Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Naglosnienie zalezy od kina. W jednym dziala lepiej w drugim gorzej. U mnie zdarzalo sie, ze ledwo slychac bylo dialogi
Lomotu nie bylo, w kazdym razie dalo sie pospac. Ale kot sie porzygal.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też obejrzałem i jak dla mnie to jedna z najlepszych pozycji sygnowana "Netflixem".
https://www.filmweb.pl/film/Potrójna+granica-2019-560560

Dobre, solidne kino. Dobra obsada, wątek i cała ta historia, bez zbędnych infantylnych zagrywek.
Myślałem, że spieprzą, bo zbyt dobrze się zapowiadało, ale nic z tego.
Dochodzą do tego świetne ujęcia, lasy, góry, dla mnie bomba. Rozpierduchy jest tyle ile trzeba, bez natłoku, lubię takie pozycje. Fajny klimacik.
Film przypomniał mi stare dobre pozycje snajperskie.
Polecam.

Ps. Aż się prosi o drugi odcinek.

Caparzo

New member
Bez reklam
Przy Ocalonym, 13h w Benghazi, Snajper, ten film jest słaby. Za wiele akcji tam nie widziałem, kartel setki mln bez straży? U Escobara i El Chapo bylo w domu mniej kasy i nie weszli by sobie jak do siebie ubijajac 3 straznikow przed domem i 3 w domu... A w domu pare ton pieniedzy.. Serio?
Jedyne co cieszy to Bruce Wayne i agent Penia, bo jego to sie dobrze ogląda. Duży plus za cgi a raczej jego brak, nawet helikopter prawdziwy więc krecone starą dobrą metodą.
Armani dla mnie to 5/10

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Snajper z Berengerem to było coś, dawno tego nie widziałem, ale przez lata mi siedzi. Trzeba odświeżyć. Mi cała obsada w Triple pasowała, nawet spuchnięty Benek, jak na produkcje Netflixa to i tak ho ho.

bramowicz1

Member
Bez reklam
FAST & FURIOUS: Hobbs & Shaw (2019)

Chyba jeszcze nie było, Hobbs i Shaw trafili na mocnego przeciwnika.

[youtube]Av-sZd7RuJU[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ty też się nie obijasz :grin:
Kod:
DISC INFO:

Disc Title:     Aquaman.2018.BluRay.1080p.AVC.Atmos.TrueHD7.1-Loluś
Disc Size:      47,451,615,354 bytes
Protection:     AACS
Extras:         BD-Java
BDInfo:         0.7.5.3 (compatible layout created by DVDFab 11.0.1.4)

PLAYLIST REPORT:

Name:                   00002.MPLS
Length:                 2:23:21.092 (h:m:s.ms)
Size:                   35,787,687,936 bytes
Total Bitrate:          33.29 Mbps

VIDEO:

Codec                   Bitrate             Description

MPEG-4 AVC Video        22267 kbps          1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1 /

AUDIO:

Codec                           Language        Bitrate         Description

Dolby TrueHD/Atmos Audio        English         4027 kbps       7.1-Atmos / 48 kHz / 4027 kbps / 24-bit (AC3 Core: 5.1-EX / 48 kHz / 448 kbps)
Dolby Digital Audio             Spanish         448 kbps        5.1 / 48 kHz / 448 kbps
DTS-HD Master Audio             English         2363 kbps       5.1 / 48 kHz / 2363 kbps / 16-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 16-bit)
Dolby Digital Audio             French          448 kbps        5.1 / 48 kHz / 448 kbps
Dolby Digital Audio             English         448 kbps        5.1 / 48 kHz / 448 kbps
Dolby Digital Audio             Portuguese      448 kbps        5.1 / 48 kHz / 448 kbps

SUBTITLES:

Codec                           Language        Bitrate         Description

Presentation Graphics           English         25.715 kbps
Presentation Graphics           French          18.918 kbps
Presentation Graphics           Spanish         20.974 kbps
Presentation Graphics           Portuguese      21.315 kbps
Presentation Graphics           French          0.471 kbps

Kiedy wrzucisz UHD ? :wink:

[youtube]q8C8OPS3avo[/youtube]

Projekt powstał we współpracy z internetową platformą Tongal, która stanowi łącznik między profesjonalnymi producentami a niezależnymi filmowcami dopinającymi budżety swoich projektów. Do udziału w projekcie zgłosiło się ponad 550 twórców, z których wybrano szóstkę szczęśliwców.
Szorty będą ujawniane co tydzień na portalu IGN. Pierwszy zadebiutuje 29 marca.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
A jak tam się spisał Charlie Hunnam. Co raz częściej widzę go na ekranie. Chyba ze względu na niego obejrzę ten film.
Całkiem spoko. Pamiętam jak w którymś sezonie Sons of Anarchy zrozumiałem, że Jax to Peter z Hooligans :D Lubię tego gościa za te dwie produkcję.

Sam film taki na mocne 6, a nawet naciągane 7.

Mój top Netflixa to mniej więcej takie coś:
1. Opiekun
2. Nie otwieraj oczu
3. Potrójna granicą, Bright

Do góry