Nie oglądałem bo nie ma jeszcze, a gdyby była mowa, że będzie tam batman...
Jak chcesz,to mogę skołować Ci wersję z Batmanem.Co prawda nie jest taki silny jak w Lidze,ale zawsze to coś
Nie oglądałem bo nie ma jeszcze, a gdyby była mowa, że będzie tam batman...
Panowie, to jest nas już przynajmniej trzech! Mam tak samo jak Wy, kawał życia człowiek przeżył z serią SW...przy okazji jak ten czas leci...jak dziś pamiętam jak byłem w kinie na pierwszych Gwiezdnych Wojnach...a tu już 2020 rok za pasem, ehhh. Najlepszego dla wszystkich i wielu udanych premier filmowych w Nowym Roku!To jest nas przynajmniej dwóch
Wystarczy popatrzeć na kwoty jakie filmy zarobiły i 4 z pięciu najbardziej dochodowych to filmy Marvela z czego najnowsza odsłona Avengersów to prawie 3 mil. $ to jest kosmos.. Ale jak wyjdzie nowy avatar to jest szansa, że pobije ten rekord.
Dokładnie tak jest. Pisałem o tym kilka dni temu. Ciekawe czy kolejne filmy z superbohaterami pójdą w tym kierunku. Już Logan był inny niż poprzednie części.
Zgadzam się - z filmów o super bohaterach Logan się wyróżnia, może stary Hellboy w reżyserii Del Torro i generalnie Batmany & beyound. Reszta to szmira jest w większości.
I znowu będą musieli oglądać za karętak łatwo się to nie skończy...
Jakie koniec, odnogi tych filmów zaraz będą... Już w przyszłym roku wychodzi Czarna Wdowa gdzie będzie martwy Iron Man, już się mówi o kolejnych częściach Star Wars opowiadających losy poszczególnych bohaterów... tsk łatwo się to nie skończy...
Rambo to fakt Sylwek raczej już nie pociągnie tego dalej...
Avengers obstawiam że za parę lat powstanie kolejna część tylko bohaterów kilku dokoptują z X- menow gdzieś czytałem. .
Zacznę od Irlandczyka - bo podobał mi się bardziej kawał filmu, połączenie (nomen omen) Dawno temu w Ameryce, Chłopaków z ferajny i III Ojca Chrzestnego
PrzeuroczyA tego przyjemniaczka kojarzycie, o sympatycznej twarzy sąsiada?
https://www.youtube.com/watch?v=o_WtCN4lJO4
Ale ja ciepły nie jestem[emoji3]Nie jestem fanem superbohaterów. Ale podobał mi się jeszcze Venom.
Ślepnąc od świateł też fajny zapomniałem o nim bo nie ma planów na 2 sezon, a końcówka rozbudziła apetyt.Od HBO mamy jeszcze Ślepnąc od świateł.
Czołówka w ostatnich latach, bynajmniej dla tych którzy widzą coś więcej jak różowy Pałac Kultury.
Ja nadrabiam dokumenty na HBO, standardowo trzymają poziom. Zresztą Netflix też ma dobre.
Od HBO mamy jeszcze Ślepnąc od świateł.
Czołówka w ostatnich latach, bynajmniej dla tych którzy widzą coś więcej jak różowy Pałac Kultury.
Ja nadrabiam dokumenty na HBO, standardowo trzymają poziom. Zresztą Netflix też ma dobre.