Ty spoważniej, bo zamiast napisać wprost to produkujesz jakieś głupoty o skarpetachJestes jakies 5 lat za murzynami. Jak zminiejszysz ten dystans i spowazniejesz, to daj znac,
Skoro pilot ma Ci sluzyc wylacznie, czy przede wszystkim do tego, zeby pauzowac Netfliksa, jak zadzwoni telefon (gdyby jeszcze samym telefonem sie nie dalo), to w ramach radosnej anegdotki podpowiem Ci, ze inne "murzyny" potrafia Netfliksa pauzowac przy pomocy magicznych skarpet. Moze to jest jakies rozwiazanie dla Ciebie, skoro nie umiesz kodowac ani nie wiesz kogo, gdzie i jak zapytac, zeby sie czegos praktycznego dowiedziec. Uwalniona, dzieki zastosowaniu pauzujacych Netfliksa skarpet, reke, bedziesz mogl uzyc do obslugi drugiego rownie niepotrzebnego pilota od innego urzadzenia.
Tymczasem z innei beczki
[youtube]QQxjyRr9k2E[/youtube]
Potem poszedł Wilk Smith i Ukryte Piękno. Will w takich rolach zawsze się sprawdza. Piękny film.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Armanig bez problemu wskaże gada![]()
Za to ten gość na środku wygląda jak Bruce Willis![]()
Warto sobie zawracać głowę "Wakefield" z Bryanem ?![]()
A ja powoli odrabiam zaległości filmowe.
Po kolei
Zacząłem serial Ozark dwa odcinki obejrzane b ciekawe zobaczymy jak będzie dalej. Co prawda nie przepadam jakoś z Batemanem ale ujdzie w tej roli.
Taaa,stare dziadki,herbatka i seriale
Stawiam,że na dniach pojawi się :
![]()
Czasami o tym piszemy...Ten serial jest lepszy niż większa część filmów pełnometrażowych jakie powstają.![]()
I co obejrzałeś? Warto było?
Jak dla mnie, to na tle Prometeusza bardzo słabo wypadł ten film, fabuła bez polotu, po prostu sztampowo-kalkowo nakręcony kolejny obcy i tyle...Stawiam,że na dniach pojawi się :
![]()
I co obejrzałeś? Warto było?