Ale dopiero od sezonu 18/19, więc jeszcze jeden rok będzie się trzeba męczyć z NC+Biorąc pod uwagę, że LM ma przejąć Polsat właśnie,
Ale dopiero od sezonu 18/19, więc jeszcze jeden rok będzie się trzeba męczyć z NC+Biorąc pod uwagę, że LM ma przejąć Polsat właśnie,
Czasem te niskobudżetówki są lepsze od napompowanych hiciorów wyprodukowanych za ogromne kwoty, gdzie poza głośnymi nazwiskami i efektami nie ma nicSwoją drogą,jak aktor zaczyna grać w niskobudżetowych filmach akcji,to już coś jest na rzeczy...
Z reguły nie oglądam filmów na kanałach publicznych, czasami zdarzy się coś na Canal+. Jak jakiś znany tytuł przewinie się w ramówce na TVN lub Polsacie to czasami leci zanim przełączy się na Netflixi z tych wszystkich jeśli chodzi o obraz to jak na razie wygrywa Polsat. HBO się nie wypowiem bo już dawno zrezygnowałem a Canal+ zostało ze względu na LM. Biorąc pod uwagę, że LM ma przejąć Polsat właśnie, to chyba pożegnam się z nc+ i satelitą wogóle... szkoda pieniędzy i nerwów
![]()
Czasem te niskobudżetówki są lepsze od napompowanych hiciorów wyprodukowanych za ogromne kwoty, gdzie poza głośnymi nazwiskami i efektami nie ma nic![]()
Ale dopiero od sezonu 18/19, więc jeszcze jeden rok będzie się trzeba męczyć z NC+![]()
Dziękuję SamueluTeraz wszystko jasne Samie Henry Worthingtonie![]()
W kablówkach jestJa tak czy siak zostaje prz yC+ bo mi bardziej jednak zależy na canałach canal plus .. których to nie chcą dać innym operatorom..
jeszcze Głębokie Gardło![]()
Z ciekawości zerknąłem na budżet Earl Greya- 40 mln$Henry to ja Ci jeszcze lepszy przykład podam 50 Twarzy G.. zobacz ile wydali a ile zarobili![]()
To zasługa Armaniga.Chodził codziennie na każdy seans![]()
Nie bądź taki skromny i nie zapominaj o swoim wkładzie w te wyniki
Dziękuję Samuelu
Weź przykład takiego Easy Ridera albo Paranormal... wydane śmiesznie niskie pieniądze, a zarobiły ... $, no i oczywiście jeszcze Głębokie Gardło
W kablówkach jest![]()
widzieliście film Split?
W sobotę włączyłem żona marudziła że chcę komedię albo romans a ja jej z takim kinem wyjechałem na początku był foch ale po 10 minutach już była zachwycona. Rewelacyjny film trzyma poziom i napięcie cały czas. Absolutna rewelacja