pantomima
Banned
Ale dopłacają, czy jak?
Hahaha
Po 29,99 , tylko pewnie i tak nikt nie chce brac
Ale dopłacają, czy jak?
Ponawiam pytanie![]()
teraz Twoja kolej żebyś raz w roku poszedł do kina i może będzie to ten który Ci się również spodoba :- )
Arcyoszust z De Niro - zaliczony
Arcyoszust (2017) - Filmweb
Arcyciekawa historia, ale już sam film "tylko" dobry.
Znam dobrze tą historię i szczerze mówiąc liczyłem tu na coś wyśmienitego, ale nie jest żle, jest dobrze. Tylko dobrze.
Film raczej dla widzów którzy znają poczynania Madoffa, wówczas odbiór będzie pełniejszy.
Podobnie było z serialem OJ Simpsona i o ile historia o wiele bardziej chwytliwa dla przypadkowego widza (sportowiec, kochanek, morderstwo), to tutaj już mamy do czynienia z funduszami, giełdą i generalnie sprawami stricte finansowymi, chociaż sam film skupia się głównie na rodzinie.
Nie każdemu taka tematyka może podejść.
Szczerze mówiąc, to widziałem ciekawszy dokument nt. tego pana, jak ww. film.
Mimo wszystko jest ok, szczególnie, że widzimy tutaj De Niro i świetnie wyglądającą Pfeiffer.
Co do głównych bohaterów to (różne opinie można usłyszeć) D. Dehaan w sumie ok jak dla mnie, ona czyli C. Delavigne – dla mnie słabiej od swojego kolegi.. ale jako duet powiedzmy że jest zachowana chemia w jakimś znaczeniu tego słowa. Przynajmniej ja to tak odebrałem.
Nie nie wiedziałem tego ... to pół Europy w jego rodzinie wychodzi że było czy też jest... :- ) Bez jaj właśnie wszedłem i popatrzyłem w jego metrykę - On nawet we Włoszech się nie urodził :- ) to faktyczne z niego taki Włoch jak i prawie ze mnie :- ) Byłem przekonany że On z Włoch emigrował.. do USA....
Ale wiesz ze to lesba?
A gosc ktorego nazywasz Wlochem, to Amerykanin, ktory poza wloskimi korzeniami przyznaje sie jeszcze do angielskich, niemieckich, irlandzkich i holenderskich przodkow?![]()
A jakie to ma znaczenie...
Wazne ze sie sprwdza az nadto w tym, czym zawodowo sie zajmuje![]()
Że u nas takich rzeczy nie puszczają w TVP, pfff...
Pierwszy bym płacił abonament, a tak? Grosza nie zobaczą, już prędzej Piramida zacznie kupować filmy w sklepach, jak ja będę płacił na to coś.