Zadzwońcie pod te numery. Oni wam pomogą z waszym problemem firmy
tel. (22) 810 63 90
tel. kom. 791 769 069
Czekam na 10x lepszy sprzęt niż potężna firma

opcorn:
Czekaj grzecznie, a ja też mam coś dla Ciebie, zamów od razu karton. Przyda Ci się na pewno.
http://i1.memy.pl/obrazki/df6a951915_bol_dupy_wyczuwam.jpg
Żeby nie było kto zaczyna prowokować.
Co najśmieszniejsze,
Jako dorosły facet ubierasz godzinami figurki swoich bohaterów, ubranka, buciki, spodenki i takie tam męskie zabawy, do tego robisz im półeczki, następnie rozstawiasz je w swoim pokoju, fotografujesz je, potem wrzucasz na forum i Ty, ten sam odsyłasz pod te numery kogoś, kto myśli o upgrejdzie urządzenia które lepiej spełni swoją funkcje od urządzeń które oferują producenci? Producenci którzy mają GDZIEŚ twoje oczekiwania, bo KAŻDY ich produkt z oferty uzupełnia inny i jedyne co się liczy w tej zabawie, to zysk?
A Ty żuczek, typowy konsumpcjonista niczego nie świadomy z klapkami na oczach nie widzisz żadnej alternatywy i łykasz wszystko jak pelikan.
Bo przecież nie kumasz, dlaczego amplitunery nie mają na pokładzie takich serwisów jak chociażby Netflix, HULU, Amazon Video czy w końcu KODI? To Ci wytłumaczę:
Bo handlują playerami Blu Ray! A dlaczego te nie mają rozbudowanych funkcji audio?
Bo mają strumieniowce. Kumasz?
To teraz już wiesz, dlaczego HTPC zalewa od lat rynek i jest niemal w każdej liczącej się salce KD.
Kumasz już polityke biznesu? Czy mam dalej wymieniać setki przykładów łączenia i uzupełniania oferty, nawet tam gdzie szamasz swojego burgera w WIELKIEJ pożal się Boże firmie, nie możesz zjeść go tak jak chcesz, a tak jak Ci podał "uczony" w centrali.
Zjesz go takiego jak chcesz, jak sobie zrobisz SAM!
Więc przestań krytykować, a przede wszystkim zabijać idee, bo to nic nie ma wspólnego ze szczerością, a z typową zawistną pełną jadu naturą.
Może coś Ci się nie podobać, ok. Wyjaśnij dlaczego, co będzie gorsze i co się nie sprawdzi.
Konkretnie. Który wsad będzie gorszy od tego co jest na rynku.
Każdy z pokorą podejmie dyskusje. Sam się czegoś dowiem.
Każdego dnia powstają setki projektów DIY. Genialne projekty, od których wielu producentów mogłoby się uczyć, ale Ty tego nie widzisz. Bo producent zrobił, to sie już nie da lepiej? Nie rozśmieszaj ludzi.
Już sam zalew urządzeń multimedialnych, czy takich otwartych projektów jak Raspberry dużo mówi o oczekiwaniach i tego co ludzie chcą. Poczytaj co na tym można robić, bo nie mam tu na myśli takich banałów jak budowanie inteligentnego domu, a poważne projekty które Ci się w głowie nie mieszczą, przy czym są 10x tańsze od swoich odpowiedników i nie potrzebują pilnie strzeżonego "laboratorium" w "Dżaponi", a wystarczy 15 letni student z Rumuni.
Nie masz internetu, czy jak?
A tutaj co ja czytam, banał.
Wrzucenie większego ekranu (jak w CoctailAudio za 8tyś. bo to ten sam ekran), wykorzystanie wysokiej klasy komponentów i zamknięcie tego w fabrycznej obudowie jest złym pomysłem?
Do tego, pasujące do reszty posiadanego sprzętu i co najważniejsze, spełniające wiele funkcji, to żle?
Ja pierdziele. Wypisz wymaluj Polska.
Dobrze, że pozbywałem się takich osób jak tworzyłem firmy i szczerze się nie dziwię, że ludzie stąd wypieprzają.
Btw. Już nawet nic nie pisze nt. konfekcji kabli, czy chociażby mebli. Bo tu tez się da lepiej i przede wszystkim taniej.