Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
A ja powoli odrabiam zaległości filmowe.
Po kolei
Zacząłem serial Ozark dwa odcinki obejrzane b ciekawe zobaczymy jak będzie dalej. Co prawda nie przepadam jakoś z Batemanem ale ujdzie w tej roli.
Potem poszedł Wilk Smith i Ukryte Piękno. Will w takich rolach zawsze się sprawdza. Piękny film.
Potem Miss Sloane film trzyma w napięciu jestem B pozytywnie zaskoczony jakoś prędzej przeoczyłem ten film. B dobre kino.
Dziś zaliczony Kong Skull Island szczerze to nawet nie miałem ochoty włączać tego filmu bo myślałem że to kolejna wałkowana kolejny raz historia o małpie po sterydach, a tu proszę jakie rozwinięcie akcji. Naprawdę udało się producentom wybrnąć z twarzą z odgrzewanej historii. I świetne Audio

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

enocyl

Banned
Jestes jakies 5 lat za murzynami. Jak zminiejszysz ten dystans i spowazniejesz, to daj znac,

Skoro pilot ma Ci sluzyc wylacznie, czy przede wszystkim do tego, zeby pauzowac Netfliksa, jak zadzwoni telefon (gdyby jeszcze samym telefonem sie nie dalo), to w ramach radosnej anegdotki podpowiem Ci, ze inne "murzyny" potrafia Netfliksa pauzowac przy pomocy magicznych skarpet. Moze to jest jakies rozwiazanie dla Ciebie, skoro nie umiesz kodowac ani nie wiesz kogo, gdzie i jak zapytac, zeby sie czegos praktycznego dowiedziec. Uwalniona, dzieki zastosowaniu pauzujacych Netfliksa skarpet, reke, bedziesz mogl uzyc do obslugi drugiego rownie niepotrzebnego pilota od innego urzadzenia. ;)

Tymczasem z innei beczki
[youtube]QQxjyRr9k2E[/youtube]
Ty spoważniej, bo zamiast napisać wprost to produkujesz jakieś głupoty o skarpetach :D
Aż mi się to przypomniało, tylko zwrot "o żabach...", zamień na "o skarpetach... "
https://youtu.be/85xV-xwYsX0

W każdym razie swoje napisałem i pewnie komuś się przyda, a Ty dalej żyj w świecie murzynów i skarpet, ale powiem Ci, że dziwne masz fetysze.

Z mojej strony EOT i mam nadzieję, że się nie obrazisz ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem kawałek,ale mnie znudził (ten niby kontrowersyjny humor) ;)
A Franko zagrałby w czymś lepszym,a nie w 10 filmach na rok,bo to powoduje już u mnie zniechęcenie,jak widzę z nim nowy trailer ;-)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A ja powoli odrabiam zaległości filmowe.
Po kolei
Zacząłem serial Ozark dwa odcinki obejrzane b ciekawe zobaczymy jak będzie dalej. Co prawda nie przepadam jakoś z Batemanem ale ujdzie w tej roli.

Sprawdza się w tej roli bdb. Natomiast żonka nie jest tak irytująca jak ta z BB.
Tamta to była straszna sucz i mnie osobiście doprowadzała do szewskiej pasji
Ostatnio odcinek Ozark to gruby wstęp do drugiego sezonu. Nie mogę się doczekać.

bokciu

Banned
Tutaj żonka zdecydowanie bardzie współpracuje i nie stwarza problemów...ba, nawet jest chętna do pomocy. Szkoda, że na drugi sezon trzeba czekać...Tak jakby nie mogli nagrać wszystkich naraz. :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Szkoda mi tylko jednego bohatera - charakterystycznego, ale nie chce zdradzać za dużo, z drugiej strony bez pewnych incydentów nie byłoby tak grubo.
Ciekawy jestem jak z tego wybrną, bo co by nie mówić, namieszało się trochę ;)
Miejmy nadzieję, że nie rozłożą 5 sezonów na kilka lat, ale też nie zamkną historii w dwóch.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Taaa,stare dziadki,herbatka i seriale :-D

Stawiam,że na dniach pojawi się :

alien_covenant_shower.gif

Drunk

New member
Bez reklam
Stawiam,że na dniach pojawi się :

alien_covenant_shower.gif
Jak dla mnie, to na tle Prometeusza bardzo słabo wypadł ten film, fabuła bez polotu, po prostu sztampowo-kalkowo nakręcony kolejny obcy i tyle...

Prometeusz miał w sobie pewną tajemniczość, przebieg wydarzeń nie był wiadomy, ponieważ motyw "konstruktorów-inżynierów" był może nie do końca czymś nowym w uniwersum Obcego, ale jednak wprawiającym w zaciekawienie i wprowadzającym pewną świeżość w stosunku do wyeksploatowanego już xenomorph'a. Szkoda że Ridley Scott wbrew wcześniejszym zapewnieniom że będzie to zupełnie nowy wątek fabularny i odejście od tematyki obcego, jednak nie poszedł tą drogą...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I co obejrzałeś? Warto było?

Nie wchodzac zbytnio w szczegoły bo jestem nad Zalewem Zegrzyńskim i pijemy sobie kawkę :) i zaraz znowu na zaglowkę śmigamy powiem tylko tyle .. zaskakujaca jest końcowka filmu.. dwa razy się mocno zdziwiłem.. :- ) a w tego typu filmie to naprawde rzadko mi się zdarza pomylic kto jest tym złym.. a tutaj się pomylilem..

Do góry