W przypadku z Tobą , nic nie jest łatwe do przewidzenia
A ten "film", to jest jakiś absurd do potęgi. Wsio, więcej tej seryj nie oglądam. Oni naprawdę nie żartują , następna część będzie w .....kosmosie:blagam::blagam: Litości.
poszedłem do kina bez nastawienia, po prostu ma być rozrywka bez podniosłych idei... sam koncept był nienajgorszy a i do części wizualnej nie mogę za bardzo sie przyczepić ale z każda minutą robiło sie gorzej... ja przynajmniej odebrałem to jak sztucznie posklejane wątki, każdy trochę z innej bajki, momentami żenujące... za stary chyba jestem... jak wychodziliśmy z kina żona powiedziała - drogo zapłacisz za te 2 stracone godzinyAż tak źle z tą Mumią...
Ma być wciągający, nie kiedy mrocznie i do końca filmu mam nie wiedzieć jak się skończy.
nowy gniotTa "Mumia" z Cruisem ma coś wspólnego z tymi poprzednimi gniotami, czy zupełnie odrębna bajka?
Z tych nowszych w klimatach thrillera,niezłe były "Split" oraz "Lekarstwo na życie",z tym,że końcówki tych filmów nie wszystkim przypadły do gustu... (nie piszę tutaj koniecznie o sobie)
[youtube]7c1HHspifL8&t[/youtube]