Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
1917 - 3 oscary i Phoenix - dla mnie to najważniejsze z Oscarów. Szkoda, że Boże Ciało nie dostało, ale ważny jest również fakt samej nominacji.

wucash

Active member
Bez reklam
Mimo jak najbardziej zasłużonych pochwał dla Bożego Ciała wg mnie werdykt Oscarowy jest sprawiedliwy i Parasite jest filmem IHMO lepszym. Zaskoczeniem jest rzeczywiście zgarniecie 2 Oscarów w 2 kategoriach filmowych (film i film międzynarodowy).
Mnie oprócz nagrody dla Joaquina cieszy Oscar za muzykę do Joker'a dla Hildur Guđnadóttir oraz dla Jojo Rabbit za scenariusz adoptowany.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zdecydowanie.

Tymczasem,
"Na noże" - zaliczone
https://www.imdb.com/title/tt8946378/

Jeden z lepszych filmów jakie widziałem w ostatnim czasie.
Świetna obsada, "Bond" za którym nigdy nie przepadałem, tutaj bryluje i miło się ogląda.
Rzekłbym, że marnuje się jako 007. Po tym filmie zmieniam o nim zdanie.
Zresztą cała (zacna) reszta wypada świetnie. Od "Kapitana Ameryki" poprzez Lee Curtis, Collete, Don Johnsona... do Christophera Plummera. Nie ma co wymieniać, każdy tutaj zatrybia. Jest chemia.

Świetna realizacja, intryga, akcja, czarny humor.
Polecam.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
2019 rok wydaje się być bardziej atrakcyjny filmowo od 2018.

Bubcio przysłał mi nowego Top Guna :D
Nie wiem skąd On go wziął,ale wygląda kozacko (szczególnie w HDR) :D
2384eff6ae3791a04376272351c6bac5.png

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Zdecydowanie.

Tymczasem,
"Na noże" - zaliczone
https://www.imdb.com/title/tt8946378/

Świetna obsada, "Bond" za którym nigdy nie przepadałem, tutaj bryluje i miło się ogląda.
Zresztą cała (zacna) reszta wypada świetnie. Od "Kapitana Ameryki" poprzez Lee Curtis, Collete, Don Johnsona... do Christophera Plummera. Nie ma co wymieniać, każdy tutaj zatrybia. Jest chemia.

Polecam.
Zgadzam się w 100%. Też wczoraj obejrzałem. Bardzo dobry film.

wucash

Active member
Bez reklam

Polecam.
U mnie te same refleksje ;) miejmy nadzieję, że w dwójce też bedzie chemia :D

venomas200

New member
Bez reklam
Ford vs Ferrari obejrzany.
No cóż wiedziałem co to za historia znałem ja doskonale a mimo to fajnie się oglądało film. Bale świetny Damon według mnie wypadł gorzej.
Sam film polecam każdemu kto zna i nie zna historii z Le Mans

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Potwierdzam. Przed obejrzeniem zastanawiałem się co może jeszcze być w filmie o wyścigach. I się pozytywnie zaskoczyłem. Polecam.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W szoku jestem, że aż tyle tych filmów jest na BR.. Na BR mam Miasto 44, lubię ten film, a z tej listy coś bym wybrał.. choćby vabank, który bardzo lubię. Aktorsko i jako film the best.. Nad Niemnem też lubię :)

Do góry