Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ano, naprawde swietne.

Historia z robotami i kotem byla fajna luzna.

U mnie troche dzwiej dudni przy pierwszym odcinku i odcinku Farmerow co krowy pasa.

Armanig ty kupiles apple tv do atmosa z natflixa?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oglądałem, ale za cholere nie pamiętam już filmu.
Z tym gościem jest dobry film "Rekiny wojny", ostatnio obejrzałem go drugi raz i podobał mi się, podobnie jak ten z Cage "Pan życia i śmierci".

Ano, naprawde swietne.
Historia z robotami i kotem byla fajna luzna.
U mnie troche dzwiej dudni przy pierwszym odcinku i odcinku Farmerow co krowy pasa.
Armanig ty kupiles apple tv do atmosa z natflixa?

Atmosa z Netlfixa mam na Xboxie, więc Apple do niczego mi nie potrzebny.
Chociaż szczerze mówiąc i tak głównie odpalam Netflixa prosto z aplikacji na TV, jakoś szybciej, nie trzeba nic uruchamiać, brać drugiego pilota itp. To samo jest z YT.

Pomijam już fakt, że oglądałem z Polskim dubbingiem. U farmerów fajnie to wyszło.

Muza była świetna w odcinku gdzie walczą stwory na arenie, w ogóle świetna realizacja i klimacik.
Roboty też fajne, no i farmerzy, tutaj już mega oldskulowe podejście, aż się prosi o dłuższe wersje.

Z lodówką też poroniony pomysł, podoba mi się.

Netflix się popisał, mógłbym oglądać codziennie taką serie.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oglądałem, ale za cholere nie pamiętam już filmu.
Z tym gościem jest dobry film "Rekiny wojny", ostatnio obejrzałem go drugi raz i podobał mi się, podobnie jak ten z Cage "Pan życia i śmierci".

Atmosa z Netlfixa mam na Xboxie, więc Apple do niczego mi nie potrzebny.
Chociaż szczerze mówiąc i tak głównie odpalam Netflixa prosto z aplikacji na TV, jakoś szybciej, nie trzeba nic uruchamiać, brać drugiego pilota itp. To samo jest z YT.

Pomijam już fakt, że oglądałem z Polskim dubbingiem. U farmerów fajnie to wyszło.

Muza była świetna w odcinku gdzie walczą stwory na arenie, w ogóle świetna realizacja i klimacik.
Roboty też fajne, no i farmerzy, tutaj już mega oldskulowe podejście, aż się prosi o dłuższe wersje.

Z lodówką też poroniony pomysł, podoba mi się.

Netflix się popisał, mógłbym oglądać codziennie taką serie.

Rekiny wojny mi również się podobał i jak ktoś nie oglądał to warto sobie obejrzeć.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Framestor coraz szybszy ;-)
HNVRlFrmb4FPiWMqr6i014MTd8.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jakoś na dniach.
Mam jeszcze do obejrzenia z 6 innych nowości na UHD,w tym uwielbianego przez Bubcia - Milesa Moralesa,a tu świeci słońce ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No co Ty,to słońce z Odysei kosmicznej w HDR :-D

Obejrzałem tego Bumblebee i nawet mi się podobało,a już na pewno bardziej niż ostatnie części Transów.
Spory plus za otoczkę lat 80-tych :wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie ma tam tylu efektów specjalnych co w poprzednich częściach,chociaż pod koniec trochę się dzieje ;)

Swoją drogą,widzę,że Bumblebee,Vice i The Mule na BD/UHD,powoli zamykają rok premier kinowych 2018.

lolek126

Well-known member
Bez reklam

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Też się przymierzałem, ale po dzisiejszym Aquamanie, mam póki co dość wszelkiego efekciarstwa. ;)

Ale oczy się cieszą :) w kinie jak byłem w IMAX wrażenie niektóre robiły... ale zgadzam sie , że efekciarstwa za dużo. Dzieciaki pytają się o ten film, więc już mam go w zamówieniu.. ale na razie mają naukę, bo przez te strajki to same klasówki nauczyciele robią, bo nie wiedzą co będzie dalej.. tylko nie rozumiem dlaczego dzieci cierpią.. A na razie jeszcze leży do obejrzenia Fantastyczne zwierzęta cz. 2, ale w przyszłym tygodniu dam niech sobie obejrzą :)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
No co Ty,to słońce z Odysei kosmicznej w HDR :-D

Obejrzałem tego Bumblebee i nawet mi się podobało,a już na pewno bardziej niż ostatnie części Transów.
Spory plus za otoczkę lat 80-tych :wink:

Ja jeszcze nie dostałem Bumble od Ciebie...
poza tym Canal+4K się rozkręca z filmami:)

Do góry