wszary napisał:Spróbuj poszperać na angielskiej lub amerykańskiej stronie philipsa. Powinno przynieść efekt.
Pozdro!!
Nie na kazdym rynku oferują ten model tv.
wszary napisał:Spróbuj poszperać na angielskiej lub amerykańskiej stronie philipsa. Powinno przynieść efekt.
Pozdro!!
pandzik napisał:Nie na kazdym rynku oferują ten model tv.
Mi-ś napisał:PFL 7332 ma kontrast 4000:1(wiem bo mam. Kont. Dynamiczny). 7332 - Pixel Plus HD działa z sygnału analogowego jak i HD.
Więc tak - obraz z kablówki super,z DVD super (nawet przez euro ).Kontrast super wyrazistość szczegułów bardzo dokładna.Opis kontrastu w nowym telewizorze jest przyklejona pod panelem razem z inymi danymi ( morze pisać i 3000 a morze świecić lepiej niż ten z np.7000 tys.).Jeżeli chcesz Phila kupuj śmiało.kyniu napisał:I jak ? Jesteś zadowolony - bo tez chce kupić, ale chyba ten z oznaczeniem PF 7332 - bo ma większy kontrast, ale widze że ogólnie jest zamotane z tymi dwoma modelami. A pisze gdzieś na Twoim LCD'ku jaki ma kontrast - bo nie wiem jak to dokładnie sprawdzić ( w katalogu Philipsa piszą tak, na stronie Philipsa - inaczej a w sklepachg to juz sami nie wiedzą co mają )
Pozdro all
luigi napisał:Już wszystko zostało powiedziane odnośnie wspaniałosci obrazu w tym LCD i to jest prawda -potwierdzam obraz na C+16:9 bajera!!!
:hmm:
Teraz niech ktoś się wypowie jak go podłączył do laptopa/komputera w którym jest tylko złącze D-SUB (VGA), bo ja walczę już drugi tydzień i nigdzie nie ma odpowiedniego kabla (jak podaja w instrukcji).
Dalej nie moge przeboleć, że pozbawiono go złącz typowo komputerowych. Niby wszystko ok. a tu taki feler
p.s.
a na domiar złego matryca faktycznie lata w obudowie szczególnie w górnych rogach.
heheeh, dokladniemac79 napisał:Jak przestaniecie nosić TV z pokoju do pokoju i postwicie w końcu na jednym miejscu to już nigdy wam nic nie bedzie latać
mac79 napisał:zrzucajcie się na browarka panowie
http://www.allegro.pl/item184231147_super_rewelacyjny_adapter_dvi_a_vga_f_m_fvat_.html
dugi21 napisał:Witam. Własnie wgrałem nowy soft o numerze 88.0.0. i obraz wydaje mi sie bardzo ziarnisty. jaka jest szansa na sciagniecie starszej wersji 83.4.0.0 (na stronie philipsa nie ma)i wgranie jej ponownie do tv?
Jestem ciekaw co z tego by wyszłoTomasz93 napisał:Nie ma sprawy. Rozumiem, ze teraz do tej przejsciowki nalezaloby kupic jeszcze kabel DVI - HDMI?
paulinezrulez2 napisał:Mam firmware BX31E_0.48.31.0. Takie też było w moim LCD 32PFL7332.
Skopiowałem je z strony Phlipsa chyba jakoś w grudniu zanim kupiłem ten telewizorek.
Potwierdzam również w moim przypadku pogorszenie się obrazu (pisałem o tym wcześniej)
Trochę dziwne z tym kontrastem wcześniej na stronach Philipsa był on 4000:1 a obecnie jest jak poniżej, ciekawe skąd ta zmiana (czyżby ten firmware BX31E_0.88.0.0. miał to zapewnić?)
Pozdr.
dugi21 napisał:Witam. Czy jest szansa abys mi udostepnił starszy soft na maila? pozdrawiam
dugi21@wp.pl, prosze go podzielic na 2 pliki jezeli mozna. pozdrawiampaulinezrulez2 napisał:Oczywiście, poproszę adres, to wyslę, plik ma ok 23MB
pozdr.
paulinezrulez2 napisał:Oczywiście, poproszę adres, to wyslę, plik ma ok 23MB
pozdr.