Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja wezmę ten film, mam układ ze jak co to odsprzedam :) (coś około 30 maja jest premiera) ale tak sobie myślę jak napisałeś, że jak się przymruży oczy to da się obejrzeć.. i można się wyluzować :) są takie filmy, które nie udają że to ma być mega film.. film rozrywkowy dla rodziny..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Spodoba Ci się, Piramida też łyknie jak Pelikan, chociaż jak znam życie to napisze, że chałka, ubierze gajerek i poleci obok jakiś psychologiczny dramat, ale natury nie oszuka :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem z nudów relaksacyjnie XXX-Reaktywacja.

Mówisz,że Rocco znów atakuje ? :D:mrgreen:

Spodoba Ci się, Piramida też łyknie jak Pelikan, chociaż jak znam życie to napisze, że chałka, ubierze gajerek i poleci obok jakiś psychologiczny dramat, ale natury nie oszuka :D

Mam w planach dzisiaj to obejrzeć ;)
Garniaków nie lubię nosić.Krawatów tak samo,ale za kilka dni będę musiał założyć ten chłam ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida nie mów jakby Ci tak miesięczne płacili powiedzmy "chocby" 8 tysi na rękę to kolego kochał byś garniaki :)

A poważnie ja też nie lubię ale wpadłem na taki myk, że mam w pracy kilka koszul, 3 garnitury i dwie 2 marynary ... a do pracy jadę jak Gość w większości wypadków na sportowo :) i z plecakiem w ręku ...a właściwie na ramieniu.. nie dałbym rady non-stop siedzieć w garniturze.. i do tego z teczką w ręku..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak chce się nam Kolega ożenić to trzeba ten sakrament przyjąć - nie da rady bez niego .. :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A dlaczego masz mieć lepiej niż MY - żonaci :) idę dodatki obejrzeć ze SW RO.. :) Spokojnej nocy życzę..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dzięki,Tobie również ;-)
A jutro (a właściwie dzisiaj) czeka na Ciebie kolejne 100 postów :D

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zabierz się lepiej za TVP2, Twój idol szaleje w jednym z bardziej popieprzonych filmów jakie widziałem ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Widziałem to u siebie.
Wygląda jak obraz płyty 1:1,z tym,że na ekranie SDR kolory są wyprane,ale to chyba normalne,jeśli odpala się na takim film w HDR ? ;)
Dobra.
Troche poogladalem w dzien i jak pewnie wiesz kupilem to od razu.
Jednak wieczorny seans dopiero ukazal cala prawde. It's a real deal.
Zostawiam 5 plyt reszta do zyda :).

Do góry