Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ponawiam pytanie :-D

Ja już Ci odpowiedziałem.. teraz Twoja kolej żebyś raz w roku poszedł do kina i może będzie to ten który Ci się również spodoba :- ) Ja chodzę tylko na te które mi się spodobają - przeczucie.. :- ) Choć nie powiem nie każdy jest tym, który mi się podobał na 100% tak jak wspominany Pasażer czy też Valerian.. co nie zmienia faktu, że wybieram te które myślę sobie że mi się spodobają.. Następny będzie Thor, Liga sprawiedliwości i SW 8 i też mi się spodobają wiem to już dzisiaj .. :) dlatego na nie skoczę do kina (przynajmniej takie mam plany) i kupię na BR ..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dobre :- ) A ja wczoraj obejrzałem Pan idealny i miałem nic nie pisać ale pomyślałem sobie, że film z jednej strony durny na maksa, ale z drugiej strony kilka razy można się pośmiać z tej głupoty.. więc w sumie można obejrzeć...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Arcyoszust z De Niro - zaliczony
Arcyoszust (2017) - Filmweb

Arcyciekawa historia, ale już sam film "tylko" dobry.
Znam dobrze tą historię i szczerze mówiąc liczyłem tu na coś wyśmienitego, ale nie jest żle, jest dobrze. Tylko dobrze.

Film raczej dla widzów którzy znają poczynania Madoffa, wówczas odbiór będzie pełniejszy.
Podobnie było z serialem OJ Simpsona i o ile historia o wiele bardziej chwytliwa dla przypadkowego widza (sportowiec, kochanek, morderstwo), to tutaj już mamy do czynienia z funduszami, giełdą i generalnie sprawami stricte finansowymi, chociaż sam film skupia się głównie na rodzinie.
Nie każdemu taka tematyka może podejść.
Szczerze mówiąc, to widziałem ciekawszy dokument nt. tego pana, jak ww. film.
Mimo wszystko jest ok, szczególnie, że widzimy tutaj De Niro i świetnie wyglądającą Pfeiffer.

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Shot Caller powiem tak Woow
Mocny film taki bez pitu pitu. Naprawdę bardzo mi się spodobał. Sensacja dla mężczyzn. A Lanister dał naprawdę radę

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

pantomima

Banned
Arcyoszust z De Niro - zaliczony
Arcyoszust (2017) - Filmweb

Arcyciekawa historia, ale już sam film "tylko" dobry.
Znam dobrze tą historię i szczerze mówiąc liczyłem tu na coś wyśmienitego, ale nie jest żle, jest dobrze. Tylko dobrze.

Film raczej dla widzów którzy znają poczynania Madoffa, wówczas odbiór będzie pełniejszy.
Podobnie było z serialem OJ Simpsona i o ile historia o wiele bardziej chwytliwa dla przypadkowego widza (sportowiec, kochanek, morderstwo), to tutaj już mamy do czynienia z funduszami, giełdą i generalnie sprawami stricte finansowymi, chociaż sam film skupia się głównie na rodzinie.
Nie każdemu taka tematyka może podejść.
Szczerze mówiąc, to widziałem ciekawszy dokument nt. tego pana, jak ww. film.
Mimo wszystko jest ok, szczególnie, że widzimy tutaj De Niro i świetnie wyglądającą Pfeiffer.

Dobre kino , nie ma co marudzic , bo zawsze moze byc ciut lepiej ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To co od dzisiaj mamy nowego - starego Bonda.. tak jak pisałem że jest duża szansa że go namówią w taki czy w inny sposób.. :- ) ale teraz jednak już jestem przekonany na 99,9 % że to ostanie jego podskoki w Bondzie.. zarobi swoje i odejdzie.. bo jednak fizycznie On ma już dość tego filmu..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Co do głównych bohaterów to (różne opinie można usłyszeć) D. Dehaan w sumie ok jak dla mnie, ona czyli C. Delavigne – dla mnie słabiej od swojego kolegi.. ale jako duet powiedzmy że jest zachowana chemia w jakimś znaczeniu tego słowa. Przynajmniej ja to tak odebrałem.

Ale wiesz ze to lesba?
A gosc ktorego nazywasz Wlochem, to Amerykanin, ktory poza wloskimi korzeniami przyznaje sie jeszcze do angielskich, niemieckich, irlandzkich i holenderskich przodkow? ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie nie wiedziałem tego ... to pół Europy w jego rodzinie wychodzi że było czy też jest... :- ) Bez jaj właśnie wszedłem i popatrzyłem w jego metrykę - On nawet we Włoszech się nie urodził :- ) to faktyczne z niego taki Włoch jak i prawie ze mnie :- ) Byłem przekonany że On z Włoch emigrował.. do USA...

Al Pacino to samo Włoch jak diabli :) też ww USA urodzony.. :- ) ale nie zmienia to faktu ze dla mnie są mega aktorami..

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie nie wiedziałem tego ... to pół Europy w jego rodzinie wychodzi że było czy też jest... :- ) Bez jaj właśnie wszedłem i popatrzyłem w jego metrykę - On nawet we Włoszech się nie urodził :- ) to faktyczne z niego taki Włoch jak i prawie ze mnie :- ) Byłem przekonany że On z Włoch emigrował.. do USA....

No ale po wlosku gada.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To jednak z niego lepszy Włoch niż ze mnie, choć mówią że to prosty język w nauce.. ale tak czy siak ja nie spikam włoskim.. -) chociaż sam język bardzo mi się podoba , a szczególnie jak słucham muzy ... ma w sobie magię..

Ale wracając do tych Włochów :) to ja bym dał pewnie palca sobie uciąć że urodzili się we Włoszech... :- ) i byłoby po palcu.. w dupę jeża... :- )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jakbyś oglądał za małolata RaiUNO i występy pięknych Włoszek, to siłą rzeczy byś się nauczył ; )
Że u nas takich rzeczy nie puszczają w TVP, pfff...
Pierwszy bym płacił abonament, a tak? Grosza nie zobaczą, już prędzej Piramida zacznie kupować filmy w sklepach, jak ja będę płacił na to coś. Niech komornik ściąga z konta.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja za tych czasów to tylko NBA oglądałem i czasem RTL :- ) A propo abonamnetu to nie będzie Ci się to opłacało bo jeszcze dodatkowe opłaty co naliczą.. szkoda kasy..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W modelingu podobno jest ok.. ale jako aktorka - ja nie jestem specem ale jak dla mnie średnio.. w Valerianie.. choć dzisiaj czytałem i takie opinie że dla niektórych jednak ona lepiej zagrała niż on.. może buzia jej pomogła w niektórych ocenach..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Że u nas takich rzeczy nie puszczają w TVP, pfff...
Pierwszy bym płacił abonament, a tak? Grosza nie zobaczą, już prędzej Piramida zacznie kupować filmy w sklepach, jak ja będę płacił na to coś.

Jeśli kiedyś tak psioczyłeś na Scarlett,a teraz jesteś w niej zakochany po uszy,więc wszystko może być możliwe :D

Do góry