Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja czekam na takie wydanie sez. od 1 do 7 i trzeba będzie z zagranicy zakupić bo w RP to jak zawsze kupuje u nas tak przy tym serialu nawet zadzwoniłem do dystrybutora i powiedziałem im co ja o tych cenach myślę na poszczególne sezony :- ) szkoda pisania..

enocyl

Banned
Ja czekam na takie wydanie sez. od 1 do 7 i trzeba będzie z zagranicy zakupić bo w RP to jak zawsze kupuje u nas tak przy tym serialu nawet zadzwoniłem do dystrybutora i powiedziałem im co ja o tych cenach myślę na poszczególne sezony :- ) szkoda pisania..
Tylko w zagranicznych zestawach w 6 sezonie nie ma polskiego lektora ani napisów. Może to naprawią w wydaniu 1-7.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja mam gościa który z zagranicy kupuje i w 6 sezonie twierdzi że są napisy w RP :- ) a 5-6 sezon jest w Atmosie - w sumie 27 płyt BR... Całość składa się z dwóch pudełek - jedno jest sezon 1-5 i drugie sam 6 sezon..

enocyl

Banned
Ja mam gościa który z zagranicy kupuje i w 6 sezonie twierdzi że są napisy w RP :- ) a 5-6 sezon jest w Atmosie - w sumie 27 płyt BR... Całość składa się z dwóch pudełek - jedno jest sezon 1-5 i drugie sam 6 sezon..
Dokładnie tak. W zestawie 1-6 nie ma, ale jak kupisz osobno 1-5 i 6 sezon to masz wszędzie lektora i napisy. Tylko co to za zestaw? :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dzieciak ma wakacje, to gmera ile moze ;), bo tuz po nich rewolucja(znowu mundurek) Piramida czeka :p

Będzie git.Mam fajnego kolegę z ławki :mrgreen:
a47475d1f1fd6d505a2a3ebd41ae26d5--halloween-costumes-halloween-.jpg

Piramida- ide ogladac Ksiegowego , a dalej to sam juz nie wiem , tyle tego :D
Jak sie nie oglada wszystkiego na raz , co sie tylko ukaze , to pozniej mozna gmerac/wybierac ;)

Mam dużą wypożyczalnię i jeszcze z kilka tysięcy starszych filmów do wyboru :grin:

Ja czekam na takie wydanie sez. od 1 do 7 i trzeba będzie z zagranicy zakupić

Aż musiałem dwa razy przeczytać :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida żeby to było powiedzmy 20 zł na jednym sezonie to miałbym to gdzieś ale tutaj jest taka różnica że aż głowa boli..

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Lolek, ja mam wszystkie sezony. W grudniu wychodzi 7. Za rok ostatni - 8. Skoro chcesz kupić 1-7 to chyba lepiej poczekać rok i kupić całość.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Powiem Ci tak czysto teoretycznie masz rację ale to też będzie zależeć od ceny.. ale jest opcja by poczekać i w jednym pudelku kupić całość..

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Tylko jedno male pytanie...

Po co kupujecie calosc na BD? Tak szczerze, obejrzycie ten serial jeszcze raz od poczatku?

Czy to ma byc tylko "uzupelnienie kolejcji" od tak aby cieszylo ze jest :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W moim wypadku ja mam z seriali tylko Pacyfic na BR, a GOT pewnie ze dwa razy obejrzę całość.. mi najbardziej chodzi o jakość obrazu, bo niestety na HBO pod względem jakości ten serial jest kiepski.. dodatkowo ten akurat serial u mnie rodzina lubi więc przyda się ..

A tak generalnie to wiesz patrząc na to ile mam filmów na DVD a do których już nie zajrzę to taki serial GOT to pikuś w stosunku do tego ile kasy poszło na dvd, a które teraz tylko leżą.. Dlatego na BR już inaczej kupuję ale też już kupa się uzbierała..

enocyl

Banned
Powiem Ci tak czysto teoretycznie masz rację ale to też będzie zależeć od ceny.. ale jest opcja by poczekać i w jednym pudelku kupić całość..
Ostatnio była promocja na Amazon. 1-6 sezonów za jakies 200 zł. Wycofałem jednak zamówienie jak okazało się, że 6 sezon nie ma napisów. Normalnie jesteśmy traktowani jak trzeci świat. Aż dziwne, że w pozostałych 5 jednak dało się to zrobić, a w 6 nie...

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Tylko jedno male pytanie...

Po co kupujecie calosc na BD? Tak szczerze, obejrzycie ten serial jeszcze raz od poczatku?

Czy to ma byc tylko "uzupelnienie kolejcji" od tak aby cieszylo ze jest :)
Ja mam na bd sporo seriali. Czy wrócę? Nie wiem, ale zawsze jest taka opcja. Poza tym można sprzedać, a one mniej tracą na wartości, niż filmy. A na półce mam:
- GOT PL
- The Wire (Prawo ulicy) ENG
- Battlestar Galactica ENG
- Rzym PL
- Kompania Braci PL
- Pacyfik PL
- Deadwood ENG
Czyli same sprawdzone marki :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ostatnio była promocja na Amazon. 1-6 sezonów za jakies 200 zł. Wycofałem jednak zamówienie jak okazało się, że 6 sezon nie ma napisów. Normalnie jesteśmy traktowani jak trzeci świat. Aż dziwne, że w pozostałych 5 jednak dało się to zrobić, a w 6 nie...

To ładna cena :- ) ale nawet jak w zestawie 1-5 i osobno 6 sezon to też wychodzi przyzwoicie, a u nas kupuj każdy z osobna to tragedia..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy wiecie o tym ze Jason Statham skonczyl dzisiaj 50 lat.
Przekazywanie zyczen i prezentow urodzinowyvh koordynuje Piramida. Uprasza sie o nie przysylanie kwiatow (dopuszczalne wylacznie w formie suszu ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wpadajcie w weekend na podwójną urodzinową mega imprę :grin:
Brat cioteczny Stathama skończył 50-tkę 8 dni temu :wink:

Vin%20Diesel_Jason%20Statham_VD%20Fb%20750x500.jpg

bokciu

Banned
Ten dzisiejszy dzień jest jakiś wyjątkowy pod tym względem, gdyż oprócz niego, urodziny obchodzą:

Sandra Bullock
Kevin Spacey
Kate Beckinsale
Stanley Kubrick
oraz
Helen Mirren

Do góry