Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie Denzel jest świetny...oby dalej grał w filmach i pokazywał co potrafi. A potrafi wiele - Jego mimika twarzy, sposób wypowiedzi w scenach, plus to jak potrafi aurę wytworzyć grając pewne swoje role. Dla mnie jest mega aktorem nawet mojego Tomcia C. przebija aktorsko, a każdy wie jak Go lubię. :) A tak jak np choćby w filmie Lot zagrał - dla mnie mistrzostwo świata..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego jak się nudzisz to walizeczka, wybierz jakieś fajne miejsce , żonę pod pachę i jechać odpocząć choć kilka dni na weekend majowy.. Ja tak robię od dobrych kilku lat - nie ma lepszego relaksu.. :)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kolego jak się nudzisz to walizeczka, wybierz swoje jakieś fajne miejsce , zonę pod pachę i jechać odpocząć choć kilka dni na weekend majowy.. Ja tak robię od dobrych kilku lat - nie ma lepszego relaksu.. :)

No trzebaby.
Tylko problem z dzieciakami (rok i 3 lata) wszystkie babcie i dziadek pracuja - weekendy tez no i lipa straszna. A jak wspominalem kiedys dzieciaka do samolotu nie wpakuje a w samochodzie 2h to tez ich limit (narazie).

Kapusta i Bipo mieli przyjechac na majowe, ale przestraszyli sie kilometrow i wybieraja sie jak te sojki za morze :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja zawsze pisałem, że Ci co nie lubią oglądać to lepiej żeby nie oglądali.. Mi to nie przeszkadza i tak zanim obejrzę ten film to czasu upłynie chyba, że wybiorę się do kina.. Ale zobaczę... BR na 100% przy premierze - oczywiście.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,dlaczego jeszcze niezałożone tematy do ? :grin:

Czarna Pantera
Player One
Tomb Raider
Pacific Rim: Rebelia
Rampage: Dzika furia
Deadpool 2
Jurassic World: Upadle królestwo
Ant-Man i Osa
Mission: Impossible - Fallout
Predator 2018
Robin Hood 2018
Venom
Dziadek do orzechów i cztery królestwa
Fantastyczne zwierzeta: Zbrodnie Grindelwalda
Zabójcze maszyny
Aquaman
Alita: Battle Angel

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,ale zakładając nowy temat,wypadałoby napisać kto jest reżyserem,kiedy film będzie w kinach,no i strzelić jakiś fajny poster ;)

Do góry