Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Hail to the King!

;)

MV5BMTA2MTU0NTE3NzZeQTJeQWpwZ15BbWU4MDk0NTg0MTIy._V1_SX1777_CR0,0,1777,957_AL_.jpg

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No co?! S.King is the King!
Dark Tower jest S.Kinga.
A Krola Artura sie zobaczy. Zobaczymy czy wyjdzie z tego krol czy krolik.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Te w tle to smoki? Czy jakies machiny? Hmmm

Jakieś słoniopodobne ;)
http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2017/02/king-arthur-guy-ritchie.png
No co?! S.King is the King!
Dark Tower jest S.Kinga.
A Krola Artura sie zobaczy. Zobaczymy czy wyjdzie z tego krol czy krolik.

Myślałem,że przeglądasz zajawki filmów,na które wybierasz sie w najbliższym czasie do kina :D

Co do tego trailera ekranizacji "Mrocznej Wieży",to średnio wygląda ;)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Slyszalem rano. Nie znam szczegolow, bo bylem zajety ale jestem sceptycznie nastawiony. Skoro MaxFALL i MaxCLL sa inne niz w oryginale (te zczytujemy przy pomocy AVTop i HDFury/Linker), a tak pisza w podlinkowanym tekscie, to jest to raczej fake. Chociaz ja bym nie wierzyl media info, tylko przelecial film i porownal statystyki AVTopa z oryginalem.
Poczytam co pisza w nocy. Jak chcesz to mozesz wkrecic M.K. On ma pudelko i soft i oryginalny film, wiec moze sprawdzic.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem to u siebie.
Wygląda jak obraz płyty 1:1,z tym,że na ekranie SDR kolory są wyprane,ale to chyba normalne,jeśli odpala się na takim film w HDR ? ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Witam Kolegów i stawiam się na stanowisku :) ale pogoda to mnie przywitała w Polsce, niech to szlag... :-(
A propo 4k I(pirata) ręce opadają.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Witam Kolegów i stawiam się na stanowisku :) ale pogoda to mnie przywitała w Polsce, niech to szlag... :-(
A propo 4k I(pirata) ręce opadają.

To sie zamelduj jeszcze w temacie "Banany, czy ma to sens"

Zdjecia lasek w bikini przywiozles? To wstaw do dzualu z fotkami :)))

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolo za stary jestem na zdjęcia z laskami - jaka by mnie chciała młoda misia :) Ale na Kanarach lepsze misie były i lepiej ubrane, a właściwie rozebrane ...Z Meczu RM Kolega zadowolony zadowolony :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale powiem Ci że jak filmy 4k Będzie można .... to cienko widzę przyszłość filmów 4k pod względem sprzedaży..

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ale powiem Ci że jak filmy 4k Będzie można .... to cienko widzę przyszłość filmów 4k pod względem sprzedaży..

Tylke wez pobierz z u internetu film w 4k... Jak ktos ma lacze 100mbit to jeszcze jeszcze, ja mam 10mbit wiec nawet nie bede startowal, nie mowiac juz ze trzeba miec projektor z 4k.

Bo na tv 65" 4k ciekawe czy jest "roznica" pomiedzy fullhd a 4k.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
...ile ludzi tyle opinii będzie jeśli chodzi o różnicę ... wg mnie najlepiej jest w to bawić się od 75 cali w górę..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tylke wez pobierz z u internetu film w 4k... Jak ktos ma lacze 100mbit to jeszcze jeszcze, ja mam 10mbit wiec nawet nie bede startowal

To prawda.Niektóre filmy 4K ważą 2x więcej (płyty 100 GB - np. "Batman vs Superman...") niż te na BD 1080p (50 GB).Inne 4K zaś tylko trochę więcej (płyty 66 GB - np. "Smerfy 2") ;)
...ile ludzi tyle opinii będzie jeśli chodzi o różnicę ... wg mnie najlepiej jest w to bawić się od 75 cali w górę..

Wiadomo,duże ekrany są kozackie,jednak HDR i szeroką paletę barw (które wchodzą w standard UHD 4K) vs SDR,rozróżnisz nawet na 40 calowych ekranach z 50 metrów ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
HDR oczywiście jest do rozróżnienia i to nie podlega dyskusji.. nawet ten pierwszy HDR który ja mam w tv.. jest to odczuwalne.. a te nowe tv mają jeszcze lepszy HDR.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaliczyłem z nudów relaksacyjnie XXX-Reaktywacja.
Nie sądziłem, że dotrwam do końca, ale pierwsza połowa prima sort. Drugą typowa.
Czego my tu nie mamy.
Oczywiście absolutna abstrakcja, skoki, pościgi, nic się kupy nie trzyma, wręcz świadomie ktoś drwił z praw fizyki ; ) ale taki był zamysł, więc trudno się czepiać, widać, że pomysłodawca świadomie poleciał bo bandzie i to rozumiem, nikt nikogo nie oszukuje i na nic się nie sili.
Dizel przybija piątki, szczerzy się szyderczo do misiek i jest o wiele strawniejszy jak ten smutas w Szybkich.
Miła odmiana, nie żebym polecał, ale taki typowy akcyjniak z przymrużeniem oka.

Ostatnia edycja:
Do góry