Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
To jest nas przynajmniej dwóch :)
Panowie, to jest nas już przynajmniej trzech!:razz: Mam tak samo jak Wy, kawał życia człowiek przeżył z serią SW...przy okazji jak ten czas leci...jak dziś pamiętam jak byłem w kinie na pierwszych Gwiezdnych Wojnach...a tu już 2020 rok za pasem, ehhh. Najlepszego dla wszystkich i wielu udanych premier filmowych w Nowym Roku!

Caparzo

New member
Bez reklam
Wystarczy popatrzeć na kwoty jakie filmy zarobiły i 4 z pięciu najbardziej dochodowych to filmy Marvela z czego najnowsza odsłona Avengersów to prawie 3 mil. $ to jest kosmos.. Ale jak wyjdzie nowy avatar to jest szansa, że pobije ten rekord.

że zarabia miliard nie znaczy że jest dobre, wczoraj obejrzałem na hbo go avengers i dalej uważam że ten film oklepany i nudny a jak czytam że walka na końcu byłą epicka to sory, ale w bajkowym Player One była lepsza i ciekawsza, tam chociaż lały sie znane postaci w ilości setek a nie tutaj, pare w tym gimnazjalny spajdercieć .. Venom powinien mu głowe odgryźć :lol:

czy avatar przebije gejvengers kogoś to obchodzi ? chyba dzieci w podstawówce i się tym jarają, przebije to przebije nie przebije to co z tego ?

Ostatnia edycja:

ludwickik

Member
Dokładnie tak jest. Pisałem o tym kilka dni temu. Ciekawe czy kolejne filmy z superbohaterami pójdą w tym kierunku. Już Logan był inny niż poprzednie części.

Zgadzam się - z filmów o super bohaterach Logan się wyróżnia, może stary Hellboy w reżyserii Del Torro i generalnie Batmany & beyound. Reszta to szmira jest w większości.

Bipo

Active member
Bez reklam
Jakie koniec, odnogi tych filmów zaraz będą... Już w przyszłym roku wychodzi Czarna Wdowa gdzie będzie martwy Iron Man, już się mówi o kolejnych częściach Star Wars opowiadających losy poszczególnych bohaterów... tsk łatwo się to nie skończy... :)
Rambo to fakt Sylwek raczej już nie pociągnie tego dalej...
Avengers obstawiam że za parę lat powstanie kolejna część tylko bohaterów kilku dokoptują z X- menow gdzieś czytałem. .

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jakie koniec, odnogi tych filmów zaraz będą... Już w przyszłym roku wychodzi Czarna Wdowa gdzie będzie martwy Iron Man, już się mówi o kolejnych częściach Star Wars opowiadających losy poszczególnych bohaterów... tsk łatwo się to nie skończy... :)
Rambo to fakt Sylwek raczej już nie pociągnie tego dalej...
Avengers obstawiam że za parę lat powstanie kolejna część tylko bohaterów kilku dokoptują z X- menow gdzieś czytałem. .

To jest kwestia rozumowania dla mnie Avengersy się skończyły tak jak i skończyło się SW :) A to, że będą jakieś filmy powiązane to inna bajka, ale w 100% znaczeniu obie te serie się skończyły. Przynajmniej dla mnie, oglądałem wywiad kilku aktorów ze SW i oni w podobny sposób podchodzą, że SW to już definitywny koniec. Natomiast odnośnie samych Avengersów tam już kilku aktorów ma już dosyć latania po budynkach :) i dawania sobie po głowie :), więc nie wiem czy coś powstanie, biorąc pod uwagę, że to dosyć kluczowi aktorzy mówili. Ale pożyjemy zobaczymy, kasa już nie jednego aktora zmieniła, mam na myśli decyzje aktorów w sprawie dalszego grania w filmach.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A tego przyjemniaczka kojarzycie, o sympatycznej twarzy sąsiada? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=o_WtCN4lJO4
Przeuroczy ;)

Armanig,to Ty ? ;-)
1.jpg

venomas200

New member
Bez reklam
Nie jestem fanem superbohaterów. Ale podobał mi się jeszcze Venom.
Ale ja ciepły nie jestem[emoji3]
Obejrzałem Dwóch Papieży, pomimo iż film przegadany to mi się bardzo podobał.
Teraz oglądam True Detektyw na HBO GO i pierwszy sezon dużo lepszy niż 2. Drugi zły nie jest ale 1 miała klimat gdzie w 2 zabrakło

venomas200

New member
Bez reklam
Byłem dziś na Star Wars.
Dzieciaki zachwycone filmem, a mi się chciało troszkę śmiać, bo powiedziałem do żony że pomysł z Iron Sky zaciągnięty, tylko tam za księżycem Hitlerowcy a tu flota wojenna schowana.
Troszkę tak popłynęli czasem za bardzo z wątkiem, ale ogólnie ponad 7 dam ocenę.
Uważam że dla każdego co interesuję się choć troszkę sagą pozycja obowiązkowa.

Teraz właśnie po 24 pojawił się nowy odcinek Watahy i powiem kolejny raz HBO nawet w Polsce potrafi zrobić serial. To najlepszy chyba rodzimy serial jaki powstał.
Może nie jestem obiektywny bo są też pewnie tacy co za naj uważają M jak miłość.
Jeszcze Belfer stał na wysokim poziomie ale do watahy troszkę brakowało

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Od HBO mamy jeszcze Ślepnąc od świateł.
Czołówka w ostatnich latach, bynajmniej dla tych którzy widzą coś więcej jak różowy Pałac Kultury.
Ja nadrabiam dokumenty na HBO, standardowo trzymają poziom. Zresztą Netflix też ma dobre.

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Czołówka w ostatnich latach, bynajmniej dla tych którzy widzą coś więcej jak różowy Pałac Kultury.
Ja nadrabiam dokumenty na HBO, standardowo trzymają poziom. Zresztą Netflix też ma dobre.
Ślepnąc od świateł też fajny zapomniałem o nim bo nie ma planów na 2 sezon, a końcówka rozbudziła apetyt.

Jakie oglądasz dokumenty podrzuć coś fajnego

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Dla mnie Nr 2 serial zaraz po serialu Wataha.

Do góry