Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
To jak ocenianie dania głównego po przystawce ;)

Długo się rozkręca i dopiero tak naprawdę zaczyna.

Mimo, że wiem jak to się skończy, to z przyjemnością oglądam.
Korzystajac z wolnego dnia zapuscilem 2 odcinek i juz na wstepie
Priceless Moment Award goes to Mama-Ji (Kali). [emoji23]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Netflix wypuscil kilka ciekawych animacji. Kazdy odcinek to calkiem inna historia.

Pierwszy odcinek naprawde super - warto zucic okiem.

[youtube]bFfYF2UKmKg[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
I zaplakani rodzice beda placic :)

Kto madrzejszy ten wyrzuci na smietnik wezwanie. :) Bo niby ze kto udostepnial film? Ja, moje niepelnoletnie dziecko? Sasiad? Czy rodzina, ktora przyjechala w odwiedziny? No i chyba nikt nie prowadzi zapisuje logow na swoim routerze kto co ogladal/sciagal.

A poza tym, Polskich produkcji nie sciagamy tylko kupujemy i sprawa zalatwiona.

Ps.
Ciekawi mnie jeszcze sprawa w jaki sposob doszli po IP do koncowego uzytkownika. O ile ktos ma stale IP to rozumiem. ale jezeli zmienne? Czy Orange jest swiadome ze gromadzi i archiwizuje dane wrazliwe na temat kto i kiedy mial jakie IP? Czy dane zdobyte w ten sposob sa legalne? Od tak mozna je udostepnic kancelarii?
Mysle ze ktos powinien zglosic sprawe o przestepstwie i wycieku danych wrazliwych.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pośmierdziałek filmowy.
Dzisiaj powtoórka z Sicario i do ogólnie znanej wpadki z bronią, poczas sceny na granicy wyczaiłem jeszcze jeden oczywisty blamaż.
Kto wychwycił obie wtopy Może wygrać parę skarpet Rambo '73.
Krewni Caparzo nie mogą brać udziału w konkursie.

kaminskakl

Active member
Bez reklam

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Once-Upon-a-Time-in-Hollywood-Movie-poster.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I zaplakani rodzice beda placic :)

Kto madrzejszy ten wyrzuci na smietnik wezwanie. :) Bo niby ze kto udostepnial film? Ja, moje niepelnoletnie dziecko? Sasiad? Czy rodzina, ktora przyjechala w odwiedziny? No i chyba nikt nie prowadzi zapisuje logow na swoim routerze kto co ogladal/sciagal.

A poza tym, Polskich produkcji nie sciagamy tylko kupujemy i sprawa zalatwiona.

Ps.
Ciekawi mnie jeszcze sprawa w jaki sposob doszli po IP do koncowego uzytkownika. O ile ktos ma stale IP to rozumiem. ale jezeli zmienne? Czy Orange jest swiadome ze gromadzi i archiwizuje dane wrazliwe na temat kto i kiedy mial jakie IP? Czy dane zdobyte w ten sposob sa legalne? Od tak mozna je udostepnic kancelarii?
Mysle ze ktos powinien zglosic sprawe o przestepstwie i wycieku danych wrazliwych.

Za 2500 to tak pi razy drzwi Gościu by sobie kupił przynajmniej 25 premierowych filmów :) a tak ma jeden super film :blagam:

Caparzo

New member
Bez reklam
Pośmierdziałek filmowy.
Dzisiaj powtoórka z Sicario i do ogólnie znanej wpadki z bronią, poczas sceny na granicy wyczaiłem jeszcze jeden oczywisty blamaż.
Kto wychwycił obie wtopy Może wygrać parę skarpet Rambo '73.
Krewni Caparzo nie mogą brać udziału w konkursie.

hehe, ja chyba nie wyłapałem i z chęcią sie dowiem co to za blamaż :bober:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Cap. No Ty nie wiesz? [emoji12]
Pierwszy blunter jest powszechnie znany, ale jak ktos sie nie bawi M4 na codzien, to moze mu byc ciezko przez szybę dojrzec, ze okularnik, w samochodzie, ktory zaraz ma sie strzelac, ma pusta komore i otwarty zamek. Ale o tym to akurat pisza nawet oficjalnien na IMDB. Ja natomiast tak sie dzisiaj przygladalem, zeby to zobaczyc, ze wypatrzylem cos bardziej oczywistego, co wypatrzy nawet laik.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
3x przewijalem zeby sie przyjrzeć.
Slabo widac, a zdjecia nie wychodza.

Wietrzymy

Strzelamy

Pomoc dydaktyczna

[youtube]1H0sbNy3McA[/youtube]

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Ciekaw jestem waszych opini na temat dokumentalnego filmu , który ukazał się niedawno na HBO GO odnośnie M.Jacksona.... Bo mnie lekko zaszokował...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Czyli rozumiem, ze nie bylo to dla Ciebie oczywiste wczesniej, ze gosc molestuje dzieci? Przeciez niemal caly swiat o tym wiedzial od dekady tylko polowa wybrala swiadomie, ze w to nie uwierzy. Faktycznie ten dokument moze byc szokujacy.
Chocby dlatego, z uwagi na postawe rodzicow i glownych, znanych bohaterow zdarzen.
Glowna gwiazda dokumentu - Wade Robson zlozyl pozew o 1,5 miliarda papierow odszkodowanie. Zas ten drugi zlozyl pozew jak tylko dowiedzial sie o pozwie pierwszego.
Jak widac wszystko ma swoja cene.
Najlepsi byli rodzice.

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Niektórzy dalej nie wierzą... Z dokumentu jasno wynika dlaczego główni bohaterowie wyjawiają prawdę dopiero teraz. U nas obrońców Jankowskiego też sporo ;-)

Bipo

Active member
Bez reklam
Najbardziej mnie szokuje właśnie postawa rodziców jak mogli pozwolić na spanie 7-letniemu dziecku w pokoju dorosłego mężczyzny.... :-(

Do góry