Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
183m strachu to kino wybitne przy Rekinado, skoro już o rybkach mowa ;)
Rekinado (2013) - Filmweb

Ale żeby było śmieszniej, zrobili z tego 4 części, a ponoć ma być 5.
Ciekawe zjawisko ten film, bo i ile pierwsza część to był twór co najmniej dziwny i silący się na coś - cholera wie co, to w następnych producenci szybko zrozumieli jakim dziełem nas uraczyli i szybko pociągnęli to dalej, idąc już w kompletny absurd i chyba, a raczej na pewno robiąc sobie jaja.
Ma to swój urok, bo to gniot niesamowity, ale ilość głupot w tym to już osobny temat ; )

Czy ja wiem , czy wybitne ... Bylo kilka ciekawych ujec, ale poza tym nuda panie ;), jak sam wiesz doskonale .

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Piramida, Ty za dużo bajek oglądasz ze zwierzętami ; )

Czy ja wiem , czy wybitne ... Bylo kilka ciekawych ujec, ale poza tym nuda panie ;), jak sam wiesz doskonale .

Wybitne przy Rekinado, tak jak Ty pewnie grasz w tenisa wybitnie przy nas, ale już przy Samprasie czy Federerze leżysz i kwiczysz ;)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Gratulacje.
Oby nie trojaczki ;)
Chyba ze juz po fakcie, a impreza z gajerkirm, to tylko dlatego zeby zaklepac wybrane przez missus imiona. ;)

Ostatnia edycja:

collider

New member
Bez reklam
Z tym 3d to tak troszkę się spóźnili - mam na myśli wydanie na BR ... bo jak nic się nie zmieni to mało kto już będzie kupował BR w 3d.. nawet biorąc takie osoby jak ja, który lubi 3d.. to powoli będę się wycofywał z tych filmów..

Armanig dla mnie Adrenalina to jeden z najgorszych filmów jakie w życiu oglądałem.. dołącza do takiej listy jak np super film Rekin w jeziorze.. :)

A ja tam chetnie nabede T2 w 3D.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I bardzo dobrze.. cieszę się Kolego - oby więcej takich osób było.. choć moim zdaniem, mogę się mylić ale 3d w tym filmie będzie słabiutkie..

pantomima

Banned
I bardzo dobrze.. cieszę się Kolego - oby więcej takich osób było.. choć moim zdaniem, mogę się mylić ale 3d w tym filmie będzie słabiutkie..

Mam podobne odczucia . Sugeruje sie Terminatorem Genesis ,ktorego mam w 3d i akurat w tym przypadku efekt 3d wypada slabiutko .
Nie sa to filmy szczegolnie dedykowane pod 3d.

pantomima

Banned
Ale Titanica Cameron przerobil na 3d rewelacyjnie, wiec...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nie powiedzialem , ze sie nie da swietnie przerobic
Wydaje mi sie tylko , ze nie sa to pozycje pod 3d, choc Titanic bardziej mi pasuje niz Terminator.
Ciekawie jest zobaczyc ten "niezatapialny" transatlantyk w 3d :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mam podobne odczucia . Sugeruje sie Terminatorem Genesis ,ktorego mam w 3d i akurat w tym przypadku efekt 3d wypada slabiutko .
Nie sa to filmy szczegolnie dedykowane pod 3d.

O to właśnie mi chodziło... TG to pokazał.. więc jakoś nie wiem czy w przypadku T2 będzie lepiej..

Za to w filmie Dunkirk chciałbym żeby było troszkę ujęć lotniczych.. fajne te stare samoloty.. :) i generalnie mam nadzieję że będzie fajny film.. Ten reżyser rzadko zawodzi..

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Lolek - co to za pytanie..
Jasne , ze bedzie krecony 2 sezon
Tak sobie zalozylem , zanim znalazlem to na potwierdzenie :

"Twórca i scenarzysta cyklu, Steven Knight ("Locke", "Peaky Blinders"), niedawno zapowiedział, że planuje trzy sezony. Na razie stacje BBC One i FX zapowiedziały realizację drugiego. Oczywiście, spodziewane jest, iż do roli głównej wróci Tom Hardy."

Do góry