkcję, ale cóż Akademia Filmowa wie lepiej :) ))

donsalieri

Active member
Bez reklam
Też myślę że ten Parasite nie zasługuje na Oscara, no chyba że Azjatyckiego a oni są jacyś inni ; ) , Boże Ciało lepsze

bokciu

Banned
Są inni i też nie jestem fanem "skośnego" kina, ale Parasite jest genialne i w pełni zasłużyło na Oscara...A co do Bożego Ciała - przesłanie i owszem, ale czy każdy film musi nieść jakieś przesłanie i czy tylko ono decyduje o jakości filmu?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jeżeli ktoś musi mieć przesłanie, to i w Parasite takie znajdzie, ale zgadzam się, nie o to tutaj chodzi. Dla mnie bomba, specyficzne. Być może rozgłos za sprawą Oscara wskaże innym drogę i będziemy mieć więcej podobnych produkcji.

Na czym polega to "przesłanie" w Bożym Ciele, pytam, bo nie widziałem, a nie przepadam za filmami "religijnymi"? Coś na zasadzie, gość znalazł "Jezusa w sercu", czy się mylę?

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Mi osobiście też o przesłanie nie chodzi. Film ma być dobry i tyle. Także nie przepadam za religijnymi filmami. Ale i tak Parasite był lepszy. I Oskar może być za nie anglojęzyczny film. Ale moim zdaniem nie najlepszy ze wszystkich. I ta końcówka ala Tarantino niekoniecznie. Sam pomysł ok.

Do góry