Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
dla armaniego coś z dorcel bo romatyk a np piramida, wystarczy rocco invades in poland :hihi:

Czasami robię wyjątki ;)
1557280h.jpg

A "Joker" bardzo w porządku.Phoenix odwalił kawał roboty.
Jak ktoś ma możliwość,niech bierze UHD i ogląda na projekcji.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Właśnie to robi robotę, że to jest Joker i tłumaczy dlaczego jest jaki jest, a nie jakiś randomowy gość z problemami :D
Już Logan miał cięższy odbiór niż typowi Xmeni. Mi taki kierunek odpowiada. Zwykle filmy Xmenach, Antmanach itd. to bajki dla dzieci z dennym Avengers na czele. Logan mnie mocno zaskoczył, a Joker to już w ogóle konkret. Pozatym bardzo lubię Deadpoola :D

Edit:
Apropo Smurfów.
https://youtu.be/_1-KvyiDCWU

Dla mnie Logan to najlepszy X-men, tylko tak jak napisałeś, nie wszyscy lubią ten film patrząc na resztę filmów o tych bohaterach. A sam Joker bardzo dobry film o czym pisaliśmy wielokrotnie, więc nie ma sensu się powtarzać. W styczniu już jest premiera na nośnikach BR i 4k tego filmu .

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I ja obejrzałem. Dobry film dla wielbicieli kina z łodziami podwodnymi. Gerard Butler nadal w formie.
Szczerze to myślałem, że to film powiązany z Świat w ogniu i poprzednimi produkcjami, ale przecież bochaterowie to dwie różne postacie.

Nie wiele z nim dobrych filmów ale można jeszcze obejrzeć Prawo zemsty (2009), trzyma w napięciu.

Jeszcze z podwodniaków jest fajny film Karmazynowy przypływ, również z wybitnym aktorem jak dla mnie, oczywiście.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
mylisz się, od razu było wiadomo że to nie film typu batman i całej kolorowe gejwengers, tylko wszędzie były reklamy i info że to dramat, gdyby ludzie wiedzieli i nie poszła fama że to dramat to tygodniami ludzie by nie chodzili bo kina

Mówisz, że Joker nie miałby zainteresowania, gdyby nie był dramatem (już w trailerach), a typową popeliną jak reszta filmów? O to Ci chodzi?

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida, nawet premiery na BR nie znam tego filmu :), ale na pewno kupię, chociaż oceny lekko mówiąc są średnie tego filmu.

Caparzo

New member
Bez reklam
Mówisz, że Joker nie miałby zainteresowania, gdyby nie był dramatem (już w trailerach), a typową popeliną jak reszta filmów? O to Ci chodzi?

Nie oglądałem bo nie ma jeszcze, a gdyby była mowa, że będzie tam batman i cała reszta pingwinów itp to myśle że już nie był by to dramat i ludzi by nie poszli, a poszła fama że dobry film i poszli dlatego zarobił miliarda

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No nie byłby dramat, a następny przebieraniec jakich pełno.
Podejrzewam, że fani całej tej maskarady i tak by poszli, co za różnica, czy Joker, Nietoperek, czy jakiś Kapcior Ameryka. Zobacz, że dla fanów te filmy zawsze są na propsie i dobre.
Wystarczy spojrzeć na oceny.
Idziesz na to sugerując się ocenami? Nie. Olewasz, bo wiesz, że ta grupa zawsze ocenia wysoko.
Pierwsze lepsze z Marvela:
Avendzers: 7.5, 7,3, 8.2, 8.1
Iron Man: 7.6, 7.3, 7.8
Thor: 6.9, 7.0, 7.8
Antman: 7.0
Itd.

Ja myślę, że przy Jokerze robotę zrobili inni widzowie, czy recenzenci.
Poszła fama, że w końcu coś innego i dołączyła nowa (czyli pewnie stara znudzona) grupa.
Czyli ja, Ty i te dodatkowe miliony ciekawskich z dolarami, która miała już dość Jokera wiecznie "uśmiechniętego".

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Dokładnie tak jest. Pisałem o tym kilka dni temu. Ciekawe czy kolejne filmy z superbohaterami pójdą w tym kierunku. Już Logan był inny niż poprzednie części.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No nie byłby dramat, a następny przebieraniec jakich pełno.
Podejrzewam, że fani całej tej maskarady i tak by poszli, co za różnica, czy Joker, Nietoperek, czy jakiś Kapcior Ameryka. Zobacz, że dla fanów te filmy zawsze są na propsie i dobre.
Wystarczy spojrzeć na oceny.
Idziesz na to sugerując się ocenami? Nie. Olewasz, bo wiesz, że ta grupa zawsze ocenia wysoko.
Pierwsze lepsze z Marvela:
Avendzers: 7.5, 7,3, 8.2, 8.1
Iron Man: 7.6, 7.3, 7.8
Thor: 6.9, 7.0, 7.8
Antman: 7.0
Itd.

Ja myślę, że przy Jokerze robotę zrobili inni widzowie, czy recenzenci.
Poszła fama, że w końcu coś innego i dołączyła nowa (czyli pewnie stara znudzona) grupa.
Czyli ja, Ty i te dodatkowe miliony ciekawskich z dolarami, która miała już dość Jokera wiecznie "uśmiechniętego".

Wystarczy popatrzeć na kwoty jakie filmy zarobiły i 4 z pięciu najbardziej dochodowych to filmy Marvela z czego najnowsza odsłona Avengersów to prawie 3 mil. $ to jest kosmos.. Ale jak wyjdzie nowy avatar to jest szansa, że pobije ten rekord.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A teraz z innej beczki, wczoraj byłem na ostatniej części Gwiezdnych Wojen w atmosie i tak pod względem jakości dźwięku to nie ma co liczyć, że na nośnikach fizycznych będzie lepiej niż do tej pory mieliśmy we wcześniejszych częściach. Natomiast sam film to ja mam mieszane uczucia, bo z jednej strony niby ok, a z drugiej strony liczyłem na coś lepszego, patrząc, że to już ostatnia odsłona tej Sagi. Było kilka dziwnych rzeczy, nie będę pisał o co chodzi, bo jeszcze wielu pewnie przejdzie się do kina, aby obejrzeć ten film, nie mniej jednak jako podsumowanie tego co człowiek zaczął oglądać jako kilkunastoletni chłopak, a skończyło się, mając dobre ponad 40 lat to uważam, że na pewno warto iść do kina i obejrzeć ten film. W końcu to część naszego życia, oczywiście dla tych co lubią SW, więc skoro zaczęliśmy oglądać te filmy w kinie to i moze fajnie jest zakończyć to w kinie.
Fajne jest to, że tak jak na wcześniejszej części tak i teraz, na sali byli ludzie od kilkunastu lat po dobre 60 i to widać jak ludzie się przywiązali do SW i jak sobie cenią te filmy.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Wystarczy popatrzeć na kwoty jakie filmy zarobiły i 4 z pięciu najbardziej dochodowych to filmy Marvela z czego najnowsza odsłona Avengersów to prawie 3 mil. $ to jest kosmos.. Ale jak wyjdzie nowy avatar to jest szansa, że pobije ten rekord.

Co z tego, skoro avatara robia raz na 10 lat, a marvel cyka kilka baniek co roku :)
Wiec marvel i tak gora.

Ci wiecej SW nie bedzie czy co? Ze ostatnia czesc?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Co z tego, skoro avatara robia raz na 10 lat, a marvel cyka kilka baniek co roku :)
Wiec marvel i tak gora.

Ci wiecej SW nie bedzie czy co? Ze ostatnia czesc?

Oczywiście, że więcej kasy zbiją za produkcje Marvela, ale jak Avatar zostanie dobrze zrobiony to ma szansę pobić tę kwotę, a jak będzie to się przekonamy.

A odnośnie SW to tak się dzieje, że czasem coś się kończy :) I dla SW ..."to już jest koniec, nie ma już nic.... " :) Skończyło się tak jak Avengersy..

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Zakończony jakiś etap, historia. W tym roku pare filmów z podobnym pomysłem zakończenia czegoś było. Avengers, Rambo i coś tam jeszcze.

Do góry