Netflix wyłączył w Polsce darmowy okres próbny Skończyło się sprzedawanie kont za parę złotych na różnych serwisach.
A to polskie sprzedawali na serwisach?
Bo bylem przekonany ze tureckie )))
Netflix wyłączył w Polsce darmowy okres próbny Skończyło się sprzedawanie kont za parę złotych na różnych serwisach.
Netflix wypuscil kilka ciekawych animacji. Kazdy odcinek to calkiem inna historia.
Pierwszy odcinek naprawde super - warto zucic okiem.
[youtube]bFfYF2UKmKg[/youtube]
Notujesz sobie ?Nawet nie chodzi o postrzeganie, ale pamiętam je dosyć dobrze. Lśnienie oglądałem 3 razy, Mechaniczną Pomarańcze 2 razy. Pewnie kiedyś obejrzę ponownie, ale póki co za dużo tych filmów się nazbierało na półce ;D Ostatnio odświeżałem Rambo w UHD, a w kolejce są Predatory i czekam na wspomnianego tu Obcego.
Nawet nie chodzi o postrzeganie, ale pamiętam je dosyć dobrze. Lśnienie oglądałem 3 razy, Mechaniczną Pomarańcze 2 razy. Pewnie kiedyś obejrzę ponownie, ale póki co za dużo tych filmów się nazbierało na półce ;D Ostatnio odświeżałem Rambo w UHD, a w kolejce są Predatory i czekam na wspomnianego tu Obcego.
Nie notuje. Odhaczam listęNotujesz sobie ?
chodzi o kolimator przyklejony taśmą czy że mało profesjonalnie i ma palec na języku spustowym ;P
Co do zagadki numer jeden - "wietrzymy" widać faktycznie odciągnięty zamek tak jakby przeładował z pustym magazynkiem lub bez ( jeśli jest dźwinigani blokująca zamek ), przy pustym powinien zostać z tyłu. Można też wytłumaczyć to tak, że odciągnął zamek i podpiął dopiero magazynek a następnie zwolnił zamek i wtedy nabój wszedł do komory. Klapkę można sobie otworzyć lub zamknąć, przynajmniej tak robiłem w M16 jak miałem okazje a to podobna konstrukcja..
Nie znam tej broni, ale jest to jedna z tych o której marze żeby strzelić, tak samo jak m82a1 i jego .50 cal... miałem okazje strzelać z niższej półki .300 win mag i robi niesamowite wrażenie
Natomiast zdjęcie "strzelamy" to nie bardzo wiem o co chodzi, jeśli miał nabój w komorze to zamek był zamknięty jak na zdjęciu więc przeładowany i gotowy do strzału.
Na filmie dobrze to widać i pierwszą jak i drugą scenę. Natomiast co do Alejandro to nie wiem na co zwracać uwage dokładnie
EDIT
[youtube]PJsIBsUd1XA[/youtube]
jak widać ma dźwignię blokowania zamka i po przeładowaniu magazynku czyli wystrzelał, zamek z tyłu, podpina nowy, wali ręką w dźwignię zwalnia zamek i karabin gotowy do dalszej akcji
Nie chcesz wrzucić,to ja zapodamArmanig,gdzie ten zwiastun ?