Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Żebyś był tutaj to bym Cię uścisnął :) dzięki.. za info.. podszedł mi ten serial.. A Tomuś jest w nim rewelka..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A Belfer Ci podszedł - już kręcą drugi sezon i niedługo będzie 2 sezon serialu o Bieszczadach (Wataha) też mi podszedł :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj film na faktach Niewygodna prawda

Niewygodna prawda (2015) - Filmweb

Jak dla mnie warty obejrzenia w tv. I raz jeszcze napiszę bo kiedyś przy jakimś filmie napisałem to zdanie : cieszę się, że nie jestem dziennikarzem..Obejrzyjcie, a będziecie wszystko wiedzieć.. warto..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ogólnie i tak nie jest źle,czekam jeszcze tylko na to samo do Złotego... i Rudej od Ciebie (tu już długo na prawidłowe) ;-)

wucash

Active member
Bez reklam
Avatar bedzie w Polsacie? To ile bedzie trwal, 5h z reklamami? :)
Mam na Blu i w takiej jakosci chce go zapamietac, milo ze Polsat robi taka niespodzianke dla kinomaniakow, ale omine to "wydanie" dla dobrego samopoczucia.

post sprzed 4 lat znów dziś aktualny :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ale to może lepsza jakość już będzie? ;)
Leci ten czas, leci.

Z lektorem to nie ten film, dajta spokój.
Już nie chodzi o jakość audio, ale zagłuszanie całej ścieżki.
Profanacja jednym słowem.

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Co do dźwięku zgadzam się w 100% ale z drugiej strony trzeba przyznać, że Polsat daje rade jeśli chodzi o obraz i zanim mnie wyśmiejecie :D mam tu na myśli grupę kanały typu TVN, TVP, itp mało tego jest lepszy niż na Canal+.

pantomima

Banned
No właśnie oglądam HBO i się kur....cze zastanawiam, za co ja im płacę. Toż to prawie jak na kodi 480p.

Zapewne nie bulisz za jakosc ktora jest marna , ale oplata za abonament jest uzasadniona tym, ze ramowke naprawde maja newsami zasypana .

Co tydzien praktycznie ukazaje sie pozycja , ktora calkiem niedawno miala premiere kinowa.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pantonima zgadzam się z Tobą a tym bardziej że od jakiegoś czasu naprawdę szybko wchodzą nowości po tym jak sie ukaże film na BR. A co do jakości to tak rożnie jest, ale są też i pozycje które naprawdę spoko wyglądają w stosunku do tvn, polsastu, a już nie wspomnę do 1 czy 2 - ki. Dla mnie 1 czy 2 to nawet niektóre nagrania studyjne to tak jakby się cofnąć o kilka lat do tyłu..

wucash

Active member
Bez reklam
Z reguły nie oglądam filmów na kanałach publicznych, czasami zdarzy się coś na Canal+. Jak jakiś znany tytuł przewinie się w ramówce na TVN lub Polsacie to czasami leci zanim przełączy się na Netflix :p i z tych wszystkich jeśli chodzi o obraz to jak na razie wygrywa Polsat. HBO się nie wypowiem bo już dawno zrezygnowałem a Canal+ zostało ze względu na LM. Biorąc pod uwagę, że LM ma przejąć Polsat właśnie, to chyba pożegnam się z nc+ i satelitą wogóle... szkoda pieniędzy i nerwów :)

Do góry