Witam obejrzałem Wonder Women co można powiedzieć o tym filmie? Na pewno film dedykowany jest tym którzy lubią te klimaty to po pierwsze.. po drugie jeśli chodzi o to jak grają główni bohaterowie …jest między nimi więź lub jak kto woli chemia i wg mnie naprawdę fajnie im to wyszło..po trzecie film zapewne przez wielu będzie dedykowany bardziej dla "młodzieży"

Sama G. Gadot bardzo pasuje do tej roli i myślę, że dla zwolenników DC spodoba im się ta Misia w tej roli.. jest zmysłowa, bije seksem (choć to nie jest ten rodzaj "seksu" co był w pierwszych dwóch częściach Transów :- ) ) – generalnie świetnie się ją ogląda.. to jej film - nikt lepiej chyba od niej nie zagrałby tej roli, a i H. Pine daje radę i całkiem spoko wciela się w pilota jak i w kompana Diany.
Ale wiadomo jak film jest o super bohaterach to też są pewne niedoskonałości że tak powiem.. które mogą się nie spodobać.. nie będę pisał o co chodzi żeby nie zdradzać fabuły.. ale to co najgorsze to efekty cyfrowe bo niby tak generalnie to sceny akcji są naprawdę widowiskowe, do tego naprawdę przyzwoita muza ale efekty to takie są jakby to było dobrych kilka lat wstecz.. ewidentnie brak kasy, ewentualnie reżyserka nie bardzo potrafiła sobie z tym poradzić (może za mało ma doświadczenia w czymś takim, ale jeśli tak to po co taką osobę zatrudniać) Myślę że Piramida, który bardzo wnika w efekty po obejrzeniu tego filmu będzie miał co pisać.. np. lubię SM to tak w tym filmie przesadzili.. jak obejrzycie to zobaczycie sami co mam na myśli.. I ostatnia sprawa, która nawet mi wrzuca się w oczy… skoro śmiga super bohaterka z mieczem to aż chciałoby się żeby troszkę tej krwi było.. a tutaj jest czyściutko.. ale wiadomo film ma zarobić …. A nie było chętnego tak jak to było w przypadku Logana, że sam aktor dołożył do filmu żeby był bardziej brutalny i że jak podniosą grupę wiekową to film straci na biletach w kinie..
A przydałoby się troszkę brutalności..
Generalnie mi osobiście ten film bardziej się spodobał niż Legion samobójców, a czy lepszy od ostatniego Batmana – kwestia gustu a z tego co czysta się w sieci to rożne są opinie w tym temacie..
Mi osobiście szybko minął czas w kinie..
A w piątkowy wieczór mam randkę z GAL to po powrocie coś więcej Wam napiszę :- ) I wszystkim którzy zaczynają urlopy życzę dużo słońca i odpoczynku..
Ps. Bubufat odnośnie abonamentu RTV to nie tylko tak jest u Ciebie.. Mam tylko nadzieję że kiedyś dożyję takich czasów żebym w tv miał jakość obrazu tego co widzę na płytach BR..