Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jak dla mnie,pierwszy odcinek też ok.
Trochę kombinowałem jak go oglądać (dubbing czy napisy) bo w gierkę grałem z dubbingiem,ale jednak zostałem przy napisach.
Gra tylko i wyłącznie z dubbingiem. Bez tego traciła by dużo smaczków typu Czubówna czytająca opisy zdjęć, czy tekst "nie ma takiego bicia". Było tego więcej, ale nie mogę sobie przypomnieć.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak ktoś nie oglądał to 24.12 można sobie nagrać Hunter killer, bo niestety nikomu nie chciało się wydać tego filmu na nośniku. Osobiście cieszę się, że będzie można obejrzeć ten film.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ja oglądałem już dawno temu i płytkę też mam.
5681e817cc94afa781f92d4732a5f9cf.jpg

Caparzo

New member
Bez reklam
Mi zostały jeszcze dwa Wiedźminy i całe szczęście bo tak nudnego serialu to ja dawno nie oglądałem..

ktoś gdzieś idzie, ktoś kogoś napada, potem idą znowu, troche sexu (cycki są fajne to fakt), idą dalej, jakiś potwór wyskoczy, idą dalej, gadają bez sensu, jakiś pajac gra na mandolince gitarce czy co to tam jest.. brakuje smoka i latającego konia.. a nie czekaj smok już był :D :hihi:

Heniek może i fajnie wygląda, ale chyba schudł i zgubił mięśnie po MOS, nie budzi respektu, szacunku, ot wyzywają go w knajpie, klepią go jak łajze.. ja myślałem że to będzie as wśród asów pośród asów jak ja :krol:, szacunek na dzielni będzie miał jak John Wick a tu dupa.. wręcz każą mu sie wynosić, cały ten hajp na ten serial jak dla mnie jest z tyłka... nie ważne czy gra byłą jaka była, czy książki są jakie są. Serial jest z tyłka ... Także kończymy dziś przygodę z koniami, smokami i wiedźmami....

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Najważniejsze żeby takich rzeczy nie oglądać na laptopie czy samym tv. Tu musi być kino domowe. Inaczej to większość okazuje się lipą.

Caparzo

New member
Bez reklam
efektów tam nie ma za wiele, na suroundach słabo, nic na bokach, ogólnie chaos ;P
w Ciche miejsce, czy W wysokiej trawie, to można się obejrzeć na głośnik tak fajnie wycyrklowane i suroundy robią swoje

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Oglądam 1 odc Wiedźmina. Jest ok. I na dźwięk broń Boże nie narzekam. Subwoofery pracują i scena też jest. Jeszcze zobaczę ten See. Słyszałem o nim.

bramowicz1

Member
Bez reklam
A liczyłeś czy było więcej urw niż w Psach ? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=oXZT1Qe0afc
Tego nie pamiętam, nieźle się uśmiałem: podobno widzi duchy i pi....li się z kozą. :) :), plus to: jestem tu potrzebny jak dziwce majtki. :)

A propos Serialu, Henry idealny do tej roli, gdzieś czytałem, że fani widzeli w tej roli Madsa Mikkelsena, jednak nie otrzymał propozycji od producentów.
Wiedzieli co robili, Madss już nie pierwszej młodości, co nie znaczy, że potrafi zaskoczyć, ale co młodość to młodość.
Ciekawostka, w serialu zagrał brat Madsa Mikkelsena, Lars.

bramowicz1

Member
Bez reklam
efektów tam nie ma za wiele, na suroundach słabo, nic na bokach, ogólnie chaos ;P
w Ciche miejsce, czy W wysokiej trawie, to można się obejrzeć na głośnik tak fajnie wycyrklowane i suroundy robią swoje

Ciche miejsce zrobiło na mnie wrażenie, zarówno pod względem audio jak i treści.
Ten drugi, cóż nie zwróciłem uwagi na to, że to ekranizacja Kinga, ale oceny nie przekonały mnie do tego filmu.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Wiedzmin obejzany.

Faktycznie troche namieszali, szczegolnie w ostatnim odcinku - haotyczne to wszystko. Malo komu sie calosciowo spodoba.

No nic, netflix ma fajna baze, mysle ze jako tako sie przyjelo. W drugim sezonie juz na spokojniej moga pokazac na co ich stac, napewno fundusz tez bedzie wiekszy.

Nie bylo zle, balem sie ze spartola wiedzmaka po calosci. Tak jak spierdzielili Death Note.

wucash

Active member
Bez reklam
Wiedźmin nie obejrzany :D jakoś nie moja bajka... polecam za to "Dwóch papieży" też na Netfliksie, popis 2 aktorów i mimo, że to "tylko" dwugodzinna rozmowa to ogląda się bardzo dobrze.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Masz rację. Obejrzałem Ciche miejsce. To jest to co w kinie najlepsze.

Do góry