Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem z nudów relaksacyjnie XXX-Reaktywacja.
Nie sądziłem, że dotrwam do końca, ale pierwsza połowa prima sort. Drugą typowa.
Czego my tu nie mamy.
Oczywiście absolutna abstrakcja, skoki, pościgi, nic się kupy nie trzyma, wręcz świadomie ktoś drwił z praw fizyki ; ) ale taki był zamysł, więc trudno się czepiać, widać, że pomysłodawca świadomie poleciał bo bandzie i to rozumiem, nikt nikogo nie oszukuje i na nic się nie sili.
Dizel przybija piątki, szczerzy się szyderczo do misiek i jest o wiele strawniejszy jak ten smutas w Szybkich.
Miła odmiana, nie żebym polecał, ale taki typowy akcyjniak z przymrużeniem oka.

Powiem Ci,że aż tak się nie wynudziłem ;)
Fabuła leżała,jednak plus za sporo akcji,która tak jak piszesz,już z założenia miała być przegięta (dobry motyw z dekoderem TV :D) ,"cool" Diesela,kilka niezłych panienek,w tym głupiutką,ale zabawną i fajniutką Ninę Dobrev :D oraz parę znanych nazwisk ze świata mordobicia... + pewną osobę...
Na raz można obejrzeć ;-)
Dobrze,że chociaż mieli w miarę odpowiedni budżet i jakoś to jeszcze wyglądało.
W kolejnym zapowiadanym filmie z Van Dammem znowu wieje taniochą ;) :
https://www.youtube.com/watch?v=sCVIclirqo0

Armanig czy masz na myśli film Adrenalina ??

Podpowiem,bo leser Armanig pewnie jeszcze śpi :mrgreen:;)
Odpowiedź jest odwrotnością słowa - "nie" :grin:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida to ja już wolę Sathama :) chociaż za młodego nie powiem na VHS się oglądało jego wyczyny..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To prawda.Niektóre plenery też niczego sobie ;-)
A za "Logana" się zabierasz ? (Marvel z "R" - ką ) :D

collider

New member
Bez reklam
Piramida trailer jak trailer ( chodzi o ten z J.C.V.D ), ale ten glos narratora. Uwielbiam te amerykanskie zapowiedzi :).

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida trailer jak trailer ( chodzi o ten z J.C.V.D ), ale ten glos narratora. Uwielbiam te amerykanskie zapowiedzi :).

Widać,że się wczuwa.Jak za czasów VHS/DVD :D

"Termiś 2" w 3D niedługo w kinach...
Pewnie później wypuszczą coś odświeżonego na BD/UHD ;-)
[youtube]OOqIS8_8B9E[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z tym 3d to tak troszkę się spóźnili - mam na myśli wydanie na BR ... bo jak nic się nie zmieni to mało kto już będzie kupował BR w 3d.. nawet biorąc takie osoby jak ja, który lubi 3d.. to powoli będę się wycofywał z tych filmów..

Armanig dla mnie Adrenalina to jeden z najgorszych filmów jakie w życiu oglądałem.. dołącza do takiej listy jak np super film Rekin w jeziorze.. :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Piramida, widać że nie tylko ty masz sparks na drugie :lol:

Terminator w 3d zapewne będzie wydany razem z dwa de, więc to jest dobre bo dziś jak widać po aukcji na allegro, ludziom.odwala... 204 zł :banned: już cena jest za film.

Ciekawe ilu z was pójdzie do kina, ja myśle czy warto?
Nie, piramida nie myśle o tobie :D

Adrrnalina jak wyszedł to był hitem, coś ala gta. Teraz to wiadomo :p ale nie porównuj z rekinami na pulsie:fool: hehe

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida, widać że nie tylko ty masz sparks na drugie :lol:

Terminator w 3d zapewne będzie wydany razem z dwa de, więc to jest dobre bo dziś jak widać po aukcji na allegro, ludziom.odwala... 204 zł :banned: już cena jest za film.

Ciekawe ilu z was pójdzie do kina, ja myśle czy warto?
Nie, piramida nie myśle o tobie :D

Adrrnalina jak wyszedł to był hitem, coś ala gta. Teraz to wiadomo :p ale nie porównuj z rekinami na pulsie:fool: hehe

Oczywiście że Rekin to dno na maksa ale Adrenalina również dla mnie ... nie dużo lepiej.. w 2d pewnie kupię Termita.. Ty pewnie również. :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Oczywiście że trzeba mieć t2 w kolekcji, i jak wyjdzie to kupie może nie od razu bo ich z cenami posra ale.kupie :D

pantomima

Banned
Z tym 3d to tak troszkę się spóźnili - mam na myśli wydanie na BR ... bo jak nic się nie zmieni to mało kto już będzie kupował BR w 3d.. nawet biorąc takie osoby jak ja, który lubi 3d.. to powoli będę się wycofywał z tych filmów..

Armanig dla mnie Adrenalina to jeden z najgorszych filmów jakie w życiu oglądałem.. dołącza do takiej listy jak np super film Rekin w jeziorze.. :)

Dorzuc jeszcz 183 metry strachu , jak juz o rekinach snujesz ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
183m strachu to kino wybitne przy Rekinado, skoro już o rybkach mowa ;)
Rekinado (2013) - Filmweb

Ale żeby było śmieszniej, zrobili z tego 4 części, a ponoć ma być 5.
Ciekawe zjawisko ten film, bo i ile pierwsza część to był twór co najmniej dziwny i silący się na coś - cholera wie co, to w następnych producenci szybko zrozumieli jakim dziełem nas uraczyli i szybko pociągnęli to dalej, idąc już w kompletny absurd i chyba, a raczej na pewno robiąc sobie jaja.
Ma to swój urok, bo to gniot niesamowity, ale ilość głupot w tym to już osobny temat ; )

Ostatnia edycja:
Do góry