Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja aż tak bym nie dramatyzował :) oczywiście mogłoby być lepiej - jak zawsze.. I misia w końcu coś pokazała :- )

url=https://postimg.org/image/dlieg03n3/]
nathalie-emmanuel-game-of-thrones-season-5-premi.jpg
[/url]

pantomima

Banned
Ostatnio chyba coś wyhaczył, bo coś mało Go w wątku i pewnie gmera wieczorami ;)

Dzieciak ma wakacje, to gmera ile moze ;), bo tuz po nich rewolucja(znowu mundurek) Piramida czeka :p

Piramida- ide ogladac Ksiegowego , a dalej to sam juz nie wiem , tyle tego :D
Jak sie nie oglada wszystkiego na raz , co sie tylko ukaze , to pozniej mozna gmerac/wybierac ;)

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Cos ogladalem , ale nie wiem czy to bylo wczoraj , czy przedwczoraj .
Obejrzalem ze dwa sezony na HBO , gdy tylko sie ukazaly swego czasu , ale jakos srednio wkrecilem sie w serial .

Masa watkow, klanów , wszystko rozciagniete w czasie - jakos sie znudzilem i odpuscilem .

W ktoryms sezonie pojawily sie te male 3 smoczki . Podjaralem sie , czekalem az podrsona i namieszaja , a one rosly rosly chybe przez 2 kolejne sezony ...
Nie dotrwalem ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Cos ogladalem , ale nie wiem czy to bylo wczoraj , czy przedwczoraj .
Obejrzalem ze dwa sezony na HBO , gdy tylko sie ukazaly swego czasu , ale jakos srednio wkrecilem sie w serial .

Masa watkow, klanów , wszystko rozciagniete w czasie - jakos sie znudzilem i odpuscilem .

W ktoryms sezonie pojawily sie te male 3 smoczki . Podjaralem sie , czekalem az podrsona i namieszaja , a one rosly rosly chybe przez 2 kolejne sezony ...
Nie dotrwalem ;)
Fakt nie każdemu ten serial podejdzie...ja lubię takie klimaty...:razz:

Do góry