Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Joker obejrzany.
To nie jest film dla każdego, czasami trudny, ale świetny.
Fajny motyw takiego troszkę spin offu do Batmana.
Spotkałem się z opiniami że nie każdemu przypadł do gustu i ja w to wierzę.
Kończę Mandaloriana i też fajny serial, oglądamy całą rodziną.
Ze swojej strony polecam El Chapo na Netflix.
Jestem na 3 sezonie i jak zacząłem oglądać myślałem że to będzie jakaś telenowela, a tu proszę i dalej w las tym lepiej, mega serial wcale nie ustępuje Narcos, oczywiście inny klimat troszkę ale naprawdę polecam
A są filmy dla każdego? :D

ikar1975

Active member
Bez reklam
Joker obejrzany.
To nie jest film dla każdego, czasami trudny, ale świetny.
Fajny motyw takiego troszkę spin offu do Batmana.
Spotkałem się z opiniami że nie każdemu przypadł do gustu i ja w to wierzę.
Kończę Mandaloriana i też fajny serial, oglądamy całą rodziną.
Ze swojej strony polecam El Chapo na Netflix.
Jestem na 3 sezonie i jak zacząłem oglądać myślałem że to będzie jakaś telenowela, a tu proszę i dalej w las tym lepiej, mega serial wcale nie ustępuje Narcos, oczywiście inny klimat troszkę ale naprawdę polecam
A gdzie można obejrzeć Mandaloriana?, obejzalbym 🤔. Pzdr

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj Ocean ognia, ja lubię filmy w tym klimacie, więc ze swojej strony polecam jak ktoś jeszcze nie oglądał.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj Ocean ognia, ja lubię filmy w tym klimacie, więc ze swojej strony polecam jak ktoś jeszcze nie oglądał.
Tych filmów jest dosyć sporo. Pisałem jakiś czas temu. Możesz do tego dorzucić 13 godz w Benzaghi i Wilcze Echa(francuskie cudo). Jak lubisz te klimaty.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Wiedźmina obejrzałem 3odcinki i narazie odpuściłem. Może jak będzie jakiś przestuj w filmach to wrócę. Jeszcze muszę sprawdzić ten serial See.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Powiem sczerze, że nawet nie słyszałem o tym filmie. Najlepiej z "podwodniaków" podoba mi się polowanie na czerwony paździenik ze świetnym S. Connery w roli głównej. Bardzo lubię tego Gościa...:) podobnie rewelacyjny jest np. w Twierdzy czy też w LNDŻ

bramowicz1

Member
Bez reklam

I ja obejrzałem. Dobry film dla wielbicieli kina z łodziami podwodnymi. Gerard Butler nadal w formie.
Szczerze to myślałem, że to film powiązany z Świat w ogniu i poprzednimi produkcjami, ale przecież bochaterowie to dwie różne postacie.

Nie wiele z nim dobrych filmów ale można jeszcze obejrzeć Prawo zemsty (2009), trzyma w napięciu.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Cały ten Joker przeszedłby bez większego echa, gdyby nie fakt popularności samego uniwersum. Ludzie przyzwyczajeni do bajek, nietoperków, szalejącego klauna, a tu zonk, psychoanaliza i dramat. Dzieciaki silą się na refleksje i manifestują po seansie dojrzałość i zrozumienie, raptem się obudzili.
Jest cała masa podobnych "dramatów", przechodzą bez echa.
Jestem przekonany, że identyczny odbiór miałby Toretto z Szybkich, jak i Vader z Gwiezdnych.
Smerfetka podejrzewam, z całym bagażem doświadczeń w obcowaniu jako jedyna z bandą smerfów, również ma wręcz idealny potencjał na "ciężki" film.

Jokera uważam za dobre kino, ale ja bym się tak nie podniecał.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Właśnie to robi robotę, że to jest Joker i tłumaczy dlaczego jest jaki jest, a nie jakiś randomowy gość z problemami :D
Już Logan miał cięższy odbiór niż typowi Xmeni. Mi taki kierunek odpowiada. Zwykle filmy Xmenach, Antmanach itd. to bajki dla dzieci z dennym Avengers na czele. Logan mnie mocno zaskoczył, a Joker to już w ogóle konkret. Pozatym bardzo lubię Deadpoola :D

Edit:
Apropo Smurfów.
https://youtu.be/_1-KvyiDCWU

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Cały ten Joker przeszedłby bez większego echa, gdyby nie fakt popularności samego uniwersum. Ludzie przyzwyczajeni do bajek, nietoperków, szalejącego klauna, a tu zonk, psychoanaliza i dramat.

Jokera uważam za dobre kino, ale ja bym się tak nie podniecał.

mylisz się, od razu było wiadomo że to nie film typu batman i całej kolorowe gejwengers, tylko wszędzie były reklamy i info że to dramat, gdyby ludzie wiedzieli i nie poszła fama że to dramat to tygodniami ludzie by nie chodzili bo kina

ja czekam na Ligę w wizji Snydera która trwa 214 minut :D to co było w kinach to zaledwie 10% tego co Snyder zrobił

Do góry