To zależy ile tych filmów będziesz chciał mieć na takim dysku.. Tylko ja sobie nie wyobrażam jak człowiek sobie nagrywa tych filmów na taki dysk i on po kilku latach padnie...
Piramida.
Ale wiesz, ze to bylo wypelnione filmami? Skasowales?
To zależy ile tych filmów będziesz chciał mieć na takim dysku.. Tylko ja sobie nie wyobrażam jak człowiek sobie nagrywa tych filmów na taki dysk i on po kilku latach padnie...
Może ma NASa opartego o jakiś RAID?To zależy ile tych filmów będziesz chciał mieć na takim dysku.. Tylko ja sobie nie wyobrażam jak człowiek sobie nagrywa tych filmów na taki dysk i on po kilku latach padnie...
ew. podjeżdzasz na Prage do Pirusia i jak za starych dobrych czasów wymiana w bramie i na drugi dzień masz wszystko
Jak robisz kopie z oryginałów, to kopiujesz jeszcze raz.
Czas stracony na ponowne kopiowanie i tak będzie niewspółmiernie mniejszy, jak na latanie z fizycznymi nośnikami za każdym razem jak chcemy odpalić film - na przestrzeni całego czasu jak użytkujemy w taki sposób.
Jak ściągasz z sieci, to cóż, ściągasz jeszcze raz, ew. podjeżdzasz na Prage do Pirusia i jak za starych dobrych czasów wymiana w bramie i na drugi dzień masz wszystko
Dokładnie jak napisał kaminskakl, robisz lolek lustro w nasie na dwóch dyskach i śpisz spokojnie, chyba że masz mega pecha i padną oba jednocześnie.
Nie żebym namawiał do "złego" ale jak masz lolek oryginały i chcesz szybko mieć je na dysku, a masz dobre łącze to walisz torrenty. Skoro masz oryginał to pobranie tego samego chyba nie podchodzi pod piractwo, a lenistwo?
A w bramie obok masz exclusivy od Armanisia
Dobra fabula?
Sprzedaż łączona, biznes się kręci.
Tylko wymień baterie w walkie talkie, bo coś trzeszczy i zlecenia nie docierają, albo bardziej się wychyl z antenką zza okna jak nawijasz ; )