Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
SPOILER !!!

Znaczy jakiego wirusa?? Moim zdaniem z tego co pamiętam z kina, kiedy android dał wajche w dół i beczki zaczęły lecieć, to urządzenie które dokowało statek miało pole siłowe i wyglądało tak jakby rozbijało beczki i na ziemie spadało coś typu nie robaków które z "Fajfilda" zrobiły potwora ( a jego uwalił miejscowy wąż) tylko, wyleciało to co zniszczyło d.n.a i reszte inżyniera który potem zapoczątkował życie. Czyli scena na początku w Prometeuszu. Więc w tych beczkach było do niszczenia organizmów a nie robienia z nich armi zombi. Pozatym od razy była rzeź tych istot. A jakieś mikro organizmy pozostały i ewaluowały itd. Więc ktoś nie oglądał filmu dokładnie a potem jest marudzenie że film jeat z dupy:spam:

Cytat:
,,Statek przewozil bron. Byl to zabojczy wirus. Podczas ladowania ladunek wypadl..... Widzieliscie efekt patogenu. Patogen ma atakowac wszystkie niebotaniczne formy zycia. Wszystkie zwierzeta, mieso. Zabija albo WYKORZYSTUJE nosiciela jako inkubatora dla hybrydy."

Czyli w tym wypadku wszystkich zabil.

Natomiast w ptometeuszu zabil tego inzyciera ale po zabiciu zaczal ewoluowac i stworzyl zycie ziemskie.

Pokrecone to troche.

pantomima

Banned
Nowy Alien obejzany.

Jak dla mnie to straszna lipa. Prometeusz o niebo lepszy.

W nowym alienie ta wiecej pierdzielenia niz akcji, taka tempa zaloga ze nawet androida nie rozroznila. Jak dla mnie za malo potworkow i akcji.
Karty odrazu rzucone na stol, praktycznie od samego poczatku widomo bylo jak akcja sie potoczy, zero tajemniczosci, zaskoczenia.

Ciekawi mnie jedno. Skoro wypuscil wirusa, odrazu przy przyleceniu na planete to gdzie ta cala chmara potworow? Wszystkie wyginely? Zrobili by akcje/scenerie podobna do Ridica i byloby o niebo lepiej.

A glupoty straszne opowiadasz , ze az komentowac sie nie chce !

pantomima

Banned
Poleca ktoś Anabelle 2?

Anabelle 2 obejrzany .

Co moge powiedziec o samym filmie - w skrocie daje rade, chcoc liczylem na cos wiecej .

Co zauwazylem ? - jezeli ten gatuek , a mianowicie horror to zdecydowanie nie w kinie !

Za duze rozproszenie , zgielk/halas nie wplywaja korzystnie na tego typu seanse .

Bede staral sie jeszcze raz obejrzec ten film w domowych warunkach i jestem pewny ze wtedy sama ocenu filmu podskoczy i to ladnie .

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zabrałem się za serial "Orange Is the New Black".
Oglądał ktoś to? Nie wiem czy warto tracić czas, a mam mieszane wrażenia (3 odcinki).
Serial ma 5 sezonów.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na hit się faktycznie nie zapowiada, ale zły też nie jest.
Mnie chyba ta blondi trzyma, urocza sikorka. Zobaczymy zatem ; )

z Miśką MC Adams i Z Fordem..

Ta misia o której piszesz, to od wielu lat mój top. Lata temu już o niej pisałem.
Na bezludną wyspę, na bank trafiłaby zaraz z Albą.

macadams.jpg

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bardziej myslalem o wydaniu blu ray ;)

Rozumiem że Ty lubisz ten gatunek... mi już trochę to przeszło ale od diabła mam tego typu filmów na dvd..

Armanig MC Adams ma coś w sobie bez dwóch zdań dla mnie jest w czołówce.. choć mój Nr 1 jest od jakiegoś czasu ta sama Miśka i n arzie jest to bez zmian :- ) Ale wracając do filmu o którym mowa to tak jak napisałem Ford pierwsza klasa.. Osobiście strasznie żałuję że jemu te lata lecą.. podobnie jak De Niro ... choć Forda bardziej lubię.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A "Gomorra" czeka na Armanisia (oba sezony są na BD) ;)
https://www.youtube.com/watch?v=-4QORgagblU&feature=youtu.be

No właśnie, a mówią, że Gommora to Włoska odpowiedż na BreakingBad ;)

Armanig MC Adams ma coś w sobie bez dwóch zdań dla mnie jest w czołówce.. choć mój Nr 1 jest od jakiegoś czasu ta sama Miśka i n arzie jest to bez zmian :- )

No Alba, wiadomo ; ) Chociaż Tobie pewnie Margot po głowie chodzi.
A Ty Piruś, po za dżochanson kogo typujesz?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie Margot nr 1 i pod względem budowy ciała jak i urody - plus ten uśmiech.. bezcenny.. a i jeszcze jej głos myślę ze nawet za 10 lat będę oglądał jej filmy w oryginale żeby wyraźniej słyszeć jej głosik.. :) A można było zostać aktorem i może szklankę wody gdzieś przypadkiem bym jej mógł podać w jakiejś scenie.. :- )

Ps dzisiaj na valeriana idę - także zobaczę co to za dzieło...

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Rozumiem że Ty lubisz ten gatunek... mi już trochę to przeszło ale od diabła mam tego typu filmów na dvd..

Armanig MC Adams ma coś w sobie bez dwóch zdań dla mnie jest w czołówce.. choć mój Nr 1 jest od jakiegoś czasu ta sama Miśka i n arzie jest to bez zmian :- ) Ale wracając do filmu o którym mowa to tak jak napisałem Ford pierwsza klasa.. Osobiście strasznie żałuję że jemu te lata lecą.. podobnie jak De Niro ... choć Forda bardziej lubię.

Pewnie ze lubie , bo gdy film jest dobrze zrobiony to poprotu trzyma w napieciu , ze az chce sie ogladac dalej ;)

Do góry