Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego ja taki temat zakładam w jednym celu, aby Ci, którzy będą w kinie na danym filmie pisali w tym konkretnym wątku. A Ci ludzie wiedzą kto jest reżyserem i kiedy dany film będzie w kinie. A inni nawet jak się im napisze pewne dane związane z filmem i tak nie pójdą do kina. A jak sam dobrze wiesz na palcach u obu rąk można policzyć ile osób chodzi do kina z tego forum... :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Żart czy też nie, był kiedyś taki moment, że sobie pomyślałem aby zakładając dany temat z filmem napisać coś więcej. Ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu. A jak jest konkretny temat z filmem nie trzeba szukać opini o nim w stercie postów w ogólnym temacie z filmami.

Ostatnia edycja:

bramowicz1

Member
Bez reklam
A ja wczoraj z moją drugą połówką obejrzeliśmy:

Contratiempo - The invisible Guest (2016)

Dobre Hiszpańskie kino

[youtube]5hnO461B0Ms[/youtube]

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Dobry, potwierdzam.

Przyznać się, kto się kiedy domyslil kim jest pani X? Ja kilka minut przed polowa filmu. Troche mi to zepsuło dalsze ogladanie, ale i tak bawilem sie dobrze :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Tymczasem back to business.
Widzialem wczoraj nowych Strangersow. Nie wiem, czy mial byc to hołd złożny slasherom lat 80 ale nie dosc, ze troche przysnalem, to pierwszy raz od 25 lat, chcialem wyjsc z kina w trakcie seansu. Chetnie znajde konesera, ktoremu sie to spodoba. (pisze serio, poziom ironii 5%)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ponoc na sasiadujacej Tonsai Beech jest jeszcze luzniej.

Też tak słyszałem,tylko podobno trzeba wszystko chować :mrgreen:
funny_animals___when_animals_smoke_weed_by_lazarbryan92-d8gacl7.jpg

[youtube]u9Mv98Gr5pY[/youtube]

Do góry