Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Najlepsze jest to że jest mocno powiązana z Kapitan marvel...:D i najlepiej obejrzeć Kapitan Marvel przed Avengers aby było chronologicznie :)

Miałem nie iść do kina, ele w takim razie trzeba będzie się przejechać....Bo BR wyjdzie później niż wejdą Avengersi do kina.

wucash

Active member
Bez reklam
Potrójna Granica - na początku dobrze żarło ale z upływem czasu poziom głupoty rósł oszałamiająco...
Mógłbym wymieniac po kolei idiotyczne decyzje głównych bochaterów ale

!!UWAGA SPOILER!!

przenoszenie kilkudziesięciu toreb o łącznej wadze 2 czy 3 ton na piechotę przez Andy to juz przekroczyło wszystkie granice zdrowego rozsądku :D

Gdyby nie scenariusz to sam film całkiem przyzwoity - aktorsko, wizualnie, dźwiękowo.
Trochę szkoda, bo potencjał był...

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jak nie widziałeś,to obczaj sobie Beasts of No Nation :wink:

No dobra,skakałem i wyłem z radości jeszcze 2 godziny po seansie :D
Oglądałem Beasts of No Nation jeszcze zanim kupiłem abonament na Netflix. Zapomialem o tym, całkiem dobry, ale po trailerze spodziewałem się poziomu Blood Diamond i się trochę zawiodłem.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Potrójna Granica - na początku dobrze żarło ale z upływem czasu poziom głupoty rósł oszałamiająco...
Mógłbym wymieniac po kolei idiotyczne decyzje głównych bochaterów ale

!!UWAGA SPOILER!!

przenoszenie kilkudziesięciu toreb o łącznej wadze 2 czy 3 ton na piechotę przez Andy to juz przekroczyło wszystkie granice zdrowego rozsądku :D

Gdyby nie scenariusz to sam film całkiem przyzwoity - aktorsko, wizualnie, dźwiękowo.
Trochę szkoda, bo potencjał był...
W tym filmie trzeba przymykać oko na dużo elementów :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bez przesady, to tylko film. Jak tu trzeba przymykać oko, to co z resztą filmów? Jak chociażby Przełęcz Ocalonych, bo dla mnie to komedia pierwszego sortu. Już samo strzelanie w 90% filmów to żart, lecą serie z 15 metrów, a bohater wije się jak wąż niczym Neo z Matrixa i w najlepszym wypadku jest draśnięty ; ) Sam transport gotówki to pikuś.

wucash

Active member
Bez reklam
od połowy to już tylko na jedno oko patrzyłem :D
najlepszy z pilotów - to waży ponad 3,5 tony nie udźwignie!! a hooj kupię se porsche to udzwignie :D :D :D

Caparzo

New member
Bez reklam
Bez przesady, to tylko film. Jak tu trzeba przymykać oko, to co z resztą filmów? Jak chociażby Przełęcz Ocalonych, bo dla mnie to komedia pierwszego sortu. Już samo strzelanie w 90% filmów to żart, lecą serie z 15 metrów, a bohater wije się jak wąż niczym Neo z Matrixa i w najlepszym wypadku jest draśnięty ; ) Sam transport gotówki to pikuś.

Przeczytaj książkę "Przetrwałem Afganistan" napisaną przez Lutrela, da ci obraz Ocalonego.
Przełęcz ocalonych to 2 wojna i mało celne karanbny ;P

wucash

Active member
Bez reklam
pod tą oceną z Filmwebu podpisuję sie w 100% :D
cyt." Najepsze w tym filmie jest ostatnie 6-7 minut gdy lecą napisy końcowe i Orion, czyli jak to na wsi u mnie mówili 30 lat temu - ,,Orajon" Metallici. Trzeba mieć tupet, żeby w jednym filmie zebrać taką obsadę i dać im tak niechlujny scenariusz. Dałbym cztery gwiazdki, ale dołożę piątą za Metallicę, i szóstą za nieopatrzone, piękne widoki.":popcorn:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ja nie mówię nie, ale dla mnie ten film, to... dobra rozrywka i jak bym chciał coś poważniejszego, to szukałbym gdzie indziej, a ten byłby na ostatnim miejscu jeżeli chodzi o powagę. No sam zobacz, sceny jak z Tropic Thunder :D
Oglądałeś już Eastern Promises? Tam nie trzeba przymykać oczu na różne dziwne rzeczy :D Mroczne, brutalne, bardzo dobre kino.

Do góry