Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

wucash

Active member
Bez reklam
Kurcze nie wiem jak Wam ale mi ten nowy Hellboy jakoś nie pasuje.... mowie o samym aktorze, jednak Ron Perlman pod dowództwem Guillermo nie przebije nic :)
Pomijam fakt, że ten trailer taki trochę klasy C...

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Oh Captain, my Captain..

Jakbym sie nie przekimal, to bym chyba nie wytrzymal. Kot nie dal rady i sie wyrzygal.

Savron

Well-known member
Bez reklam
:roll:Piramida, bliadz, to Ty tutaj polecałeś tą "Tęczową Rapsodią", tak?!!:banned:
Żądzam zwrócenia mi zmarnowanej godziny mojego życia.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Chyba faktycznie zmęczony...żebym do Ciebie musiał pełnym zdaniem? ;)
Tak, American Gods.
Czuję, że ciekawie będzie.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Henry.
Nie no taki sanity check.
Piramida pisze np "mydlo", a obraz chwilami taki, ze mozna sie pokaleczyc z poltora metra. To juz teraz wole sie upewnic, zwlaszcza ze u mnie cos tego 2 sezonu na koncie nie ma. Chyba bede musial siegnac glebiej.
Fajne?

Henry

Active member
Bez reklam
Fajne, fajne...
Dobra ekranizacja, świetna muza i wizualnie też rewelka.
Coraz bardziej mi się podoba, Stormare tzn. Czernobog wymiata ;)

A dla tych co nie wiedzą o czym rozmawiamy, bo chyba jedynie jeszcze Bokciu w temacie ;)
[youtube]oyoXURn9oK0[/youtube]

[youtube]kszeNguAeLo[/youtube]

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
E, nie , Panie Henry, nie tylko Buba to ogląda.:p
Bardzo dobry serial. 17 marca druga seria wychodzi sezonu drugiego.
Polecam.

venomas200

New member
Bez reklam
Fajne, fajne...
Dobra ekranizacja, świetna muza i wizualnie też rewelka.
Coraz bardziej mi się podoba, Stormare tzn. Czernobog wymiata ;)

A dla tych co nie wiedzą o czym rozmawiamy, bo chyba jedynie jeszcze Bokciu w temacie ;)
[youtube]oyoXURn9oK0[/youtube]

[youtube]kszeNguAeLo[/youtube]
Ja po pierwszym odcinku 1 sezonu American Goods wymiękłem popelina straszna była

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To kto idzie oglądać ? ;)
triplefrontierblogroll-1551404334932.jpg

Bipo

Active member
Bez reklam
Kapitan Marvel zaliczony - Multikino Dolby Atmos
Dla fana Marvela w tym mnie obowiązkowy bo laczy kolejne klocki układanki i wyjaśnia kolejne rzeczy.*** Po napisach czekamy do końca bo jest kolejna rzecz co łączy inne filmy..:)

FILM naszpikowany efektami od początku do końca,*** nie ma chwily przerwy co nie których może męczyć, suby będą miały co robić.
Samych efektów przestrzennych jest cała masa, pod atmosa również. Dla mnie atmosa ocenie sobie w domu bo tutaj był ledwo ledwo słyszalny,*** za bardzo dawał przód,*** który skutecznie zagłuszał resztę efektów i dźwięk z poszczególnych głośników.
Niestety tak są kina zestrojene- ma być głośno i już a caly efekt delektowania się poszczególnymi efektami z przejściami pomiędzy kolumnami pozostaje posłuchać w domowym zaciszu... :)
Fabuła to komiks wiec jeśli ktoś nie lubi nie polecam- bajka dla dużych chłopców.
Dodatkowo efekty hdr - na płycie obowiązkowo do kupienia juz mam swoje kilka momentów do przetestowania...:)

Ostatnia edycja:
Do góry