dla armaniego coś z dorcel bo romatyk a np piramida, wystarczy rocco invades in poland :hihi:
Czasami robię wyjątki

A "Joker" bardzo w porządku.Phoenix odwalił kawał roboty.
Jak ktoś ma możliwość,niech bierze UHD i ogląda na projekcji.
dla armaniego coś z dorcel bo romatyk a np piramida, wystarczy rocco invades in poland :hihi:
Właśnie to robi robotę, że to jest Joker i tłumaczy dlaczego jest jaki jest, a nie jakiś randomowy gość z problemami
Już Logan miał cięższy odbiór niż typowi Xmeni. Mi taki kierunek odpowiada. Zwykle filmy Xmenach, Antmanach itd. to bajki dla dzieci z dennym Avengers na czele. Logan mnie mocno zaskoczył, a Joker to już w ogóle konkret. Pozatym bardzo lubię Deadpoola
Edit:
Apropo Smurfów.
https://youtu.be/_1-KvyiDCWU
I ja obejrzałem. Dobry film dla wielbicieli kina z łodziami podwodnymi. Gerard Butler nadal w formie.
Szczerze to myślałem, że to film powiązany z Świat w ogniu i poprzednimi produkcjami, ale przecież bochaterowie to dwie różne postacie.
Nie wiele z nim dobrych filmów ale można jeszcze obejrzeć Prawo zemsty (2009), trzyma w napięciu.
mylisz się, od razu było wiadomo że to nie film typu batman i całej kolorowe gejwengers, tylko wszędzie były reklamy i info że to dramat, gdyby ludzie wiedzieli i nie poszła fama że to dramat to tygodniami ludzie by nie chodzili bo kina
Lolek,kiedy wrzucisz Gemini Man w 60 FPS ?![]()
Piramida, nawet premiery na BR nie znam tego filmu, ale na pewno kupię, chociaż oceny lekko mówiąc są średnie tego filmu.
Mówisz, że Joker nie miałby zainteresowania, gdyby nie był dramatem (już w trailerach), a typową popeliną jak reszta filmów? O to Ci chodzi?
No nie byłby dramat, a następny przebieraniec jakich pełno.
Podejrzewam, że fani całej tej maskarady i tak by poszli, co za różnica, czy Joker, Nietoperek, czy jakiś Kapcior Ameryka. Zobacz, że dla fanów te filmy zawsze są na propsie i dobre.
Wystarczy spojrzeć na oceny.
Idziesz na to sugerując się ocenami? Nie. Olewasz, bo wiesz, że ta grupa zawsze ocenia wysoko.
Pierwsze lepsze z Marvela:
Avendzers: 7.5, 7,3, 8.2, 8.1
Iron Man: 7.6, 7.3, 7.8
Thor: 6.9, 7.0, 7.8
Antman: 7.0
Itd.
Ja myślę, że przy Jokerze robotę zrobili inni widzowie, czy recenzenci.
Poszła fama, że w końcu coś innego i dołączyła nowa (czyli pewnie stara znudzona) grupa.
Czyli ja, Ty i te dodatkowe miliony ciekawskich z dolarami, która miała już dość Jokera wiecznie "uśmiechniętego".
Wystarczy popatrzeć na kwoty jakie filmy zarobiły i 4 z pięciu najbardziej dochodowych to filmy Marvela z czego najnowsza odsłona Avengersów to prawie 3 mil. $ to jest kosmos.. Ale jak wyjdzie nowy avatar to jest szansa, że pobije ten rekord.
Mam podobne odczucia. I dlatego że to moja część życia poszedłem do kina.
Co z tego, skoro avatara robia raz na 10 lat, a marvel cyka kilka baniek co roku
Wiec marvel i tak gora.
Ci wiecej SW nie bedzie czy co? Ze ostatnia czesc?