Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Takich "Supków" kupuję w ciemno ;)
Też uważam, że jest lepiej niż dobrze,
ja z chwilowego braku czasu utknąłem na połowie, myślę, że w okolicach weekendu nadrobię.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nowa godzilla obejzana.

Coraz gorszs te bajki robia, no ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi to co sie ma.

Na koniec chyba dali jasno do zrozumjenia ze godzilla musi zawalczyc z KingKongiem. Ze to odwieczni wrogowie o to, kto jest Alpha.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nowa godzilla obejzana.

Coraz gorszs te bajki robia, no ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi to co sie ma.

Na koniec chyba dali jasno do zrozumjenia ze godzilla musi zawalczyc z KingKongiem. Ze to odwieczni wrogowie o to, kto jest Alpha.

Niestety tak to jest dzisiaj w kinie.... przymierzam sie do zakupu, ale w 2d, bo w 3d to na 150% szkoda kasy i oczu. Ale coś czuje, ze film na raz będzie, kolejny... może w końcu trzeba będzie podjąć decyzję i przestać kupować takie filmy.

bokciu

Banned
Po 30 minutach wyłączyłem...Nawet dziecko nie chciało dalej oglądać. Czekałem tylko na moment, gdy Nastka użyje swoich mocy, bo już się przymierzała w pewnej chwili.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Z tych wszystkich "godzilli" chyba King Kong jest najlepszy, najbardziej mi sie podobal.

Nastepne czeka Matrix do obejzenia... ciekawe czy nowa wersja 4k ogladana w salce kinowej jest lepsz aniezeli stara ogladana na kineskopie....

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z tych wszystkich "godzilli" chyba King Kong jest najlepszy, najbardziej mi sie podobal.

Nastepne czeka Matrix do obejzenia... ciekawe czy nowa wersja 4k ogladana w salce kinowej jest lepsz aniezeli stara ogladana na kineskopie....

Lolo im dalej tym Godzilla się sypie bardziej.. :)

Do góry