Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jakby tego nie wymawiać - film jest chory! Tak zupełnie serio zastanawiam się dla kogo produkuje się takie filmy, jak właśnie "srpski film", "salo, czyli 120 dni sodomy" czy jakieś "ludzkie stonogi"...
Aż boję się wyobrażać sobie tych onanistów, którym na widok tych scen cieknie ślina z ust...

Świat jest chory. Kiedyś, czyli początki internetów, pamiętam jak dziś, co tam można było znaleźć.
Włos się na głowie jeży, a to dalej jest, tyle, że już dobrze zakamuflowane. Pewnie już jakiś deeb web.
Pamiętam też gościa na giełdzie RTV, jeszcze za małolata, sprzedawał na stoisku VHS'y, mało tego, podpisane centralnie (już nie będą pisał pod jaką nazwą), tysiące ludzi, przechodniów, nikt nic z tym nie robił, ot "normalność". Dopiero po latach go zawineli, o czym już było w gazecie lokalnej.
Dziś jakbym zobaczył typa z taką treścią na ulicy, to sam bym go zawinął. Szkoda gadać.

Ja raczej się na to nie piszę, nie zawsze sugeruję się ocenami, ale tu marnie 4,2.
Co to w ogóle jest, polskie szybkie wściekłe?

Dokładnie tak.
Obsada nie jest zła, muzyka w klimatach - "Harlem - Piąta trzydzieści", jakiś tam klimat normalności wprowadza, widać, że chcieli iść inną drogą, ale pękli, mi momentami ta pozycja przypominała "Młode Wilki" - które bardzo lubię (z sentymentu), ale obiektywnie, to jednak popłyneli.
Nie ma o czym gadać, słaby film, ale o dziwo, seansu nie żałuje.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Serwery pod tymi blatami pewnie tak przeciążone, że musisz cieczą chłodzić :grin:

Sam widzisz,że nie jest to tani interes :grin:

Poprzednia Sala Samobójców,swego czasu nawet mnie wkręciła.
Tu jakoś w to wątpię :wink:
[youtube]1J-90nGlzBE[/youtube]

Lolek,idziesz na Harley ? :wink:
birds-of-prey.jpg

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jeszcze nie wiem, na pewno na BR kupię. Wydaje mi się , że ta cz. będzie gorsza od tej pierwszej, ale zobaczymy.

Caparzo

New member
Bez reklam
Jeszcze nie wiem, na pewno na BR kupię. Wydaje mi się , że ta cz. będzie gorsza od tej pierwszej, ale zobaczymy.

nie wiesz co to za syf a już wiesz że kupisz tylko za cholerę nie wiem kiedy była 1 część tego szitu warnera, bo Legion to żadna 1 część, wręcz jest kręcony kolejny legion samobójców jako 2 część ale chyba prequel bez połowy ludzi z jedynki

Caparzo

New member
Bez reklam
czekam na rambo, terminatora, i nie wiem na co, na hobsa chyba też ale ceny są takie że nie musze mieć dziś. poczekam, a rambo jak zwykle polski monolith 21 wiek a tam 5.1 :spam:
ost wymieniłem pare rzeczy na 4k w dobrych cenach i póki co nie mam ciśnienia

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W Legionie Samobójców pozamiatała inne charaktery,a tu będzie jej więcej ;-)

Według mnie i nie tylko była najlepsza w tym filmie..

Troszkę o niej..

https://kultura.onet.pl/film/wywiady-i-artykuly/krolowa-margot/ent5wce

nie wiesz co to za syf a już wiesz że kupisz tylko za cholerę nie wiem kiedy była 1 część tego szitu warnera, bo Legion to żadna 1 część, wręcz jest kręcony kolejny legion samobójców jako 2 część ale chyba prequel bez połowy ludzi z jedynki

Mam pierwszą, kupię i drugą.. tylko tym razem pewnie samo 2d.

Henry

Active member
Bez reklam
Podobno od jutra Ukryta Gra na Netflixie.
Oglądałeś?

Bo ja dzisiaj straciłem ponad 2 godziny na tego Twojego Terminatora... ;)
co za gniot... dla mnie najgorszy ze wszystkich, które powstały.
Nie wiem, po co w ogóle to kręcili.
Connor drętwa i irytująca, jedyny dobry tekst Arniego, to o roletach czy innych firankach, absurd gonił absurd.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Heniu, bo to podrzędna aktorka, ale jakby nie było ikona w świecie SkyNetu ; )
Wstawka w pierwszych sekundach DarkFate z Connor w roli głównej, obnażyła resztę filmu i różnicę klas, tego co mieliśmy kiedyś, a co dostaliśmy obecnie.
Bez niej DarkFate już nic by nie znaczył, nie wiedziałbym co oglądam...
Mnie natomiast rozwalił Arni, tzn. "Tato", ale zostawmy to ; )

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Trudno zeby cokolwiek bylo gorsze od "1 czesci"
Dokładnie :D teraz może być tylko lepiej.
A wiecej Margot daje nadzieję ;-)

Kto nie widział niech się bierze za Jojo Rabbit. Świetny pod każdym względem. W mojej ocenie drugi zaraz po Jokerze w tegorocznym rozdaniu Oscarów.
Dziś jeszcze mnie czeka The Farewell ale chyba w kategorii nieanglojęzyczne Parasite'a nic nie pobije...

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Podobno od jutra Ukryta Gra na Netflixie.
Oglądałeś?

Nie,ale słyszałem,że Henry polecał :wink:

Bo ja dzisiaj straciłem ponad 2 godziny na tego Twojego Terminatora... ;)
co za gniot... dla mnie najgorszy ze wszystkich, które powstały.
Nie wiem, po co w ogóle to kręcili.
Connor drętwa i irytująca, jedyny dobry tekst Arniego, to o roletach czy innych firankach, absurd gonił absurd.

Łap w ramach rekompensaty :wink:
[youtube]Kzj93iWohQY[/youtube]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ford v Ferrari idealny film na sobotę. Lubię takie. Fabuła, klimat, aktorstwo. Dla mnie super.

Do góry