Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Gdyby Piramida nie zaginął w Wiedźminowym świecie to mógłbyś do niego napisać. Po 30 minutach miałbyś film na dysku :D

W 30min wyslalby mi swoj dysk?....
Mam neta do 8mbs w nocy.... za dnia zakaz obciazenia sieci :( Wiec 2 nocki to taki standardzik.

Widzisz jaka swietna gra Wiedzmin? Piramida woli grac niz spamowac forum.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
W 30min wyslalby mi swoj dysk?....
Mam neta do 8mbs w nocy.... za dnia zakaz obciazenia sieci :( Wiec 2 nocki to taki standardzik.

Widzisz jaka swietna gra Wiedzmin? Piramida woli grac niz spamowac forum.
Taa, ma takie źródła, że by Ci internet przyspieszył.

Grałem wczoraj w Wiedźmina prawie 1h :D Razem już 1,5h. Kolejne podejście będzie kluczowe. Może będę musiał się przeprosić z tą grą ;)

Bipo

Active member
Bez reklam
Niestety tak to jest dzisiaj w kinie.... przymierzam sie do zakupu, ale w 2d, bo w 3d to na 150% szkoda kasy i oczu. Ale coś czuje, ze film na raz będzie, kolejny... może w końcu trzeba będzie podjąć decyzję i przestać kupować takie filmy.

Właśnie to jest dziś najgorsze..:-( film denny naszpikowany efektami. Dlatego aktualnie odświeżam sobie klasyki, które uwielbiam i mogę oglądać powtórki co jakiś czas niż nowość na której po15minutach mam dosyć...
Obecnie film musze zobaczyć wcześniej w kinie czy na HBO/ netflix za czym kupie płytkę...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Właśnie to jest dziś najgorsze..:-( film denny naszpikowany efektami. Dlatego aktualnie odświeżam sobie klasyki, które uwielbiam i mogę oglądać powtórki co jakiś czas niż nowość na której po 15 minutach mam dosyć...
Obecnie film muszę zobaczyć wcześniej w kinie czy na HBO/ netflix za czym kupie płytkę...

Wiesz Bipo tylko to jest tak, że jak któryś raz już się ogląda dany film to mi osobiscie przestaje to sprawiać przyjemność, jeśli człowiek wie co będzie dalej.... U mnie to jest tak wychodzi film, a mam powiedzmy 3 pierwsze części to tak sobie mówisz, masz trzy dobrze by było kupić czwartą :) A ta czwarta, albo kolejna już jest lipa to inna sprawa :) Bo jak pojedynczy film to często rezygnuje, jeśli z góry zakładam,że to na raz, szkoda kasy.. co innego jakby się kupowało powiedzmy rok od premiery za 30% tego co jest przy premierze...wtedy można troszkę poszaleć.. ale czasem jak ostatnio kupiłem za całe 19.99 ostatnią część filmu Wyścig śmierci to film autentycznie warty tą końcówkę 99 groszy... lepiej by było kupić kilka jagodzianek.. :)

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
W sumie tak jak mówisz, lepiej niekiedy zjeść paczka i wypić kawę niż to coś nie kiedy oglądać... ;-)
Jednak mam nadzieje że będą trafiać się nadał rodzynki dla których warto kino odpalić. . :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Miejmy taką nadzieję , bo kiedyś naprawdę filmy sprawiały mi radość, a dzisiaj wiele z nich to szkoda kasy i oczu na to co pokazują. Przykład ze wczoraja film Powrót z zaświatów, przecież to , aż szkoda pisać.. 25 min dałem radę .. co się dzieje dzisiaj z tymi aktorami niektórymi, że w takim dziadostwie grają.. A przecież w takich fajnych filmach grał jak choćby Twierdza, bardzo lubię ten film.. skarby narodów.. i kilka innych.. a dzisiaj.. dziadostwo..

Bipo

Active member
Bez reklam
FiLm świetny , zobaczymy jak go zrobili w uhd.. :) mam nadzieje, że dźwięk jak w Szeregowiec Ryan a obraz jak w T2 :)

Do góry