Bubufat z mojej Miśki nr 1 tak pojechać - Bóg Cię opuścił :- )
Poleca ktoś Anabelle 2?
Poleca ktoś Anabelle 2?
Na razie w ocenach szału nie ma
Mroczna wieża (2017) - Filmweb
Ale najbardziej mi się podoba jak w niektórych opiniach czytam że to wina dobrania czarnoskórego aktora :- ) jebi.. problem .. 21 wieku żyjemy a ludzie dalej coś mają do takich ludzi.. co za ludziska.. nie daj Bóg żeby Bonda obsadzili tym aktorembo koniec bezie z milionowymi zyskami..
Nowy Alien obejzany.
Jak dla mnie to straszna lipa. Prometeusz o niebo lepszy.
W nowym alienie ta wiecej pierdzielenia niz akcji, taka tempa zaloga ze nawet androida nie rozroznila. Jak dla mnie za malo potworkow i akcji.
Karty odrazu rzucone na stol, praktycznie od samego poczatku widomo bylo jak akcja sie potoczy, zero tajemniczosci, zaskoczenia.
Ciekawi mnie jedno. Skoro wypuscil wirusa, odrazu przy przyleceniu na planete to gdzie ta cala chmara potworow? Wszystkie wyginely? Zrobili by akcje/scenerie podobna do Ridica i byloby o niebo lepiej.
Ja za to obejrzałem Szybkich i Wscieklych 8. Ale popłyneli w tym filmie że ho ho. Motyw z 15 letnim passatem sterowanym zdalnie to już dla jakiegoś umysłu strasznie ograniczonego. Ogólnie dużo akcji i się film jakoś nie dłużył a o to chodzi. Paula Walkera brak widoczny .
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Stawiam na ziarnistość dlatego, że peleryna jest komputerowa przeważnie. Więc obraz iglą mógłby zrobić z niej sztuczna komputerową szmate a jest dobrze zrobiona. Gdybym dodatków nie oglądał to czasami bym nie zauważył, że jest komputerowa![]()