Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Oj,bawi,bawi Lolek :D
Końcówka rzeczywiście wzruszająca :wink:
A Bubcio (Baby Groot) rozyebał system :D
Gdybym zbierał płyty,film trafiłby na półkę :eek:k:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Najlepszy jest koksu z tekstami do Azjatki z antenkami. Bidulka ;)

Teksty miał niezłe a jego śmiech mnie rozbrajał :grin:
Może w trójce trafi się jakiś mały,ale już przypakowany Baby Draxik z antenkami ;-)

Mmhhmm. :)
Wchoodzi jak Stolicznaya bez popitki.

Lepiej niż Burbon Blanton Jaśka ? :wink:

Tak sobie patrzę w kajecik,co tam następnego z nowości na BD i jakoś średnio to wygląda.
No ale może będzie można trochę się pośmiać i zawiesić na czym oko ;-)
Poza tym Pantomima dostał rolę (ten w niebieskiej kurtce) więc trzeba będzie luknąć :D
baywatch._sloneczny_patrol__2017__003.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ciekawy jestem jak zrobią ten film pod względem ziarna czy to będzie podobnie jak było w Batmanie ostatnim.. fajnie by było jakby deko mniej go było i żeby dźwiękowo nie spie...

Caparzo

New member
Bez reklam
Ciekawy jestem jak zrobią ten film pod względem ziarna czy to będzie podobnie jak było w Batmanie ostatnim.. fajnie by było jakby deko mniej go było i żeby dźwiękowo nie spie...

A poprzednie dwa od DC były zrypane dźwiękowo ?? Póki "monolith" nie będzie brał się za takie pozycje to będzie dobrze. A ziarnistość mi nie przeszkadza :kom:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No właśnie nie wiec mam nadzieję że i w tym wypadku będzie to samo.. a monolith ma i dobre wydania bo np. Przełęcz ocalonych czy też Jasiek jest ok.. ale najważniejsze to fakt że monolith czy inna nasza wytwórnia - a właściwie dystrybutor nie ma wpływu na jakość dźwięku - bo my matkę kasetę dostajemy od USA i ona jest w takiej a nie w innej jakości.. i w Austrii często gęsto tam wszystko nagrywają i oni robią to na podstawie tego co im USA dało.. Nawet oni nie są w stanie już nic poprawić.. Pytanie tylko czy jak film np dźwiękowo jest skopany to czy na USA również jest ta sama jakość... jaka i my Europejczycy dostajemy w danym filmie.

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Jan W z tego co mi sie obiło o ucho to miał mieć atmos a monolith dał 5.1, jak patrze na każdy film z monolithu to jest max 5.1 a od Galapagos Supermany mam w atmosie a 1 część w 7.1, Snajper czy Sully też atmosie jest.

EDIT
o widzisz ?
JW2
John Wick: Chapter 2 Blu-ray ... 7.1 i atmos

o John Wick Blu-ray 1 część tak samo 7.1 i atmos a monolith 5.1 ...

Innych nie chce mi się szukać. Przełęcz czy Ocalony w 5.1 ok, ale tak był wydany w sumie więc nie mogli skopać za wiele.

Najbardziej nie moge pojać 13 godzin od imperiala, film w 7.1.4 a efekty dźwiękowe są najgorsze z filmów jakie mam. Wejście Smoka lepiej brzmi :/

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie chcę wypowiadać się za Monolith ale bo to co pisałem wcześniej to gość z Galapagos mi mówił jak zgłosiłem reklamację na jeden z ich filmów gdzie dźwiękowo to dla mnie kaszana na maksa.. i oni nie mają na to wpływu żadnego..choć z monolitem tez rozmawiałem ale ogólnie mówili w podobnym tonie .. tylko nigdy nie rozmawiałem z nimi o konkretnym filmie.. podobnie jak jest z Marvelami.. np. miesiąc - półtora wcześniej wszyscy podają że film będzie w DTS HD MA - na tydzień wcześniej dystrybutor dostaje informacje, że ten film będzie w DTS HD HR ... i można tylko się pocałować w ... tak to działa - niestety.. nie dość że drogie filmy są to jeszcze nas kopią po tyłku..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lepiej niż Burbon Blanton Jaśka ? :wink:

Chodzilo mi o to, ze wali sake o kazdej porze dnia. Nie zeby sie wyluzowac, tylko zeby funkcjonowac. Nie ma tak, ze jak w pracy, to nie pije.
Poza tym Jasiu, to jest smutny koles. Tutaj jest sporo humoru.
Generalnie jak to mowia "style over substance" ale jest OK. Nie zmruzylem oka na chwile.
Jedynie sola w oku byly kraksy samochodowe (CGI), ale nie bylo czasu aby o nich myslec.

Tymczasem cos dla specjalnie lolka.

[youtube]IrMTLV2cR2Q[/youtube]

Ostatnia edycja:
Do góry