Średnio na jeża, ja lubię Fasole, ale nie za te filmy.
Dotarłem gdzieś do 3/4, pozytywnie, ale schematy.
Nie było tak źle.Nie,żebym rechotał ze śmiechu,ale kilka razy się zaśmiałem.Dobra scena z goglami VR.
Można obejrzeć przy niedzielnym obiadku
Średnio na jeża, ja lubię Fasole, ale nie za te filmy.
Dotarłem gdzieś do 3/4, pozytywnie, ale schematy.
A tam Fasola... ; )
Wczoraj zaliczyłem "Polar" na Netflixe (premiera).
https://www.filmweb.pl/film/Polar-2019-816826
Czyli John Wick w wydaniu Netflixa.
Co się tam wyprawia. Przesadą byłoby pisanie, że lepsze od Wicka (ale to właśnie taki Wick innym okiem), ale mi ta "tandeta", czarny humor, dystans i cały ten misz-masz bardzo przypadł. Typowa "R'ka".
Wiercenie w głowie, rwanie, zabijanie, hardcore. Akcyjniak pełną parą.
Typowo teledyskowy montaż, no i HDR robi robotę! Wyjątkowo.
Główna postać, czyli Mads Mikkelsen wręcz stworzony do tej roli.
Świetnie wypadł jako zmęczony życiem płatny zabójca.
Idealny byłby też do roli Solid Snake w Metal Gear Solid ; )
Absurdem jest ocena 5.8 na FW.
Do tego filmu trzeba podejść z dystansem, a nie szukać dziury w całym i oczekiwać dzieła.
Jak pomyślę, ile bezpłciowych jest gniotów na 6/6.5, a tu taka perełka i te pseudo recenzje, wywody, że klasa "B", że teledyskowy montaż, jakiś seks wymuszony (wtf!), to ręce opadają.
Dawno nie widziałem takiego filmu i nie dlatego, że dobry, a zwyczajnie inny. Absurdalny ; )
Zaliczasz zaległe domowe UHD ?
W sumie nie ma tego aż tak dużo,no chyba że podjarka obrazem,który zaraz będzie lepszy
A tam Fasola... ; )
Wczoraj zaliczyłem "Polar" na Netflixe (premiera).
https://www.filmweb.pl/film/Polar-2019-816826
Czyli John Wick w wydaniu Netflixa.
Co się tam wyprawia. Przesadą byłoby pisanie, że lepsze od Wicka (ale to właśnie taki Wick innym okiem), ale mi ta "tandeta", czarny humor, dystans i cały ten misz-masz bardzo przypadł. Typowa "R'ka".
Wiercenie w głowie, rwanie, zabijanie, hardcore. Akcyjniak pełną parą.
Typowo teledyskowy montaż, no i HDR robi robotę! Wyjątkowo.
Główna postać, czyli Mads Mikkelsen wręcz stworzony do tej roli.
Świetnie wypadł jako zmęczony życiem płatny zabójca.
Idealny byłby też do roli Solid Snake w Metal Gear Solid ; )
Absurdem jest ocena 5.8 na FW.
Do tego filmu trzeba podejść z dystansem, a nie szukać dziury w całym i oczekiwać dzieła.
Jak pomyślę, ile bezpłciowych jest gniotów na 6/6.5, a tu taka perełka i te pseudo recenzje, wywody, że klasa "B", że teledyskowy montaż, jakiś seks wymuszony (wtf!), to ręce opadają.
Dawno nie widziałem takiego filmu i nie dlatego, że dobry, a zwyczajnie inny. Absurdalny ; )
Też właśnie się za to biorę. Oceny na FW trzeba olać. Dla Madsa warto.Polar obejzany
Powiedzialbym ze to John Wick razem z Suicide Squad. Dziwny film, tyle napewno moge powiedziec. Naprawde trzeba podejsc do tego filmu z dystansem.
Widows, to pozycja Amerykańska i nie ma to nic wspólnego z Vegą, Kolega zapytał o porównanie nowej pozycji Vegi to ww. pozycji, ale to jak porównanie owcy z sarną.
Vegi dzieło masz tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=Xtt2pZrjm6M