Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Przy winku dobry będzie "Serbski film" - polecam :D
Edziu pamiętam zarekomendował i do dziś mi się odbija, ale warto obejrzeć. Takie rzeczy gdzieś się pewnie dzieją...

To samo "Love", poniżej masz trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=h6dbr_E-Yl8
Bardzo dobra pozycja.

Generalnie jest cała masa filmów, zależy czego szukasz. Lekkiego erotyka z infantylną fabułą, czy jazde bez trzymanki osadzona w dramacie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To do kompletu jeszcze Gwałt i Nieodwracalne ;)

Nieodwracalne niedawno powtarzałem :-D

Piramida Trylogię kompletuje :D

Dwa już mam ;)
EPiiwGkUUAAXsrp.jpg

EPjPQxjUwAADMYP.jpg

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ano pewnie, że warto, choćby jako ciekawostkę. Tylko, że on nie jest "Serbski", a "Srbski" ;) :)

Jak już, to "Srpski" ;)

Jakby tego nie wymawiać - film jest chory! Tak zupełnie serio zastanawiam się dla kogo produkuje się takie filmy, jak właśnie "srpski film", "salo, czyli 120 dni sodomy" czy jakieś "ludzkie stonogi"...
Aż boję się wyobrażać sobie tych onanistów, którym na widok tych scen cieknie ślina z ust...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jakby tego nie wymawiać - film jest chory! Tak zupełnie serio zastanawiam się dla kogo produkuje się takie filmy, jak właśnie "srpski film", "salo, czyli 120 dni sodomy" czy jakieś "ludzkie stonogi"...
Aż boję się wyobrażać sobie tych onanistów, którym na widok tych scen cieknie ślina z ust...

A jak od 20 lat,oglądam podobne filmy bardzo rzadko,to powinienem się martwić ? ;)

bramowicz1

Member
Bez reklam
To może - Diablo, wyścig o wszystko, ponoć rewelacja :D
Obejrzy się, chociażby dla samego Mustanga.

Zauważyliście co odstawili na filmwebie?
Pozmieniali szate graficzną, uj wie o co tam teraz chodzi.
To samo co kiedyś zrobili z allegro, ręce opadają.
Było dobrze, przejrzyście, podstawowe informacje o filmie, a teraz?

Ja raczej się na to nie piszę, nie zawsze sugeruję się ocenami, ale tu marnie 4,2.
Co to w ogóle jest, polskie szybkie wściekłe?

A jeśli chodzi o nową szatę FW to tak, od jakiegoś czasu tak wygląda strona, na plus tylko to, że strona toleruje wszelkie programy i rozszeżenia blokujące banery reklamowe.
Był czas, że nic nie dało się zobaczyć z włączonymi Blokerami, a reklam oglądać nie lubię.

Do góry