Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bramowicz1

Member
Bez reklam
Poster dla fanów (300dpi)

FnNu1F.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja sobie obejrzałem dzisiaj najnowszą część Death race za całe 19,99 i powiem krótko ten film warty jest 0,99 zeta...... i to za walory techniczne...

Bipo

Active member
Bez reklam
Ostatnio byłem w kinie na Szybkich i wściekłych w Cinema City 4DX.
Odnośnie filmu to jedna wielka rozpierducha, przebarwione na maxa, przedobrzyli ze wszystkim co mogli , nawet teksty mnie znudziły. Nie wiem dlaczego ale film mi się średnio podobał. Jak tak dalej pójdzieto nikt tego nie będzie chciał oglądać.
Co do kina to:
- ruchome fotele we wszystkie strony, buja i szarpie ,;coś tam stuka Cię w plecy
- ogromne wentylatory wieja wiatr,
- stroboskopy blyskaja przy wystrzalach ,
- woda pryska na ciebie jak jest deszcz,
- leci dym,
Powiem tak na początku pierwsze 15 min było fajnie i efekt WOW, ale później już mnie to denerwowało, tu się człowiek skupia na filmie, aż tu nagle jak by Ci małolat z dwóch nóg w fotel wypali od tyłu. Powiem Wam, że po godzinie na tyle miałem dosyć, że chciałem wyjść ale powiedziałem sobie
PIERWSZY I OSTATNI RAZ poszedłem na takie coś.
Ps. Na obrazie brakowało ostrości, czarnego tam wogóle nie zobaczymy. Dla mnie wielka masakra i rozczarowanie oraz stracone 45zl (bilet). Obraz 2D. Dlatego polecam multikino z nowymi projektorami laserowymi Barco, gdzie obraz wygląda jak bardzo dobry blu ray.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja też byłem kiedyś na takim seansie i jak dla mnie nie było tragedii, ale więcej razy raczej nie skorzystam, Imax mi bardziej pasuje.

Natomiast co do Szybkich... może to się nie potwierdzi, ale tak sobie myślę, że tego typu filmy z tymi aktorami będą się cieszyć większą, albo mniejszą popularnością w kinach, ale raczej nie ma szans na to, że przyjdzie taki czas i ludzie powiedzą tym filmom NIE.

venom200

Member
Wam też taptalk nie działa?
Ja za to same Netflixy tłukę.
Skończyłem Orange in the new Black
I kurcze z perspektywy czasu to świetny serial.
Niesamowite ukazana ludzka natura, żeby nie napisać głupota.
Naprawdę polecam.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
[youtube]VyNwha5hrAo[/youtube]

Mowia, ze to dzieki ekipie filmowej, krecacej sceny do Czasu Apokalipsy, na Filipinach, miejscowi zaczeli uprawiac surfing, ktory do tamtej pory nie byl znany na Filipinach, a przynajmniej lokalnie.
Tymczasem pozdrowienia znad Mekongu.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja sobie zacząłem oglądać raz jeszcze serial kompania braci, pewnie zejdzie z 5 tygodni zanim obejrzę całość , ale fajny serial i warto poświecić jemu czas.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mi wpadł przypadkiem niemal kultowy już "Reservoir Dogs" Tarantino, odświeżyłem ochoczo i dalej uważam, że film jest świetny, przede wszystkim aktorstwo i obsada. Podejrzewam, że dziś zrobiłby to o wiele lepiej, ale i tak jest klimat i czuć na kilometr rękę gościa. Dobrze, że wśród tej papki są jeszcze tacy reżyserzy.

wucash

Active member
Bez reklam
Wg zapowiedzi samego Quentina to został mu już tylko jeden film i podobno na tym koniec kariery reżysera.... jakoś ciężko mi w to uwierzyć ;-)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nolan, Scorsese, Tarantino, tu zawsze jest pewnik.
Można iść w ciemno do kina, bynajmniej u mnie zawsze się sprawdza, to trio, zobaczymy jak ostatni film, ale już niektórzy pieją z zachwytu, nie może być źle. Czekam z niecierpliwością na seans.

Do góry