I co ja tu zobaczę? Zdjęcia jak zdjęcia, na lapku wyglądają inaczej, na telefonie jeszcze inaczej, a na "żywo" jeszcze inaczej. Absolutnie się tym nie sugeruję...Zdjęcia traktuję jako poglądowe, które pozwalają rozróżnić jakość CAM, od SD, bądź SD od HD. Wyobraźmy sobie, że ktoś wrzuci screena z referencyjnej kopii na referencyjnym TV...i co nam to da? Sam aparat już na wstępie może nie oddać jakości, nie mówiąc już o tym, że wyświetlimy to na lapku, który nie jest nawet FHD. To tak jak puścić komuś utwór muzyczny ze sprzętu audiofilskiego przez telefon i kazać ocenić jakość.
Czy to są frotowe skarpety?![]()
... ale te skarpety jakieś niewyraźne![]()
Headshot (2016) - IMDb - przy "The Raid 1 i 2" to nie stałoDobra,lecę na mordobicie (jeszcze nie z Boyką)![]()
Nie użyto Darbee Vision...![]()
Btw. Nikt nie oglądał Szybkich 8? ; )
No ja widzialem w kinie. Obciach sie przyznac.Co tak cicho, neta odcięli czy co?
Ostatnio na którymś serwisie pisali coś o świetnej komedii (?) (bodajże Francuskiej), gdyby coś ktoś kojarzył, to przypomnijcie tytuł.
Opis wrażeń był bardzo obiecujący, coś tam chyba było na rzeczy w relacjach "biało" - "czarni", ale nie był to "Get out".
Przeczytałem po łebkach, strona uciekła i nie mogę znaleźć tytułu.
Btw. Nikt nie oglądał Szybkich 8? ; )
Te wiadomości były dla beki,aby ci na górze,którzy je czytają,się złapali...
Myślałem,że to jest łatwe dla Ciebie do przewidzenia![]()
W przypadku z Tobą , nic nie jest łatwe do przewidzenia
A ten "film", to jest jakiś absurd do potęgi. Wsio, więcej tej seryj nie oglądam. Oni naprawdę nie żartują , następna część będzie w .....kosmosie:blagam::blagam: Litości.